Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomoooooooooooocyyyyyyyyyyyyyy

jak odbic panience ladniejszej ale glupszej faceta slub za 2 miechy / pomocy ?

Polecane posty

ok, zachowanie dziwne, to po co ci taki facet? odbijesz go, nawet sobie kiedyś tam ślub zaplanujecie i inna go odbije. facet jest nie poważny i moim zdaniem Cię wykorzystuje, bo takie rzeczy to się mówi na początku spotkania a nie po seksie, nic ci to nie dało do myslenia?

Gość amelka*
wiesz, faceci sa nieskomplikowani, jak chca byc z jakas kobieta to z nia sa, a nie z inna. On cie po prostu ma gdzies, przyjmij to do wiadomosci i odpusc sobie jego i te swoje gowniarskie pomysly.

Gość sandia
obydwie głupie i naiwne...

hehe latwo powiedziec trudniej zrobic, ale nie musisz mnie obrazac bo poprosilam o rade a ja takowej bym ci udzielila a nie wyzywala od gówniarzy, a to tylko swiadczy o twojej niedojrzalosci

niestety milosc nie wybiera ja go kocham i chce zeby byl szczesliwy, ale wiem ze z nia nie bedzie bo jest lafirynda i co tydzien innego ma na imprezkach wiec chce mu zaoszczedzic tego ok nie musze z nim byc ale niech bedzioe szczesliwy.

Gość amelka*
nie nazwalam ciebie gowniara, tylko twoj pomysl, to wielka roznica

Gość taka prawda
jak któras z was mądra jest to go zostawi i oleje :classic_cool: ale tylko głupia z nim zostanie

jesli pomysl gówniarski to i autor tez ja to tak rozumiem :/

a pozatym nie widze innej mozliwosci jak walczyc o milosc... co mam potem cale zycie zalowac?

to jest chyba dorosły człowiek, podejmuje decyzje sam i nie masz na to wpływu:o i raczej miec nie będziesz bo za dużo dla niego nie znaczysz, to całe gadanie o tym że jesteś wspaniała nie oznacza że ciebie nie wykorzystał kiedy nie było tamtej, jak musię wchrzanisz w związek to oberwiesz z obu stron.

Gość eheheh dziewczyno
!!! otrzasnij się głupia! bedziesz nie tylko żałowac ale ryczeć całe zycie jak się z nim związesz

Gość eheheh dziewczyno
szlag go trafi i sie otrząsnie jak cie zobaczy z innym szczęśliwą,tacy oni są:p

ale ja nie umiem byc szczesliwa z nikim innym:(

Gość amelka*
a czy myslisz w ogole o sobie, czy ty sie cenisz?? co mozna sadzic o facecie, ktory najpierw pieprzy sie z toba a za chwile informuje o swoim slubie? jak on cie traktuje??? szkoda nawet slow. czy ty sadzisz, ze bylabys z kims takim szczesliwa? czy ty sie sama tak nisko cenisz? chcesz rady - dam ci ja, serio, najlepsza jaka moge: olej go, zajmij sie soba, umow z kims innym. Jesli naprawde mu na tobie zalezy - bedzie chcial cie odzyskac. tylko nie badz za latwa wtedy. Tak to niestety funkcjonuje

Bądź mądrzejsza i dojrzalsza od nich obojga. Wiem że to trudne, że boli i że nie wyobrażasz sobie życia bez niego, ale co racja to racja - facet zachowuje się jak ostatnia świnia. Więc zrób to dla samej siebie i olej go! Przebolejesz i kiedyś będziesz się bardzo cieszyć, że się w to nie wpakowałaś.

nie wiem co zrobie, narazie od wczoraj jestem wolna i zle mi z tym nie umiem spojrzzec na zadnego innego faceta :( ale postaram sie a jak zechce wrocic to wtedy go pomecze torche i zobaczymy ...

