Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bahamadia

Czy w Polsce panuje zacofanie erotyczne ??

Polecane posty

Gość Bahamadia

Zacofanie erotyczne=zero tolerancji! Zapraszam do podzielenia sie zdaniami na temat powyższej tezy! Czy szanujemy odmienne upodobania sexualne? Czy szanujemy "inne" związki [np. pani+pani] ? a może tylko mowimy i robimy to co dla nas w tym momencie najlepsze.....??!! A więc....rozpisujmy się.....

panuje :O wystarczy zajrzeć na topiki o małych piersiach, zakładane przez mężczyzn i dużych [akromegalicznych wręcz] murzyńskich penisach zakładane przez kobiety :O :O :O

Gość Bahamadia
hmm.skoro tu tak tłoczno..:-), to pozwole sobie pierwszej zabrać głos.. Od jakiegoś czasu, jest to piorunujące wrażenie, brakuję w wypowiedziach ludzi tolerancji..tylko samo ocenianie, w kółko, bez patrzenia na siebie, co za tym idzie oczywiście brak szczerości, w końcu sami sobie nie wytykamy błędów..

Gość Bahamadia
A jak myślicie,co jest powodem tgo "zacofania" ??

no jasne, bo organizowane są debaty o tematyce seksualnej...jeju...ja nie jestem zacofana ale skąd mam wiedzieć co z innymi? przecież często \"nietolerncyjne \"wypowiedzi to tylko próba dowartościowania się a nie prawdziwa nietolerancja...

Gość Bahamadia
jak najbardziej, tylko bardziej chodziło mi ....no wiecie, media, gazety one slangują piekne kobiety, wielkie piersi Mężczyzn, idealnych, z wielkimi fallusami :-)

Gość Bahamadia
być moze....,że to nie faktyczne wewnętrzne uczucia, pożądania, żądze....tylko wyimaginowane nieodstawanie od reszty.....

ja rzadko czytam takie pisma ;) te które widzę częściej promują zniewieściałe typki facetów i laski wieszaki....co ty czytasz>??? ;)

Gość Bahamadia
:-P od dzis slangują = lansują ...:-)

Gość Bahamadia
przeglądam CKM-a, czytam "Samo zdrowie" :-) i po jednym, i po drugim czuje sieę daleko odbiegająca od reszty..;-) no i inne gazety...co wpadnie w łapki

Gość al-aamij
"Wszystko teraz zależy od prawdziwych wojowników, forpoczty armii ALLACHA. Śmieszni europejczycy i wściekli amerykanie, żałośni izraelczycy i bezwolni chińczycy, niedługo wszyscy poznacie GNIEW BOGA PRAWDZIWEGO. Dla nas nie ma rozejmów, nie ma rozejmów dla ALLACHA. My nie jesteśmy zwykłą armią, my jesteśmy armią ALLACHA. Walczymy w JEGO imieniu. I TO ON DAJE NAM ZWYCIĘSTWO. Pokój istnieje tylko dla wyznawców ALLACHA. Możecie walczyć, ale tylko przyśpieszycie w ten sposób wasz koniec. Jak Izrael. BISMILLACH: Ich krew użyźni ziemię, NASZĄ ZIEMIĘ. NIE BĘDZIE dla nich przebaczenia." "Nie ma innego Boga prócz Allaha, a Mahomet jest jego Prorokiem" "Ten, kto zabił człowieka, który nie popełnił zabójstwa i nie szerzył zgorszenia na ziemi Boga i Jego Posłańca, czyni tak, jakby zabił wszystkich ludzi" "Niechże walczą na drodze Boga ci, którzy za życie tego świata kupują życie ostateczne! A kto walczy na drodze Boga i zostanie zabity albo zwycięży, otrzyma od Nas nagrodę ogromną" "To nie wy ich zabijaliście, lecz Bóg ich zabijał. To nie ty rzuciłeś, kiedy rzuciłeś, lecz to Bóg rzucił" "Kiedy więc spotkacie tych, którzy nie wierzą, to uderzcie ich mieczem po szyi; a kiedy ich całkiem rozbijecie, to mocno zaciśnijcie na nich pęta. A potem albo ich ułaskawicie, albo żądajcie okupu, aż wojna złoży swoje ciężary. Tak jest! Lecz jeśliby zechciał Bóg, to Sam zemściłby się na nich, lecz On chciał doświadczyć jednych przez drugich. A co do tych, którzy zostaną zabici na drodze Boga, to On nie uczyni ich uczynków daremnymi" Takie słowa przekazał nam Prorok. Posłannik ALLACHA.

Gość Bahamadia
w sumie nie o tym topik....czy znajdujesz w sobie tolerancję dla ludzi, którzy całkowicie odbiegaja od ciebie?? nie czujesz potrzeby wyrażenia,ze to sa jakies dziwadła??,ze skoro nie robią tak jak ty,...to nie robią dobrze.... ;-( chodziło mi tylko o zwykłą tolerancję....

Gość Bahamadia
hmm... a gdybym wlasnie wam powiedziala,ze ujezdzam mojego psa ?? jest fantastycznie,,,, osoba tolerancyjna spyta, czy sie aby zabezpieczylam.....:-):-):-)

Gość Bahamadia
hmm... a gdybym wlasnie wam powiedziala,ze ujezdzam mojego psa ?? jest fantastycznie,,,, osoba tolerancyjna spyta, czy sie aby zabezpieczylam.....:-):-):-)

Gość Ewelka20wawa
PANUJE!! Zgdadzam się.....Przede wszystkim wsród ludzi to ciągle temat tabu,a ja bym po prostu chciała usiąśc z przyjaciółką na ploteczkach i najzwyczajniej pogadac o sexie!!!Niestety, nic z tego!

Gość a ja gadam z przyjaciółką
o seksie... i to jak :D

Gość Bahamadia
Ewelka....zatrudnij mnie na eteat psiapsiolki....;-) Moje koleżanki wsydzą sie lub nie chca na takie tematy rozmawiac..ja nikogo nie zmuszam,ale byloby milo.....bo jak widze,sluchac lubia :-):-)

Gość Ewelka20wawa
chyba ndajemy na tych samych falach...Wiesz,z e ja tez to zauwazyłam...?Do słuchania sa pierwsze, ale same nic nie powiedzą