Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZY KTORAS Z WAS

JEST JUZ KTOS NA 2008 ???

Polecane posty

dziewczynki ja też myślę o diademie i welonie. A gdzie kupujecie diadem? A powiedzcie mi ile się płaci za fryzurę próbną? Kurczę ja to mam problem bo tak u nas w miesice jest dwóch dobrych fryzjerów. I nie wiem do którego iść.... grrr nie mam pojęcia... wogóle nie wiem co na tej głowie wymyślić....

aneczka powiem Ci ze ja tez na razie nie mam pomyslu co z moja glowa, chcialabym nie koka ale zebym miala troche rozpuszczone i troche zwiazane :) a o ceny jak sie pytalam u mnie w jednym takim salonie (ale nie w centrum) to 30 zł za probna i 30 za wlasciwa!! Wiec mysle ze tak do 100 zł powinnam sie wyrobic :) Dziewczyny jest zgoda na moja prace :) dzis ide do UP po skierowanie :) jupi :P

Ja diadem pożyczam od koleżanki to bedzie ta rzecz pożyczona hehehe Ale widziałam diademy w salonach z sukniami slubnymi i sklepach ze sztuczną biżuterią :)

hej hej:)ale się objadłam pączkami:) kala:)ni montowaliśmy Wojtusia 2....jeszcze za wcześnie ale za dwa latka będzie Nastka;) dziś poprawiam tatuaż,idę ze Sławciem na bilard znowu go pokonać-w końcu mistrzunio jestem:):) nio i na ankietę bo koleżanka pisze prace magisterską o młodych rodzicach:):)

Yzulka ja tez dzis bede na bilardzie, ale tylko bede pilnowac małolatów ktorzy w niego graja!! Takze zadna przyjemnosc!! Zaraz wychodze, mam nadzieje ze szybko zalatwie sprawy. Bo na 16 ide na swietlice papap

Gość czarnaa99
hej dziewczyny...a kwiaty? jakie bedziecie mali na wasze wesele? juz wybrane bukiety? ja wciaz szukam na necie nowych wzorów bukietów z kalii ale malo jakos znalazlam. jak ktoras tez mysli o takich kwiatach...to niech sie pochwali swoim wzorem..moze sciagne hihi pozdrawiam

witajcie, Cafka, Cafka..hmmmm, no nie moge sobie przypomniec... :P Gagatku, ja nigdy nie bralam luteiny, ale wspolczuje Tobie,ze sie meczysz biedaku Welonka, obraczki bardzo ladne, my juz mamy - klasyczne, tez bardzo ladne :D troche do zalatwienia nam zostalo, wodke mamy, zaproszenia w czesci juz rozdane, suknia nie ruszona - ale wybrana krawcowa. zostaly dokumenty wszystkie, nauki (zapisani jestesmy na jednodniowe u pallotynow 9 lutego) , poradnia, jakis mini kurs tanca, menu, ustalenie szczegolow w sali, z kamerzysta, fotografem, florystka itd. fryzjer, wizazystka, garnitur i sama nie wiem, co jeszcze :) ale ale. sluchajcie :) swiadkowa podala mi termin panienskiego :D 5 kwietnia - 3 tygodnie przed slubem (to w obawie o moje znane powszechnie zdolnosci rozbijania kolan, skrecania kostek itp itd - na wszelki wypadek 3 tyg. na dojscie do siebie :D) Yzulka, co nabroiliscie? :) Angela, kwestia gustu, sukienki, fryzury :) jesli sie sobie podobasz, to jak najbardziej :) Aneczka, w warszawie drogo, ok 100pln za probna i jeszcze wiecej za \'wlasciwa\' fryzure. Gagatku, gratuluje :) mowilam ze sie doczekasz :P Czarna, na kwiaty decydowac sie bede nie wczesniej, niz 3 tyg przed slubem, wiec jeszcze za wczesnie...ale nie beda to kalie - nie lubie tych kwiatow..wiec nie pomoge a z nowosci - zalalo mi w nocy lazienke, o!

