Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najnowsze moje zdjecie z wakacji jest w moim profilu

Polecane posty

pozdro600 jesteś podobna bardzo, bardzo do żony mojego kuzyna. Ten sam typ urody i.... ten sam typ autoironii :-)), tylko, ze żona kuzyna to siksa jeszcze, a Ty to już stara d..a jesteś :-D :-D :-D

tyyyy niezły to jest sposób na dowartościowanie sie, zamieścić swoje zdjęcie na necie a nóż widelec ktoś mi powie żem ładna :classic_cool: chociaż jakby mnie kto poinformował że oko mi się zapada to kiepsko :o:D

Gość gość
Ustyna-to forum pomaga mi zrozumiec bardzo wazna rzecz - ze nie liczy sie dla mnie opinia ludzi. Na poczatku byla ciekaowsc - jak zareaguje na okreslenie pasztet, bazyl itd. Bardzo dobrzez to znosze, to chyba swiadczy o tym, ze nie potrzebna mi pochlebna opinia, zeby sie dowartosicowacTo ze jestem ladna mowia mi w realu....tam nie powiedza, zem brzydka, to forum daje wieksze mozliwosci bycia obiektywnie ocenionym. Ja kazda opinie szanuje.

Zauważyłam juz bardzo dawno że nie rusza cię opinia innych ludzi i masz do siebie dystans. Za to lubię osobę pod nickiem pozdro600 :) Tak tylko napomknełam o tym oku, bo ja bym juz zuzywała 3 paczke chusteczek higienicznych, a wiedziałam, ze tobie bedzie to zwisac, wiec napisałam :)

Gość gość
hehehehehe, szkoda papieru zuzywac, drzew zabraknie:D

znowu masz racje, punkt dla ciebie. Ja jestem bardzo za ekologią a tu na moje gile drzewa się marnują ojjj

Gość bezz kommentarzaaa
ale tak czytajac twoje wypowiedzi to chyba za mądrą dziewczyną nie jestes!! pustka i siano w glowie! mialam kiedys taką kolezanke ktora swoim idiotycznym wrecz żenującym zachowaniem probowala na siebie zwrocic uwage na początku owszem przyznam sie ze to nas smieszylo (bo wiadomo ze nikt sie tak normalnie nie zachowuje) ale pozniej.... kazdemu chcialo sie rzygac jak ją widzial i slyszal , podobnie jest z tobą

Gość gość
A ja skomentuje: przykro mi, ze masz tak waskie horyzonty postrzegania ludzi.

Gość kilimanjaro
:classic_cool: