Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmęczona polityk.a

co czują osoby które głosowały na PiS??? Żałujecie czy nie?

Polecane posty

Gość zmęczona polityk.a

Gość na pewno się nie przyznają
:-O

Gość dokładnie teraz to każdy
mowi ze na nich nie glosowal:O

Gość mutka
nie głosowałam, ale załuję, że jest jak jest

Gość zmęczona polityką
taaa... aby uściślić: chodzi mi o to czy nie jestescie na nich wkurzeni że: - Kaczor tak się wkurza o artykuł satyryczny na swój temat i chce z tego powodu założyć Biuro ds. Wizerunku Polski (czyt: cenzura) - PiS wszedł w konszachty z idiotami z LPR i Samoobrony i jeszcze do tego te cwele mają wazne funkcje w państwie i podejmują w ramach swoich stanowisk idiotyczne decyzje (patrz Giertych) i wiele innych (nie chce mi się pisać referatu na całą stronę). Czy żałujecie wybooru patrząc na to co się dzieje?

Gość oja ja nieszczęśliwa
w pierwszej turze głosowałam i mi wstyd. Wierzyłam, ze wreszcie będzie sperawiedliwość. O ja głupia....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość sPISek
sondarze móią że 30% jest za pisem a tylko 2 osoby które znam się do tego przyznały

Gość ale z drugiej strony
ci co nie głosowali w ogóle nie maja prawa niczego komentowac

Gość zmęczona polityką
dlatego na anonimowym forum może się przyznają :) mi jest głupio pytać w realu tych znajomych którzy głosowali na PiS bo może przestaną byc moimi znajomymi - czyt. obrażą się na mnie :o No więc może na tym forum takie osoby zabiorą głos. Aha - no i że PiSowcy zarzekają się że są gorliwymi katolikami itp. z są za karą śmierci, LPR też... Jawna hipokryzja...

Gość ja glosowalem na PO
moj znajomy na PiS...czasem gadalismy.... calkiem rozsadne mial oczekiwania.....ale teraz juz nie wierzy w te brednie.....tez sie zawiodl.

Gość JAAAAAAA
Ja się przyznaje i powiadam, że to był wielki błąd. Właściwie nie głosowałam - za ale - przeciw, jak zapewne wielu, którzy oddali głos na PIS.

Gość zmęczona polityką
najgorsze jest to że gros wyborców PISowych to mohery które są zmanipulowani przez Radio Ma Ryja. Jak juz za parę lat nie będą miały co do garnka włożyć to jest szansa że MOŻE część z nich nie zagłsuje na PIS. Ale znając Rydzyka powie na antenie coś w stylu "Bóg zsyła na nas klęskę głodu jak na Hioba - musimy to przetrwać, jak i Hiob" Albo inne bzdury w tym stylu... eeech

Gość zmęczona polityką
spoko nie spieszcie się, jam cierpliwa :D

Gość nicpońka
NIE ZALUJĘ!

Gość zmęczona polityką
spoko nicpońka, po co ten podniesiony ton?

A czemu mają żałować?Czy kiedy SLD składało sie w 30% z aferzystów jego wyborcy posypywali głowy popiołem? Czy błagali o wybaczenie?Jakoś nie pamietam.Tzw.niezależne media lansują obraz upadającej,zabobonnej i antyliberalnej Polski ,nie pokazują całości-tylko wycinek,który pasuje do tezy. Nie podoba mi się tylko nierzetelna lustracja.

Gość nie_żałuję
nie wszystko co robią mi się podoba, ale nie żałuję. nie było lepszego kadydata.

Gość zmęczona polityką
egzaltowana idiotka ---> nie chodzi mi o to żeby posypywali głowy popiołem, nie mam zamiaru ich piętnować, tylko ciekawi mnie to czy żałują. Tak sobie po prostu pomyslałam że gdybym ja głosowała na PIS (a tak się nie stało) to byłabym bardzo zawiedziona - przezcież nic nie wómili o tym że umieszczą w rządzie "polityków" LPR i Samoobrony. Nikogo o tym nie uprzedzali przed wyborami. Podejrzewam że duża część "miastowych" odżegnujących sie od radia maryja, leppera i giertycha nie zakładała takiej opcji :o

Gość Nie głoisowałem
Ale teraz zagłosuję !!! :D:D:D

Gość Nie głosowałem
Aha i żeby ktoś nie pierd.... ł ! W D... mam Radio Ryja Ma ! :D:D:D

Oczywiscie rozumiem co masz na myśli.Głosowałam na PiS i wbrew tzw.sondażom nie jestem typowym pisowskim wyborcą.Wiem,że układ z Samoobroną niewielu śnił sie,gdy wrzucali swoje głosy do urn.Ale ,wbrew wszystkiemu,politycy,którzy wchodzą do rządu w cywilizowanym,europejskim kraju muszą zachować pewne standardy.Jeszcze raz powtórze,brzydzi mnie tylko lustracja w obecnej postaci(zwłaszcza po wczorajszym \"odkryciu\" dotyczącym Herberta)oraz obecność na salonach takich postaci jak Wierzejski lub Giertych.

Gość zmęczona polityką
ALe generanie - stało się jak się stało i nie ma co się żreć z tego powodu (jak to czynią niektórzy). Jakby co zawsze można wyemigrować :D A ta sprawa kary śmierci? prezydent zagorzałym zwolennikiem, LPR-owcy też - przecież to zaprzecza tym, co wyznają. To jest dla mnie całkowite nieporozumienie, Odkładam na bok to czy jestem za czy przeciw. Po prostu mówią co innego, a co innego czynią. Takie mam wrażenie.

Gość nie głosowałam na PiS
w wyboerach samorządowych, w 1 turze prezyd. głosowałam na P. Tuska. Niestety w drugiej turze prezydenckich głosowałam na P. Kaczyńskiego. Żałuje bo był to impuls, niezgodny z tym co myslę. Mimo iz nadal nie popieram PiS, to tak jak ktos napisał ich wyborcy nei musza sie ukorzyć przed Nami. Taka jest demokracja. Ale najbardziej to powinni żałowac Ci którzy wogle nie poszli do wyborów. Ci powinni posypać głowy popiołem, to napewno.