Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkkk

PO JAKIM CZASIE OD ROZPOCZECIA ZWIAZKU ZACZELISCIE ...

Polecane posty

Gość kkkkkkk

...bardzo namietnie sie calowac, spac w jednym lozku, dotykac sie, zwiedzac ciala ;)... My od ponad 2 tygodni jestesmy oficjalnie razem, wczesniej przez 2 miesiace sie spotykalismy. Teraz akurat moi rodzice wyjechali, wiec on u mnie pomieszkuje, spimy w jednym lozku, jest bardzo namietnie, jednak dosc mocno startuje z lapkami ;) Co sprawia mi wielka przyjemnosc bo jest dobry w tym fachu ze tak powiem. Ja jestem jeszcze dziewica i on o tym wie. I na bank nie chce jeszcze seksu. Jednak to sa takie spontaniczne sytuacje nad ktorymi sie w chwili uniesienia nie zastanawiam a teraz mam moralniaka czy to aby nie za wczesnie...ale po co rezygnowac z przyjemnosci...?! Oboje jestesmy dorosli ja 21 on 28 lat... On jest delikatny i taktowny, ma szacunek, ale teraz jakies obawy we mnie siedza...

Gość dziewczyna_19
skoro jestescie razem... mysle ze nie masz powodu by miec jakies wyrzuty sumienia. predzej czy poznije to sie pewnie i tak miedzy wami stanie

Gość kkkkkkk
Wiesz nie chodzi mi o seks, bo na to na pewno jeszcze nie pozwole, to powazna sprawa a my jestesmy za krotko ze soba. Chodzi mi o to dotykanie, masaze, dotykanie piersi, posladow itd on po tym wszystkim jest wyraznie napalony, ja w pewnym momencie mowie stop, zreszta on teraz tez juz wie ze nie moze sie zagalopowac i szanuje to. Jednak czy na to tez nie za wczesnie sobie pozwolilalam?

Gość kkkkkkk
posladkow - a nie posladow ;)

Gość kkkkkkk
??? Przedostatnia wypowiedz oczywiscie nie moja.

Gość dziewczyna_19
my jestesmy ze soba 1,5 roku. pierwsze takie bardziej intymne dotykanie sie zdarzylo sie, ja wiem., po 2 miesiacach. duzy wplyw mial na to frakt, ze ja bylam dziewica a on prawixczkiem i nawet gdybysmy mieli wczesniej ochote na cos wiecej nic cmokniecie to balibysmy sie to zrobic.

Gość dziewczyna_19
a seks.. byl po 10 miesiacach. owczywiscie wczesnije byl petting, poznawanie swoich cial. wiesz jakos nie mialam z tego powodu wyrzutow sumienia, bo robilam to z kims z kim bylam, kogo kochalam. co ja mowie, kogo kocham :) ale jasne, nic na sile. to dobrze ze on wie ze nie moze sobie pozwolic na zbyt wiele. moze po prostu ustalcie ze na razie dotykacie si tylko przez ubrania, na nic innego nie ma mowy. potem pozwolcie sobie na cos wiecej. oczywiscie wtedy kiedy bedziecie, Ty bedziesz gotowa i pewna ze tego chcesz. masz szczescie, bo on szanuje Twoje decyzje.

Gość przestań....
zamęczać faceta ..pała mu stoi bo pozwalasz na pieszczoty i mówisz STOP..po kij go wpuszczasz do wyra skoro i tak mu nie dasz-paranoja

Gość przestań....
chcesz być dziewica jeszcze przez pół roku to nie zdejmuj gaci i sie do niego nie przytulaj...albo jesteś tak młoda albo tak głupia

Gość sama prawda
Najszybciej po 20 minutach, najdłużej po 6 miesiącach :-)

Gość Agepee
A co myślicie o rozpoczęciu peteengu na samym początku znajomości. Czy to żle rokuje na dalszy etap relacji miedzy partnerka a partnerem?

Gość sama prawda
kazdy rodzaj pieszczot niezaleznie od czasu rozpoczęcia, jeżeli jest robiony dobrowolnie a nie pod przymusem, typu: "jacię kocham, a ty nic" jast akceptowalny

Gość dziewczyna_19
lol ej zdraznia mnie takie glupie pytania. cos dotyczy zwiazku, dwojga ludzi a odpowiedzi szuka sie wsrod tysiecy.., paranoja...