Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ta w zielonym

Zabawa - Jaka to piosenka ?

Polecane posty

Gość mała_żaba
czy ja też moge zadać wam zagadkę... jaka to piosenka??? "I can't see much truth in what's being spoken I can't see much hope in what lays broken..." :)

Wziąłem na świadka zapach jej Chciałem mieć pewność że Że to nie jest oczu gra :)

Róże Europy - Serfujące buty - płyta Krew Mariln Monro

Dobra. Druga część mojej zagadki. Musicie odgadnąć, przecież to wstyd nie zgadnąć ;) Ten sam wykonawca: Dzień czy noc, czy to skwar czy też mróz, jednaka treść nieodmiennie rozbrzmiewa w mej piosence: memu ciału wystarczy trzydzieści sześć i sześć, mojej duszy potrzeba znacznie więcej. Memu ciału wystarczy coś wypić i coś zjeść, trochę pospać na boku, czy na wznak i nasz cud gospodarczy zapewnia mi to, lecz moja dusza codziennie prosi tak: Ogrzej mnie

Gość mała_żaba
.. mała podpowiedz... śpiewa to kapela metalowa :)

\" nic nie powiem , domysl się , czemu mi z Tobą źle...\"śliwka niewęgierka , za diabła tytułu nie pamietam , ale to Renata Przemyk , chyba z Underground? Zero?

Gość gggg
wiem, że nie spotkamy się w niebie... czy można to nazwać pechem?

mala podpowiedz - kolejny fragm tej piosenki :) Nagle zniknął cały sens Prawda pokochała zmierzch I szepty umilkły – wkradł się krzyk Więc dlaczego stoisz tak Trzecie życie patrzy jak Czas niewinności umiera w nas Może dać czasowi czas Ale jak walczyć mam Gdy widzę w oczach twoich Tylko żal – że to ja

No to: ...idę na wiatr, ten wiatr co żagle wzdyma, oddechem ciepłym moje plecy pcha... ?? A To znacie ?? :classic_cool:

STIC PODDAJĘ SIĘ A TO ? They call me the wild rose But my name is elisa day Why they call me it i do not know For my name is elisa day

Gość mała_żaba
Mandalay - M. Bajor.. jeśli o to Ci chodziło znudzona:)

Nick Cave , Murder ballads , Wild Rose? Nie mam głowy do tytułow. Aha , spiewa ze swoja ukochana Kylie Minogue.Tzn . jego kochanka jest (była P.J. Harvey , ale Kylie on wielbi)

Ostatnią szansę los mi dał Zaczął od nowa jeszcze raz Zesłał kobietę, a w niej moc Poczułem ją, wierzyłem Że teraz wiem jak żyć Wziąłem na świadka zapach jej Chciałem mieć pewność że Że to nie jest oczu gra Widzieć jak noc walczy z dniem O twoją nagość obok Wiesz! Czułem się tak Jakbym udźwignął niebo Ciężar, który lekkim czyni mnie Bo to ja! Nagle zniknął cały sens Prawda pokochała zmierzch I szepty umilkły – wkradł się krzyk Więc dlaczego stoisz tak Trzecie życie patrzy jak Czas niewinności umiera w nas Może dać czasowi czas Ale jak walczyć mam Gdy widzę w oczach twoich Tylko żal – że to ja To nie jest tak, że to ty a to ja Przecież my znamy się to pomylił się świat Bo zestarzał się bóg, myli twarze, drzwi To nie miałem być ja, to nie miałaś być ty Zniknę, przepadnę jak kamień – jeśli chcesz Lecz pamięć wierna jest jak pies Piekło, to piekła w błękicie Teraz tak na imię nasze życie ma – to nie tak! a teraz ? :> :)

Gość mała_żaba
The doors ???