Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Crak

Nie mogę zapomnieć...

Polecane posty

Gość jasne ze to
ciekawosc

Gość róża.....
nie mam pojęcia Crak dlaczego nic nie piszesz, ale pasowałoby napisać chociaż parę zdań. A może już masz nas gdzieś...szkoda tlko że tyle osób ci kibicowalo, gdy potrzebowałeś pomocy.

Gość jestem zawiedziona
zachowaniem Cracka, dajmy sobie z nim spokój, moze sie kiedys jeszcze odezwie...

Gość Light
Przeczytalam twoje wypowiedzi i nasuwa mi sie jedno.... jezeli jest SAMA, mozesz pojawic sie w jej zyciu. Biorac pod uwage jak to przezywasz, nie masz nic do stracenia. Gorzej byloby, gdyby byla w zwiazku, wtedy uwazam ze powinienes ponosic odpowiedzialnosc za swoje czyny z przeszlosci , pogodzic sie z porazka i nie burzyc jej ulozonego (choc czasem pozornie) zycia, ale jednak zycia bez ciebie. W tym stanie rzeczy, trzymam kciuki a decyzje podejmiesz tylko ty i bedziesz z tym zyl i ponosil dalsze konsekwencje. Pozdrawiam

Gość róża....
Light on juz podjał dcyzję i pojechal do niej. My tu czekamy na jakis finala a on żadnego znaku nie daje. O to teraz tu chodzi.

Gość olejmy cracka
tak jak on nas

Gość crak forever
A zreszta ktoś mi zoblokował nika. To była moja ściema, ktoś mnie tu nakrył, nie wiem na co jeszcze czekacie. Szczerze to nie chce mi się już wymyślać.

Gość crak forever
Przyznać sie sukinsyny kto mi podkradł nika.

Gość Light
Ups, myslalam ze jest na etapie analizy, choc czytalam cos o jakichs biletach..... To mysle ze jest wzglednie ok, skoro go nie ma, prawda? Inaczej, przyszedlby sie wyplakac i pozalic.. Moze doszlo do satysfakcjonujacej konfrontacji i maja sobie Tyyyyle do powiedzenia. To byloby jego spelnienie marzen. trzymajmy kciuki.

Gość crak forever
Jesteście śmieszni :P -pisze,że to troche naciągane było. Nie pojawie sie tu wiecej, ale jak chcecie to czekajcie i traćcie czas :). Ja sie przyznałem,bo mi sie głupio zrobiło, że tu czekacie. No to cześć.

Gość olejmy cracka
to teraz prozba do moderatorow o usuniecie tego tematu

Gość crak forever
A po co usuwać? TEamt ciekawy niech sobie bedzie, pozdrawiam i dzieki za zainteresowanie !!!

Gość Przecież...
to podszyw! Prawdziwy Crak wciąż jeszcze się nie odezwał. Proponuję poczekać. Jak będzie mógł to na pewno się odezwie. Ja w to wierzę.

Gość crak forever
Ha ha ha , ok! Jak chcesz!

Gość Przecież...
Niech wypowie się moderator przecież oni wiedzą najlepiej krótko i na temat. Czy to jest podszywacz czy też może to "Crak".

Gość olejmy cracka
crack jak pisal nie zarezerwowal nicka wiec nie wiadomo czy to on naprawde, mozna to jakos sprawdzic?

Gość Przecież...
Oczywiście, że można.

Po ostatnim poście - można to sprawdzić, nie mogłem odpisywać, ale wiedziałem ,ze bedą podszywy, wiec go zarezerwowałem. Możnaq to sprawdzić , od mojego ostatniego postu jak sam patrzyłem próbowali sie pode mnie podszywać, ale nie mogli :P ,bo byłem od nich szybszy i z góry wiedziałem co moze sie stać. Patrzcie wstecz, czy gdzieś ktos sie podszywa moim prawdziwym pseudo?

Gość Przecież...
Nie ściemniaj. Wiesz dobrze, że ...

Co do pewnych szczegułów to nei kłamałem - fakt, psa nie zmyśliłem, miejsca zamieszkania też. To tak ,zebyście nie mieli mi całkiem za złe, ze was wyrolowałem do końca.Miłej nocy.