Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutniutki20latek

Sex czy to takie trudne czy cos jest ze mna nie tak ?

Polecane posty

Gość smutniutki20latek

Chcialbym podzielic sie z wami moim problemem. Czesc pewnie zacznie mnie krytykowac druga zas moze postara sie mnie w pewien sposob zrozumiec i pomoc mi. Przechodze wiec do sedna sprawy otoz zaczolem swoje zycie erotyczne, w ktorym jestem niestety do niczego :( Bardzo chcialbym to zmienic z wielu wzgledow poniewaz bardzo kocham swoja partnerke jak rowniez dla wlasnego lepszego samopoczucia. Mam problem tego rodzaju ze w prezerwatywie zupelnie mi nie wychodzi mam tu na mysli jakas przyzwoita erekcje :( bez tez nie jest najlepiej ogolnie nie mam takiego problemu zeby mi przyslowiowo "stanol" bo czasem nawet na sama mysl czy niewielkie piesciochy z moja partnerka tak sie dzieje tylko nie na dlugo :( Chcialbym kochac sie chodzby kilkanascie minut juz nie dla wlasnej przyjemnosci tylko dla niej. Nie wiem moze cos zle robie jak wspomnialem dopiero zaczynam swoje zycie erotyczne w wieku 20 lat a w tym wlasnie wieku powinno byc jak najbardziej oki... Udalem sie z tym do Urologa ktory obejrzal moje "klejnoty" i stwierdzil ze wszystko jest ok...? Juz naprawde nie wiem co robic kocham swoja dziewczyne i chcialbym jej sprawic przyjemnosc, serdecznie prosze pomoc, rade!

Gość madziksik
wiesz jesli masz ochote porozmawiać zapraszam na moj nr gg, 5786298 . pomogę, wespre, doradze :) jestem kobietą:) czekam :)

Gość lotak
Rob ze swoja dzewczynato co co cie podnieca tzn piesc ja ,dotykaj itd,Nie mysl o tym,co jej sie podoba i czy jej jest dobrze.Bedzie ok .

Gość kumpela
nie załamój się tak szybko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wszystko da się naprawić ,trzymaj się i nie przejmuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Papatki