Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna Matys

dziewczyny wchodźcie i skonczcie z paranojami!!!!!

Polecane posty

Dipsi00 - bo tak jest, że w 1 cyklu masz na ciązę tylko (maksymalnie!) 40% szans.Inna sprawa, czy ktoś ma ochotę siedzieć i liczyć po cichu, że znajdzie się w tej 60-tce ;) Bo to jest statystyka. A znaczy to, że jedna kobieta trzy razy ajdzie w ciążę a pierwszym razem a inna kobieta, tak samo zdrowa, 3 razy ajdzie w ciążę a 8, czy 9 razem. Wyciąga się średnią...

Gość taka prawdaaaaaa
Przypadki wpadek na tabletkach nie są znane, ponieważ żadna kobieta z ręką na sercu nie przyzna się, że na pewno brała tabletki regularnie i nie zrobiła nic co mogło wpłynąć na skuteczność tabletek. Tabletki są malutkie, zdarza się, że wypadnie nam z ręki i nawet nie będziemy wiedziały kiedy. Moja koleżanka nie raz znajdowała na dywanie tabsy, bo wypadły jej z ręki, a myślała, że połknęła.

Gość a moja kolezanka
przysiegała ze brała tabsy regularnie, nie miała biegunki itd i jakie było jej zdziwienie jak podczas usg pani ginekolog poinformowała ja ze własnie jajeczkuje!!!!!!!

Gość qsASA
może obniżyć wchłanianie TYLKO w przypadku gdy nastąpią wymity po wiecej niż 3 godzinach od wzięcia pigułki chyba do 3 godzin od wziecia pigulki, co??