oj babitku no widzisz masz jakas rozrywke, zalana łazienka to juz cos :):D ja nad kwiatami tez sie jeszcze nie bede teraz zastawiac, lipiec bedzie w sam raz :) a powiedzcie mi czy panienski my finansujemy czy kolezanki?? bo sie tak kiedys zastanawiałam?? Dobra uciekam, bo ja jeszcze w rozsypce a to juz 12 buzi buzi papa

bajeczna rozrywka Gagatku :D a panienski - zalezy od sytuacji i mozliwosci :) z moja swiadkowa jeszcze nie gadalam, jak Ja znam, bedzie sie wykrecac i bronic przed 'dofinansowaniem', ale jednak chcialabym sie chociaz dolozyc. jak ja bylam swiadkowa, zorganizowalam zrzute pomiedzy zapraszanymi dziewczynami - zaprasza sie zawsze dziewczyny bliskie mlodej, wiec nie powinno byc problemu ze zrzutka. ja wtedy placilam za 'glowne' atrakcje, a pozostale dziewczyny pomagaly - kazda w takim zakresie, w jakim chciala. musisz Gagatku pogadac o tym ze swoja swiadkowa.

1. Zaproszenia w większości już rozdane 2. Wodka kupiona w połowie (Smirnoff) narazie 3. Sukienka wybrana w lutym ide uzgodnić co i kiedy 4. szukamy noclegu lub busika 5. Fotograf - umowa spisana 6. DJ- umowa spisana 7. Menu obiadowe mamy podać w kwietniu. 8. Sala umowa spisana, zaliczka wplacona 9. Frazjerka zaklepana wraz z makijażem 10. Kosiol zaklepany na 16-tą 11. Kwiaty zamowimy 3 tyg przed weslem 12. Napoje tez kupimy przed samym weslem 13. Obraczki już kupione 14. garnitur, buty , koszule itp. zakupimy w marcu 15. Nauki przedmalzenskie już odbyte :) 16. Tablice rejestracyjne na nasze autko kupione, kotyliony dla gości kupione, kokardki na wódke kupione

ja odnośnie tego kto płaci za wieczór panieński to też nie wiem :( wsumie kiedyś byłam na panieńskim gdzie panna młoda z światkową się składały myślę że to też dobre rozwiązanie :). Dziewczyny odchudzacie sie coś przed ślubem??? Ja się niby odchudzam od wczoraj :) (bapisałam niby bo nie wiem ile to potrwa :) ) iiiiiiii chce mi sie już jesć na maxa :)

hej ja juz :) jutro wczesnie rano na badania ide! Zobaczymy iel to potrwa!! tak wiec to juz moje ostatnie podrygi spania :o ide po 4 paczka :P

Hej dziewczynki :) Widzę, że dziś aktywnie działacie na topiku :) Co do welonu... Ja nie wiem :D Raz chcę go mieć, raz nie... ale chyba pora się już zdecydować :D Yza- czekamy więc na Nastkę :D Babitku - współczuję zalanej łazienki. A czemu zalało??? Rura pękła czy kurka nie zakręciłaś??? :P Zabusia - widzę, że lista odpowiednio przygotowana i z pewnością o niczym nie zapomnicie :) i dobrze :) Agatka - łakomczuchu :)

A wiecie , że Anahita ma pojutrze ślub ?? :) Tyle, że ja jej w ogóle nie znam :( A szkoda, że się nie udziela na topiku

Anahita :) ja jej też nie znam :):P:P:P Co de welonu ja jestem za :) jak najbardziej :). Mówiłam że sie wybieram na targi 10 lutego:) był ktoś kiedys na takich targach????

