Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ta w zielonym

Zabawa - Jaka to piosenka ?

Polecane posty

Jak to policeman przeszukuje mnie? Przecież mam prawo nosić to, co chcę To, co moje jest moje, co jara mnie W razie co nie wiem przecież jak i gdzie To jest pieśń, tak, ku wolności Tej wolności, co chciałbyś ją mieć A twe oczy ciągle w gotowości Cały czas ktoś przeszkadza ci mieć Marzenia, które są, które już tutaj były To nie sąd, który prawo ci da Ja jestem z tych, którzy dadzą ci siły Mówimy - każdy jest wolny i tak Jak to policeman przeszukuje mnie? Przecież mam prawo nosić to, co chcę To, co moje jest moje, co jara mnie W razie co nie wiem przecież jak i gdzie Jak to policeman przeszukuje mnie? Przecież mam prawo nosić to, co chcę To, co moje jest moje, co jara mnie W razie co nie wiem przecież jak i gdzie Wolni chcemy być, my tak chcemy żyć Gdzie przychodzisz na ten świat, to nie masz nic To twój szkic i ty go rysujesz Człowiek, rozumiesz - ty losem swym kierujesz Chcesz być wolny, czy chcesz być zakuty Ślepą wiarą w nich? To są takie nuty, które niosą ukojenie, wszystkim tym Co dosięgło ich zwątpienie i przygniotło brzemię Uwierz w swą wolność to jest twoje mienie To jest twoje mienie - wolnego człowieka Prosto ze środka najszczerszy przekaz Jak to policeman przeszukuje mnie? Przecież mam prawo nosić to, co chcę To, co moje jest moje, co jara mnie W razie co nie wiem przecież jak i gdzie Jak to policeman przeszukuje mnie? Przecież mam prawo nosić to, co chcę To, co moje jest moje, co jara mnie W razie co nie wiem przecież jak i gdzie

Gość Kamila_44
Dobra, widze, że nikt nie zgaduje :P Telewizor - Płynę, ginę Bardzo fajny kawałek, polecam A teraz proste jak konstrukcja cepa ;P "I was cryin` when I met you now I`m tryin` to forget you" własnie słucham :)

Gość Kamila_44
Jesienny liść : Jamal - Policeman :)

Gość ivvka
a to::) "Nie wiem czym jest miłość, lecz wiem czym jest lęk Ktoś obiecał równość, pytam gdzie on jest Gdzie jest cel, gdzie jest sens, gdzie jest brzeg I jak wiatr burzy szlak, gdzie jest kres"

Gość Kamila_44
Dinozaury rocka :)

Gość ivvka
ira, ale nie nadzieja :)

Gość ivvka
blisko, blisko :)

Gość Kamila_44
"I cried for you and the sky cried for you..." ciekawe czy ktoś skojarzy :P

Gość ivvka
WIARA, a nad twoim myślę :)

Gość ivvka
własnie, więcej tekstu.. :P

Nie gniewaj się na mnie, Polsko nie gniewaj się Ja naprawdę bardzo kocham Cię, naprawdę kocham Cię

Gość ivvka
jakaś otępiała jestem bo nic nie kojarzę :)