Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ta w zielonym

Zabawa - Jaka to piosenka ?

Polecane posty

Wybrałem Cię spośród milionów Wybrałem tak jak mogłem wtedy najlepiej Wpuściłem Cię do swego domu Nie myślałem o tym co gdzie i kiedy Ten dzień przywitał nas ulewą W tym wietrze z syfu z listopada Uciekłaś wtedy moją stroną lewą To jeszcze jest głupota, czy już zdrada Czy myślałaś o tym co się może stać między nami dwojgiem Tu stać się może coś nowego Czy myślałaś o tym co się stać może między nami dwojgiem Tu stać się może coś strasznego

In the sun, in the sun I feel as one In the sun, in the sun I\'m married Buried nikt nie zgadł :P Nirvana All apologies czy jakoś tak

Gość mała_żaba
Let's Talk About Love - B. Adams ???

To ja się na moment dołącze :) Moja zagadka : Czemu płaczą czarownice Sypiąc lubczyk do herbaty...

no to teraz trudniejsze :P:P Hold, hold me for a while I know this won\'t last forever So hold, hold me tonight Before the morning takes you away

A kto zgadnie to: She comes to me one morning, one lonely sundey morning her long hair flowing in the mid-winter wind.

stic a to ?? :P And when the rain begins to fall You\'ll ride my rainbow in the sky And I will catch you if you fall You\'ll never have to ask me why And when the rain begins to fall I\'ll be the sunshine in your life You know that we can have it all And everything will be allright jesli zgadniesz to wyrazy szacunku z mojej strony :):)

No dobra tego pewnie też nie zgadniecie: \"A kiedy nic już nie miałem w mieście do roboty bo na większośc poetów skończył się tu popyt Wsiałem w auto i rzekłem pora mi uciekać Do tej Polski gdzie jeszcze kocha się człowieka...

Gość mała_żaba
It is the end of all hope To lose the child, the faith To end all the innocence To be someone like me This is the birth of all hope To have what I once had This life unforgiven It will end with a birth moze to ktos zgadnie... naprawde b. proste :)

Gość mała_żaba
Jermaine Jackson & Pia Zadora - When the rain begins to fall ??

Gość mała_żaba
chyba nie mam dziś szcześcia w zgadywaniu :(

You`re just too good to be true cant`t take my eyes off of you

wedle zyczenia podaje jeszcze raz She comes to me one morning, one lonely sundey morning her long hair flowing in the mid-winter wind.