Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aneczka5

Nudzi mi się jest tu ktoś z kim moge tak o porozmawiać...

Polecane posty

Wiesz,przyspieszyc zareczyny to nie jest problem ale co do slubu to ne pewno nie.Wstepnie mamy ustalone na czerwiec 2008 i nie ma takiej opcji zeby bylo wczesniej,no ewentualnie w kwietniu ale na pewno 2008.Biedny sie przestraszyl,ze mu uciekne!

nitka z powodu kumpli chce wszystko przyspieszac? czy to dobry pomysl?

wydaje mi się, że kumle to tylko taki wykręt. Może zdał sobie sprawę jaki skarb ma przy sobie ;) i boi się.

ale masz rację zaręczyny przyspieszyć to pikuś, ale ślub to już poważna sprawa. Tym bardziej, że Ty jeszcze się uczysz? prawda?

Ale u niego to taki paradoks,bo rownoczesnie chcialby najpierw sie pozadnie ustawic(ma bardzo wielkie ambicje) a dopiero potem na spokojnie zaczac wspolne zycie.On w tym momencie potrafi mi wyliczyc ile mniej wiecej pieniedzy zarobi przez ten rok,na co je bedzie po kolei wydawal i ile mu zostanie. Ale widze u was jakies zaniepokojenie,o co chodzi.Wy jestescie bardziej dojrzale i z wiekszym doswiadczeniem,co o tym myslicie??

ja nie sądzę, że to wpływ kolegów, taka ot wymówka. Może mikaa ma jakieś podejrzenia o konspirację ? :D

No tak ucze sie i zajmie mi to jeszcze 4 lata.Jeden plus w tym,ze nic za to nie place,bo to panstwowa placowka,wiec tylko dojazdy mnie kosztuja.

Ale mi sie wydaje,ze on tak tylko mowi,jest realista wiec wie,ze to tez kwestia organizacji i powiadomienia innych.

To chociaż tyle dobrze, ale czy jak byście się pobrali, to dacie radę wyżyć z jednej pensji, dopóki Ty nie skończysz studiów?

bo ja nie wyobrażam sobie życia z jednej pensji :( nie dalibyśmy rady, niestety.

No wlasnie w tym jest problem,bo obydwoje chcielibysmy isc na swoje po slubie ale chyba nam sie to nie uda i jakis rok z rodzicami pomieszkamy.A wiadomo,ze z rodzicami to lzej.Ale tak jak juz mowilam,on wlasnie dlatego wszystko tak wyliczal,bardzo sie o to martwi.Wiesz on ma dopiero 22 lata a juz ma takie plany... Ja wiem,ze jezeli chodzi o pieniadze to sobie poradzimy.On ma juz troche pieniedzy odlozone,tzn. na razie sa na lokacie inie mozna ich wyjmowac ale sadze,ze spora sumka urosnie.

Ach te pieniadze,potrafia tak skomplikowc zycie.Ja w przyszlym roku mam zamiar wyjechac zagranice i dorobic troszke i mysle,ze jakos to bedzie.

no, no, faktycznie - bardzo młody chłopak, a całkiem rozsądnie myśli :) Myślę, że jesteście obydwoje bardzo rozsądni, to się chwali, oby tak dalej :D

Nitka z tą zagranicą to uważaj ! Ja własnego syna bym nie puściła, chociaż wiem, że tam łatwiej o zarobek, ale tyle się słyszy złego - zwłaszcza ostatnio :(

hahahaha kochana on w twoim wieku planuje juz siedem lat na tylku siedziec i za to brac kase.haha Zreszta chocby sie tak dorobil to i tak by tak nie bylo gdyz jest pracocholikiem.Przychodzi do mnie i mowi jaki to on zmeczony bo caly dzien robil, a jak nic jeden dzien nie robi to jest nie do wytrzymania.On pracuje od 14 roku zycia i nie ma umiaru.

Ja wiem ale dam sobie z nim rade,kocha mnie i slucha sie,choc nie zawsze ale mam swoje sposoby :P

Totez mowei,ze z pieniedzmi nie bedzie takiego problemu jak z tym,ze pewnie zadko w domu bedzie :( Ale damy rade. A twoj maz czym sie zajmuje?

to szkol swoje sposoby, doprowadź je do perfekcji - bo za 5, 10 lat będą Ci bardzo potrzebne ;)

mój mąż też jest bardzo pracowity, ale niestety nie ma szczęścia do pracy - pracuje u prywaciarza - wyzyskiwacza

To nawet ja wiem!Bylam na stazu u takiego,byl chamski ale konkretny,wulgarny czasem ale trzeba mu przyznac,ze dbal o swoje interesy.Poza tym moj tata pracuje u przywaciarza i czasem dostaja wyplate z opoznieniem nawet miesiecznym.

Gość malowana lala
Hej.Ewapiano, czy Tobie udało się bez pomocy psychologa?

Gość multi
niudy.niudki..niudenki..;/

nitka ja mam znajomych bardzo dobrzy nasi przyjaciele ktorzy teraz brali slub i tylko on pracuje a ona ma jeszcze dwa lata studiow do skonczenia on teraz wraca na zaoczne i tez utrzymuja sie z jednej wyplaty wprawdzie za mieszkanie nie placa bo dostali je od chrzestnych na wesele moga w nim mieszkac ile chca i placa tylko wode prad i gaz a on nie zarabia wcale tak duzo ale jakos sobie radza wiec pewnie wy tez dacie jakos rade z jednej wyplaty zwlaszcza ze w twoim wypadku tylko ty sie jeszcze uczysz

mikka widze ze zapomnialam dodac,ze on tez teraz idzie na studia,oczywiscie zaoczne ale mam nadzieje,ze i z tym sobie poradzimy. Dzis rozmawialam z moim znajomym,ktory teraz w Londynie siedzi a w sumie tojest ich dwoch i obydwoje tam raczej dlugo \"pobaluja\" wiec moj wyjazd nabiera rumiencow :)

mysle ze jak ma w miare pewna prace to powinniscie dac rade poza tym jak to mowia dla chcacego nic trudnego a dobrym przykladem na to sa ci moi znajomi wprawdzie nie spia na kasie ale rade sobie jakos daja i w sumie nie narzekaja za bardzo wiec mysle ze jak sie chce to sie wszystko przetrwa :)