Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewcia32

Mam pytanie do kobiet, które rodziły.

Polecane posty

Czy trafiajac w owulacje, zawsze rodził sie wam chlopiec?Prosze o wypowiedzi. Jak odczuwa sie owulacje?

Gość alez mnie ciekawi
ja mam plan tak własnie zfrobic, tuz w owolację bądz tuz po - nigdy przed bo wtedy dziewczynka bedzie

ja kupilam testy owulacyjne i celowalam w chlopca, bo dla meza nie mialo znaczenia czy bedzie chlopiec, czy dziewczynka. Starania byly dokladnie wedlug testow no i za pare tyg bedziemy miec w domu dziewczynke:)

super celowanie;) wm102, mam do ciebie pytanie.Czy wazne jest obserwowanie sluzu?Mnie sie we wt skonczyl ten galaretkowaty, a dzis pobolewa mnie lewy jajnik i na wkladce mam troche galaretki i troche płynu(sorki za ten opis).Czy była juz owulacja?

Gość szczęśliwa mamusia
Najlepiej to nie planowac i nie stresowac sie a często sie kochac....mysmy z mezem nie planowali tak na 100%...ale chcielismy chłopca, no i teraz nasz Antek ma 8 miesiecy. Kochac się najlepiej w srodku cyklu, czyli 6-7 dni po miesiaczce. Plemniki z chłopcem zyją krócej, bo 24H a dziewczece az do 3 dni.

Płodny śluz jest przeźroczysty i ciągnący się,wówczas jest owulacja,może temu towarzyszyć ból jajnika,ale nie wszystkie kobiety to odczuwają.

Sluzu nigdy nie obserwowalam, ale zgadzam sie z Agunia. Plodny jest jak bialko jaja kurzego.

Czyli u mnie jest juz po owulacji.....według wyliczen wynika,ze własnie mam ja dzisiaj..krcze,jestem skołowana:O

nie sugeruj sie wyliczeniami, tylko objawami! matematyka jest dobra, ale w szkole, w zyciu trzeba polegac na tym co sie widzi :) A z tego co piszesz, to rzeczywiscie jest juz po owulacji...