Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pchełka2006

W jaki sposób zdobyć pracę - Irlandia

Polecane posty

Gość pchełka2006

Irlandia- chcę tam wyjechaći pracować- czy znacie biura i agencje, które umozlwią mi to?

poszukaj na polskich stronach ofert-oferty z anglii i irlandii sa dosc czesto, nawet widzialam jakies na stronach dot. jazdy konnej, a na jakiej konkretnie pracy ci zalezy?

Gość pchełka2006
biurowej- coś związne z rekrutacją i znajoosciąrynku polkiego, abgielskiegi i irlandzkiego jednoczesnie

Gość pchełka2006
przepraszam za literowki :)

hmm...wiekszosc oert ktore widzialam to nie byly az tak ambitne prace :-) nie pamietam nazw stron ale wiem ze byla jakas polska strona gdzie bylo sporo ofert, moze wpisz w wyszukiwarce \"praca irlandia\" ?

Gość jak na takie ambicje
widze że twoje ambicje są niewspółmierne z umiejętnościami... na takie stanowisko przyjmuje sie tylko osoby kreatywne, a to że zamieściłaś takie głupie pytanie na kafe, świadczy tylko o tym że takiej cechy ci brak..niestety poszukaj lepiej czegos na swoim poziomie, o ile umiesz w ogóle szukać.... potem się dziwić że ludzie nie moga znaleźć pracy ..uhhh

Gość pchełka2006
dziekuję za radę- jak znajdziesz jakiś przydatny link pisz : agnieszka_walcz@interia.pl :)

Gość pchełka2006
do ja mam takie abicje: dzieki za ocenę :( życzę powodzenia- zapewne po trupach ... - 'kto pyta nie bładzi moja "droga"'