Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZY KTORAS Z WAS

JEST JUZ KTOS NA 2008 ???

Polecane posty

a ile chce gagatka ta dziewczyna za sukienke? no i widze kolejna super dziewczynke czyli zonqe :D

oj dziewczyny nie jestem taka chuda przydalo by sie zrzucic te trzy kilogramy

chyba kazda narzeka ze jest gruba :P ja kiedys byłam chudsza a teraz niestety przytyłam i to mnie wkurza najbardziej!!

mam to samo poki nie spotkalam mojego Łukasza to waga 57 a teraz 6 kg do przodu ale od wiosny trzeba bedzie sie wziasc w garsc i schudnac te 3 kg

ja tylko stwierdzam fakt dziewuszki ja zmykam spac bo cos ostatnio sie nie wysypiam ale mam nadzieje ze to przez egzamin ale juz jest po wiec mam zamiar porzadnie sie wyspac dobranoc wam kochane

ee tam wiem co mówie :o moze nei jestemgruba, ale chociaz te 3 kg przydało by sie zrzucic. A ta dziewczyan co przywiozła mi ta sukienke mówiła, ze schudne przed slubem sama z siebie. Ona schudła.

ale co do odchudzania tez mam zamiar sie odchudzac ...:) tylko ja na odwrot odkad jestem z moim Karolem dla niego schudlam i w sumie dlasiebie ale jeszcze przed slubem od wiosny planuje schudnac te 3-4 kg :)

no pieknie, Imil nas tu przekonuje ze nie powinnysmy sie odchudzac, a tu prosze sama bedzie sie odchudzac!!! ;)

czesc dziewczynki nie zagladalam caly dzien do Was, lenilam sie, ogladalam filmy, spalam itp.. pisalyscie o rodzinach. tak to juz jest, ze nie zawsze rodzice sa tacy, jakbysmy chcieli, ale i dzieci czesto zawodza soba rodzicow..jak ktoras z Was napisala - rodziny sie nie wybiera. nie wszystko oczywiscie trzeba akceptowac, ale chyba trzeba sie godzic, przyjmowac do wiadomosci, ze tak juz jest, bo zmienic nic sie nie da. ja mam inny problem, w mojej rodzinie bylo super, moze nie wzorcowo - rodzice czasem sie klocili, ale rzeklabym, ze w normie, nikt nie pil, nie bil i sie nie znecal, rozowo bylo do 96 roku. jak mialam 16 lat znalazlam niezyjacego tate w domu, zmarl na zawal, byl sam, mial 53 lata. nie bede Wam opowiadac, co sie wtedy zmienilo, ale nic nie stalo sie lepsze. bylo strasznie ciezko i mnie, i siostrze o 6 lat starszej i mamie, ktora z tata przezyla cale swoje zycie - poznali sie, jak mieli po kilka lat. i mimo, ze jestem juz starą krową, mimo, ze minelo 11 lat, ja ciagle tesknie za tata, zwlaszcza w waznych dla mnie momentach, mysle o slubie, o tym, ze taty nie bedzie, ze z Nim nie zatancze i ze podziekowac moge jedynie mamie - ktora z reszta strrrrrrrasznie kocham. i smutno mi, kiedy o tym mysle, ale nie mam na to najmniejszego wplywu. ciesze sie, ze adriana rodzice sa tacy kochani, sa ciepli, serdeczni i wlasciwie od poczatku traktuja mnie, jak corke. choc i tak nawet najwspanialszy tata adriana nie zastapi mi nawet w czesci mojego. odchudzanie, coz..ja takze planuje, czasem zaczynam - koncze, bo \'cos\', potem znowu zaczynam i tak w kolko :) Gagatka, nie widac dobrze calej sukienki, ale wydaje mi sie bardzo ladna, a Ty sie juz zdecydowalas jej nie kupowac? mi sie podoba... Zonqa, moze sprobuj w innej przegladarce otworzyc stronke, nie wiem jakiej uzywasz, ale ja niektorych pluginow nie mam zainstalowanych w explorerze, a bez problemu wszystko sie otwiera w mozilli albo operze. oczywiscie w dalszym ciagu z przyjemnoscia dopisze opisy dziewczyn, ktore jeszcze sie nie \'opisaly\', a oczywiscie maja na to ochote :) niech Wam sie dziewczynki milo zacznie tydzien :) wyspijcie sie i wstancie w dobrych humorach! dobranoc

