Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aneczka5

Nudzi mi się jest tu ktoś z kim moge tak o porozmawiać...

Polecane posty

Jestem w domku i się nudzę mój bratanek się bawi, mama cos czyta a ja przeglądam sobie kafeterie...monotonia i nuda mnie zabije...;/

Gość nowa znajoma
to o czym pogadamy? :)

Gość kofta
i ja też się nudzę, pogadajmy !

Gość kofta
aneczka ile masz lat ?

jak sie uczylam o komunikowaniu sie interpersonalnym, najbezpieczny temat to pogoda.... wiec u mnie taka sobie.... Slonce raz swieci raz nie...;)

Gość Anielka987
a mnie sie nic nie chece. Znacie jakis pomysl jak mgoge zrobic zeby znowu miec energie do zycia??? i do pracy??? bo normalnie siedze przy kompie i odplywam!!!! ------------------------------------------------------------------------ KTO MA PSA??? KOTA???? RYBKI???? CHOMIKA????? Wysyłajcie foty na galeria@wellnesslife.pl robimy internetową galerię!!!!!!!!!!!!!!! OSTATNIE DNI KONKURSU!!!! www.wellnesslife.pl/victoryspa/konkurs

Anielka- mam to samo co Ty nic mi sie nie chce....chcialabym za cos sie wkoncu wziasc ale nie idzie....;/ nie wiem moze jakiegos pozadnego kopa mi sie nalezy

Gość kofta
bo ja jestem duuuuużo starsza - 37 latek już na karku :o

Gość nowa znajoma
Anielka ja mam fretkę :) A jeśli chodzi o pogodę to....słońce ale niestety pod nim ciężkie chmury :(

ja nie mam psa ani kota ale za to mam męża :P pozdrawiam dziewczyny!!!:) mi sie tez nudzi jestem sama w domu do piatku...

Gość kofta
ja mam: psa, chomika i rybki - te dwa ostatnie to raczej moje dziecię ma :D A i jeszcze też mam mężusia :)

ja nie mam zwierzat bo moj brat ma astme i alergie.... kafka- no i co z tego, ze masz tyle lat.....no to super!!!

Gość nowa znajoma
kofta witaj w klanie hihihi Ja oiprócz fretki mam papużkę falistą i bojownika,miałam psa -czarnego charta afgańskiego ale niestety od roku nie żyje :(

Gość kofta
nowa znajoma nie wyobrażam sobie co będzie jak moja sunia zdechnie - jestem ogromnie do niej przywiązana. Papużki faliste też kiedyś miałam, ale one okropnie hałasują :o Już z dwojga złego wolę tego chomika :)

Gość nowa znajoma
Chomika też kiedyś miłam hihihi...i to nie jednego bo w sumie to chyba ze 4 ich było :) A papużka to znajda....dzieci przyjaciółki ją znalazły....a ja przygarnełam :) i jest u mnie chyba już z 4 lata

Gość kofta
aneczka, mój dom bez zwierzaków nie był by taki sam, ale Twój braciszek chyba nie na wszystko ma alergię ? Przeważnie dzieciaki mają uczulenie tylko na futerkowe :)

Gość kofta
no tak jeśli znajda to wszystko rozumiem :D Też nie umiałała bym zostawić stworzenia na pastwę losu.

Gość kofta
a co jesz jeśli można wiedzieć ?

A co do zwierzat,to nie przepadam za nimi osobiscie, chociarz ostatnio wymazylam sobie Jorka ale co z tego bedzie to nie wiem.

Gość kofta
to smacznego

Gość kofta
też kiedyś chciałam Jorka, ale kosztowały za dużo i kupiłam sobie Jamniczka :) i nie żałuję ❤️