nie dodałem że tak naprawde jestem kobieta i nie moge znieść że on się żeni on potrzebuje prawdziwego mężczyzny jak ja a nie jkakieść głupiej laluini. Moja pała dobrze penetruje go analnie i dogadzam mu w kakao jak tylko mogę ale oświadczył się tamtej a przecierz ona nie da mu to co ja. Pomocy

podszywaczom wstep wzbroniony to sa powazne problemy a ty sobie jaja robisz!

nie tylko jaja ale i zjadam ze smakiem kozie bobki lemingów syberyjskich ps. TO nie podszyw

słabo mi się robi jak czytam takie rzeczy. Kilka słow dla autorki. Dziewczyno szanuj się i nie rób tego co warty jest facet, który z jedną Śpi a za chwilę z drugą chce hajtać. To chore. Niewiem może faktycznie jesteś bardzo zakochana albo Ci się tylko tak wydaje. Ja kiedyś byłam z kimś kilka lat życia sobie nie wyobrazałam bez niego i wogóle a a teraz jestem szczęśliwa że go nie ma przy mnie i wiem że to nie była miłość skoro jest mi obojętny. Uważam że jak to miłość między wami to tak czy tak bęfziecie razem a jak nie to nie na siłe nic nie osiągniesz a najlepiej kopnij go w dupe.pozdrawiam i zyczę powodzenia

Gość amelka*
rozwinmy temat wiec: jestes wolna i zobacz dobre strony tego, zachwyc sie swoja wolnoscia :) Zobacz, ile mozliwosci sie przed toba otwarlo, moga juz cie nic nie obchodzic jego perypetie uczuciowe, pamietaj, ze to juz nie twoja sprawa! masz swoje zycie, swoje marzenia, plany, mozesz wiecej czasu poswiecic nauce/pracy/przyjaciolom. zapisz sie na kurs tanca, albo latania na szybowcach, cokolwiek. nie mysl o nim, nie czekaj na sms-a albo telefon. znajdz w sobie radosc zycia i zyj wreszcie dla siebie. facet potraktowal cie strasznie z buta, naprawde. Musisz znalezc sile w sobie teraz, zeby wytrzymac i nie zrobic czegos, czym jeszcze bardziej sie ponizysz, sama przed soba... po czym nie bedziesz mogla patrzec w lusterko. Pamietaj, ze Twoja usmiechnieta buzia i wystrzalowy stroj, gdy pedzisz gdzies zajeta swoimi sprawami, beda dla niego najlepsza zemsta (i jedyna szansa, ze zrozumie, co stracil).

dziewczyno weź się w garść i nie rób nic takiego. Tak szybko ślub a może laska jest w ciąży swoją drogą albo nie napisałaś wszystkiego albo to jest chora sytuacja bo z tego co zrozumiałam koleś Cię zostawił bo wróciła jakas laska tydzień temu i za dwa miesiące się pobierają

Gość amelka*
otrzasniesz sie z tego i bedziesz dziekowac losowi, ze sie wyplatalas z takiego chorego ukladu.

Gość Wrom
Ile macie lat? Ty, on i jego była.

Gość a ja mam wrażenie
że robisz to tylko dlatego zeby z nią wygrać zdobyć go zeby jej dopiec tez tak kiedys robiłam ale po co nie musisz udowadniac ze jestes lepsza szkoda czasu zyj swoim zyciem a oni i tak się rozejdą

Gość Wake up
Boze Dziwczyno ! Miej troche litosci dla samej siebie!

wrom - ja 25 ona 21 on 29 a ze robie to zeby jej dopiec, nie kocham go niestety, jestem glupi a bo pokochalam :/

ale ja jej nie chce dopiec jua chce poprostu walczyc io faceta ktorego kocham

Gość Na przyklad
Powiedz ze : - ona jest kosmitka - on jest geyem - ona ma romans z ksiedzem - on ma 5 dzieci - ona jedzie do Chin wszyc sobie blone i po tym nie bedzie juz nigdy wspolzyc - on leczy impotencje Na pewno poskutkuje! Oni sie rozstana , Ty bedziesz szczesliwa ps. prosze , zabezpieczaj sie przed ciaza.