Hey . Ja sie obudzilam tak wczensiej bo zmarzlam mialam okno otwarte a na dworze tylko 5 stopni. Gagatka ...Jestes sliczna dziewczyna ladna sukienka i gdzie usmiech na twarzy. Zonqa-rowniez sliczna z ciebie osoba. Gatka wydaje mi sie ze nie chce ta dziewczyna duzo za ta sukienke,a jak nie masz kasy nie mozesz jej placic w ratach :) Babitku jak przeczytalam twoja wiadomosc az lezka zakrecila mi sie w oku ...Twoj Tatus bedzie na Ciebie patrzyl z gory a podziekowac napewno mozesz mu (u nas tak jest)ze jak kogos nie ma miedzy nami MLODA PARA idzie na cmentarz z bukietem kwiatow i tak dziekuje . 3maj sie kochana. Milego poniedzialku .Ja jeszcze nie wiem co dzis bede robic ,czy pojde do pracy czy nie.

hejka :) ja w pracy jestem :) ale cały czas mi wyłaczaja neta wrrrr Rybnik buciki ładne, tez bym chciała cos takiego tylko na mniejszym obcasie oczywiscie :) Dzis m ój ostatni dzien w pracy :D w sumie nie mam zalu ze opuszczam to miejsce, tylko jeszcze bym chciala szybko prace znaleźć i było by ok wszystko :D

Witajcie Iza, kochana, nie chcialam smęcic, tym bardziej doprowadzac nikogo do lez...tak sobie tlumacze, ze tata wszystko widzi, wszystko wie, no ale trudno sie tym zadowolic. duuuzo sie kiedys nad tym zastanawialam, za bliskimi, ktorzy zmarli tesknimy strasznie egoistycznie - ale to silniejsze i nic na to nie poradze, pewnie nikt nie poradzi. Twoje butki bardzo ładne, dla mnie oczywiscie za wysoki obcas :) ale jak ktos umie chodzic na takich, to super :) Gagatka, niech Ci szybko i milo minie :) A mi ziiiiiiimno strasznie (cos nowego ;) )

Babitku ...nie o to chodzi tylko to tak napisalas ze az lezka mi sie zakrecila ...wiec jest to smutne a ja nic na to nie poradze ze smutne opowiesci doprowadzaja mnie do LEZ . Ja tez myslalam ze obcas jest dla mnie za wysoki bo ja przewaznie chodze na niskim obcasie lub w adidasach ale jak przymierzylam ....buty o nizszym obcasie ...bylam malutka bo mam tylko 160 cm :( i dlatego wzielam troche wyzsze. Jak mi sie nie chce isc do pracy:(

Iza, Gagatka, juz nie bede Wam smęcic..pogodzic sie z tym wszystkim nie pogodzilam - zupelnie nie w pore sie zadzialo, za mloda bylam, ale oswoilam sie, w koncu przez 11 lat mozna nawet do najgorszych mysli przywyknac. Iza, ja mam 159cm :) wiec jestem bardziej malutka o 1cm od Ciebie :) i zdarzalo mi sie wybrac na imprezy na obcasach, ale pozniej ledwo wytrzymywalam. nie wyobrazam sobie, zeby na wlasnym weselu nie moc juz tanczyc :) dziewczyny, powroce do watku juz kilkukrotnie poruszanego..co zrobic z kosciolem, ksiedzem i spowiedzia w sytuacji, w ktorej mamy z adrianem ten sam adres w dowodzie? ot tak po prostu bez bolu przyznac sie, ze mieszkamy razem - bo z tym samym adresem i tak tego nie ukryjemy i liczyc na to, ze ksiadz da nam rozgrzeszenie? - podobno nie zawsze w takiej sytuacji rozgrzeszenie daja... czy moze wymyslac jakies bajki, zeby to wytlumaczyc? ale czym to wytlumaczyc? jaka jest taktyka tych z Was, ktore juz mieszkaja z ukochanymi?

Babitku ....ja bym sie raczej przyznalam do mieszkania z ukochanym ...co ma byc to bedzie a jezeli nie da wam ksiadz rozgrzeszenia pojdzcie do innego mysle ze wam Da :) A co do butow to ja tez mysle ze w nich wytrzymie ...ale nigdy nic nie wiadomo .

Ja juz ostatnie minuty z wami siedze i jest mi troche smutno ,bo wlasnie sie dowiedzialam ze moj tata mial malutki wypadke i przez przypadek stracil by oko ...ale okazalo sie ze nie trzeb anic szyc tylko dostal jakies krople i lekarz mowi ze za 2 tygodnie wszystko powinno byc ok.dobra dziewczynki ja sie z wami zegnac uciekam do pracy a tak mi sie nie chce ,szkoda ze w pracy nie mam int.

Rybnik całe szczeście ze z okiem nic sie nie stało. Jak to mało do nieszczescia potrzeba.

no wlasnie, na jakiego ksiedza trafie :) ktoz to wie Iza, niedobrze, ale cale szczescie, ze z okiem bedzie okej! Milej pracy. a ja juz 2 kawe...i ciagle spiaca

a ja nawet nie śpiąca jestem :D ale kawe sobie zrobie zaraz druga :D chciałabym juz do domu isc bo po co mam tu siedziec!!??