Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 mmmnnn

Jakie pieszczoty lubie Wasi faceci - nie chodzi o seks.

Polecane posty

Go艣膰 mmmnnn

Jestem z czlowiekiem krotko, nie uprawiamy seksu, ale lubimy polezec, poprzytulac sie, przykleic sie do siebie, calowac i zastanawiam sie co moge zrobic zeby bylo mu milo, przyjemnie, a jednoczesnie nie "zajechac" za daleko... Jakie pieszczoty, gdzie go dotkac ( oprocz wiadomego miejsca :P ) zeby przeszyl go dreszczyk ;) ...?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 abc..
m贸j mruczy jak go delikatnie ca艂uje go po karku , szyi i okolicach uszka ( w艂膮cznie z uszkiem) ;) fajnie jest jak zrobisz mu jaki艣 masa偶 karku delikatnie ca艂uj膮膰.. dzia艂a rewelacyjnie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Adi****
a moj ma wtedy okropne 艂askotki :) ale masazyk rzeczywiscie spoko, albo siadz na nim ja do pozycji na jezdzca i sie przekomarzaj :) albo jak lezycie albo ja siedzicie, mozesz paluszkiem draznic jego usta a potem rozne inne czasci ciala :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Adi****
patrz mu gleboko w oczy kokietuj roznymi ruchami jezykiem rekami chociaz no im wiecej bedziesz robic tym i tak zaraz dojdzie do wiadomo czego:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m贸j te偶 ma 艂askotki
a ja tak bym chciala go po szyi ca艂owa膰 ;P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 abc..
m贸j na szcz臋scie nie ma 艂askotek.. po prostu to uwielbia, ja r贸偶wnie偶.. pomys艂 z dra偶nieniem ust jest fajny.. jak le偶ycie mo偶esz si臋 troszk臋pobawi膰 jego sutkami.. dra偶ni膮c je delikatnie opuszkiem paluszka;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mmmnnn
Wiecie ale ja nie chce go sprowokowac i dac mu do zrozumienia ze chce sie z nim przespac, jeszcze nie teraz. Za krotki okres czasu, oboje nie jestesmy jeszcze pewni siebie. Wiem ze on to moglby juz zrobic duzy krok do przodu, ale ja nie chce tego jeszcze. Ja jestem calowana po szyi, uszach, masowana, dotykana, ale mam zwykle male pole manewru jesli chodzi o niego, bo zawsze chce zeby sie na niego kladla bo to uwielbia ;).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agusia22
ja to lubie swojego yebn膮膰 w 艂eb a gdy oszo艂omi sie to pogrzebacz mu w d... wsadzam i pokr臋cam, pokr臋cam. I te偶 o seks mi nie chodzi :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agusia22
Uwielbiam lewitowa膰 nad ziemi膮 w poszukiwaniu dorodnych stolc贸w,kt贸re dodaj膮 mi si艂 witalnych w dalszej egzystencji:classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agusia22
pfuj, ty podszywaczu. Ja nie lewituje w poszukiwaniu stolc贸w, tylko ryj臋 g艂臋boko w ziemi!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koosia
odswiezam temat!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 powiem krotko...
ja pier..ole, 偶eby temat sprzed 3 miesiecy od艣wie偶a膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koosia
no kur** co ?? mam nowy zak艂ada膰????? i zasmieca膰????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a moj to..........
uwielbia kiedy go dotykam w miejsca intymne, uwielbiam go draznic, bawic sie gumka od majtek, delikatnie odchylac niby ze wkladam raczke w majtki a po藕niej wyciagam. Slysze jego szybszy oddech jak sie podnieca a po藕niej stopuje. Ale najbardziej to dziala kiedy caluje go po klacie i po brzuszku tak delikatnie, powoli, a p藕niej mocniej szybciej, namietnie. Jezyczkiem zjezdzam w dol i w gore, w dol i w gore. Draznie go, a on podniecony tylko pragnie zebym zeszla nizej, odchylam majteczki, delikatnie rozpinam guziki, dotykam go po brzuszku, drapie, czuje moj odech na swoim ciele, az w koncu caluje jego penisa hmmmmmmm biore do buzi i przygryzam delikatnie, jezyczkiem draznie koncowke Wiem ze to zbyt smiale ale jatez nie myslalam ze to zrobie. A tymczasem - kiedy bylam ze swoim facetem, drzwi byly niedokniete a za drzwiami rodzice i rodzenstwo ciagle lazili ja wzielam go do buzi i ssalam, lizalam, taka bylam podniecona i on tez hehe uwielbiam t orobic. caluj po brzuszku, schodzac w dol, wjezyczkiem mocno rob taka droge, droge do raju haha i patrz na jego reakcje, wcale nie musisz schodzic niuzej

Udost臋pnij ten post