Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmnnn

Jakie pieszczoty lubie Wasi faceci - nie chodzi o seks.

Polecane posty

Gość mmmnnn

Jestem z czlowiekiem krotko, nie uprawiamy seksu, ale lubimy polezec, poprzytulac sie, przykleic sie do siebie, calowac i zastanawiam sie co moge zrobic zeby bylo mu milo, przyjemnie, a jednoczesnie nie "zajechac" za daleko... Jakie pieszczoty, gdzie go dotkac ( oprocz wiadomego miejsca :P ) zeby przeszyl go dreszczyk ;) ...?

Gość abc..
mój mruczy jak go delikatnie całuje go po karku , szyi i okolicach uszka ( włącznie z uszkiem) ;) fajnie jest jak zrobisz mu jakiś masaż karku delikatnie całująć.. działa rewelacyjnie:)

Gość Adi****
a moj ma wtedy okropne łaskotki :) ale masazyk rzeczywiscie spoko, albo siadz na nim ja do pozycji na jezdzca i sie przekomarzaj :) albo jak lezycie albo ja siedzicie, mozesz paluszkiem draznic jego usta a potem rozne inne czasci ciala :)

Gość Adi****
patrz mu gleboko w oczy kokietuj roznymi ruchami jezykiem rekami chociaz no im wiecej bedziesz robic tym i tak zaraz dojdzie do wiadomo czego:)

Gość mój też ma łaskotki
a ja tak bym chciala go po szyi całować ;P

Gość abc..
mój na szczęscie nie ma łaskotek.. po prostu to uwielbia, ja różwnież.. pomysł z drażnieniem ust jest fajny.. jak leżycie możesz się troszkępobawić jego sutkami.. drażniąc je delikatnie opuszkiem paluszka;)

Gość mmmnnn
Wiecie ale ja nie chce go sprowokowac i dac mu do zrozumienia ze chce sie z nim przespac, jeszcze nie teraz. Za krotki okres czasu, oboje nie jestesmy jeszcze pewni siebie. Wiem ze on to moglby juz zrobic duzy krok do przodu, ale ja nie chce tego jeszcze. Ja jestem calowana po szyi, uszach, masowana, dotykana, ale mam zwykle male pole manewru jesli chodzi o niego, bo zawsze chce zeby sie na niego kladla bo to uwielbia ;).

Gość agusia22
ja to lubie swojego yebnąć w łeb a gdy oszołomi sie to pogrzebacz mu w d... wsadzam i pokręcam, pokręcam. I też o seks mi nie chodzi :classic_cool:

Gość agusia22
Uwielbiam lewitować nad ziemią w poszukiwaniu dorodnych stolców,które dodają mi sił witalnych w dalszej egzystencji:classic_cool:

Gość agusia22
pfuj, ty podszywaczu. Ja nie lewituje w poszukiwaniu stolców, tylko ryję głęboko w ziemi!

Gość koosia
odswiezam temat!!!!!!!

Gość powiem krotko...
ja pier..ole, żeby temat sprzed 3 miesiecy odświeżać

Gość koosia
no kur** co ?? mam nowy zakładać????? i zasmiecać????

Gość a moj to..........
uwielbia kiedy go dotykam w miejsca intymne, uwielbiam go draznic, bawic sie gumka od majtek, delikatnie odchylac niby ze wkladam raczke w majtki a poźniej wyciagam. Slysze jego szybszy oddech jak sie podnieca a poźniej stopuje. Ale najbardziej to dziala kiedy caluje go po klacie i po brzuszku tak delikatnie, powoli, a pźniej mocniej szybciej, namietnie. Jezyczkiem zjezdzam w dol i w gore, w dol i w gore. Draznie go, a on podniecony tylko pragnie zebym zeszla nizej, odchylam majteczki, delikatnie rozpinam guziki, dotykam go po brzuszku, drapie, czuje moj odech na swoim ciele, az w koncu caluje jego penisa hmmmmmmm biore do buzi i przygryzam delikatnie, jezyczkiem draznie koncowke Wiem ze to zbyt smiale ale jatez nie myslalam ze to zrobie. A tymczasem - kiedy bylam ze swoim facetem, drzwi byly niedokniete a za drzwiami rodzice i rodzenstwo ciagle lazili ja wzielam go do buzi i ssalam, lizalam, taka bylam podniecona i on tez hehe uwielbiam t orobic. caluj po brzuszku, schodzac w dol, wjezyczkiem mocno rob taka droge, droge do raju haha i patrz na jego reakcje, wcale nie musisz schodzic niuzej