Ja nie byłam :) Były nie tak dawno temu w Bydgoszczy, ale doszłam do wniosku, że skoro mam wizję i siebie i całego dnia to chyba nie byłoby sensu. Co innego gdybym się zastanawiała np. jaka suknia ślubna, to owszem, pewnie gdybym miała sposobność się znaleźć na takowej imprezie to bym poszła :)

Darianka raz w roku moge, aod 1 lutego słodycze dla mnie nie istnieja i juz!! Jeszcze zjem jednego (trzeba jesc poki sa prawie świeże :P ) i wybywam do mojej pracy, no juz nie dlugo bede na 2 etatatch jechac :P Michal chyba tez!! A wiec dobrze robimy ze sie pobieramy, przynajmniej wieczorem w łozku sie odnajdziemy :) Darianka a moze walniesz nam fotki nowego lokum?? Ja tez niz nzma Anathi :)

Aneczka- kalie? jesli tak - ja kalii nie lubie :) ale moze o innych mowisz? Gagatku, spij na zapas ;) ja zjadlam na razie 1 paczka :) Darianka, w rogu wanny lecialo jakby za wanne - mimo takiej uszczelki (ktora zdaje sie nie byla szczelną uszczelką) - tam gdzie sie mydla np trzyma ciekla woda z prysznica - malym strumieniem i ciekla, ciekla az narobilo jej sie tyle, ze pod wanna (po zdjeciu kafelka z obudowy) znalezlismy ok 2cm stojacej wody (nierowna powierzchnia tam jest), a na podloge w lazience wycieklo ok 0,5cm :) wody w lazience bylo naprawde duzo... Darianko, no wlasnie patrzylam na kalendarz i tez zauwazylam, ze Anahita (ktorej i ja nie poznalam) lada moment slubuje :) Aneczka, ja na targi mialam isc jak swiadkowalam - z przyjaciolka - panna mloda, na pierwsze targi wyladowalam w szpitalu i mialam operacje, na drugie targi zlamalam noge - na trzecie nie probowalam sie umawiac, bo balam sie ze obetnie mi glowe albo cos przetnie mnie na pol ;) a teraz juz nie mam po co tak naprawde :)

Poszperałam trochę wstecz i znalazłam Anahitę :) Ona się tu udzielała jeszcze w kwietniu ubieglego roku :) I wiesz co Babitku :D:D:D:D nawet pisałaś do niej :D:D:D:D:D : Babitek Anahita (witaj) - obejrzalam wszystkie zdjecia na stronie fotografa i mi osobiscie podobaja sie bardzo..sa hmm..troche inne - naturalniejsze, niz wiekszosc ktore widzialam do tej pory. strasznie nie podoba mi sie sztucznosc na zdjeciach a w pracach tego fotografa wydaje sie nie byc sztucznosci - ci wszyscy ludzie wygladaja, jakby sie po prostu spontanicznie dobrze bawili na sesjach a drogi jest? Ale nie dziwię Ci się, że nie pamiętasz, bo tutaj rotacja jak na targu w TESCO na wyprzedaży :D:D:D:D

o Ty Darianko Ty :D szperacz detektyw :P ale dobrze dobrze, nie wymiguje sie :) przyznaje bez bicia, ze Anahity nie pamietam :) ale pamietam wszystkie panny mlode, ktore bywaly tu czesciej w tym czasie, odkad ja jestem :) no a rotacja - racje masz rowniez :) jak w miesnym w kartkowych czasach ;) ktos sie pojawia..ktos znika.

Hehehehe, zaraz tam detektyw :P A w poprzednim poście strzeliłam byka :) mialo być - rotacja jak na targu albo w TESCO ....

ale zmnoooo chce wiosne!!!! No to ja nie pisze ile juz pozarlam paczków!! Teraz to mnie tylko ratuje ciepla herbatak a potem cwiczenia :)

hej ale napisałyście:Pszok:D a więc ile pamiętam to piszę:P jestem na diecie,ale odwrotnej tzn muszę przytyć do ślubu 7 kg(takie było założenie,które skrzętnie,choć na razie bez wielkiego powodzenia-wypełniam:) kwiaty-ja będę miała eusteme-to takie skrzyżowanie róży z powojem(ucieszyłam się,bo się dowiedziałąm,że kwiecień-maj są w sprzedaży i nie muszę specjalnie zamawiać) pączków na razie 3;)-gonię gagatkę,ale jeszcze czekają:P teraz wcinam fryteczki z mięskiem-obiadek jestem przestraszona widząc ile macie przygotowane-nam zostało niewiele czasu,a i chęci też nie mam aby ruszyć z miejsca:(