Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ta w zielonym

Zabawa - Jaka to piosenka ?

Polecane posty

podpowiedz po ktorej kazdy bedzie wiedzial o co chodzilo Oh I, ............................... It must\'ve been something you said ............................ Oh I, I ................................ It must\'ve been some kind of kiss I should\'ve walked away, I should`ve walked away

Z plyty której słucham jak mam doła: Szopa starej Godam w Mandalay Siedem desek u zielonych mórz To jest dopiero burdel, że aż hej W kolejce pode drzwiami piętnastu czeka już Na zegarek patrz, i raz, i wiej Czy to jeden chłop jest w Mandalay Dziwki są najlepsze, psia ich mać Grosz ostatni warto za nie dać No i teraz wszystko byłoby w porządku Żeby tamten w środku trochę szybszy był Więc za spluwę i w te drzwiczki trach, trach Bo tak czekać to już człowiek nie ma sił Prędzej Johnny, ej, kończ już Johnny, ej Zaśpiewajmy pieśń o Mandalay Miłość nie liczy się Z czasem i porą Johnny już kończ Bo nas diabli tu biorą Księżyc też Nie cały czas Stoi nad Mandalay Nawet on zajdzie I nad Mandalay

przemierzam świat niezdobyta naniby patrzę na wszystko jak zza wielkiej szyby hej hej hej taka jestm już hej hej taka jestem już nie mam marzeń nie znam bajek i tak mało wiem gdy gubię coś chce sie poddać i płacze ale gorące serce każe inaczej hej hej hej taka jeste już..\" Ps. mógł się wkrasć błąd w 3 linijce od dołu bo średnio ją pamiętam :(

Gość ivvka
"każdy człowiek powinien mieć swój dom na rozstaju dróg "

kasia kasia... GEMINI :) To teraz z innej beczki When you love someone you\'ll do anything You\'ll do all the cray things you can\'t explain You shoot the moon put out the sun When you love someone :) Piękna nie :)

Sliwka - Byyan Adams of course :D a to : At first I was afraid I was petrified Kept thinkin\' I could never live without you by my side; But then I spent so many nights Thinkin\' how you did me wrong And I grew strong (ta piosenka to moje zyciowe motto)

znudzona brawo a to? gdy odbierałem rozy świat ogród się nawet ni eporuszył i tylko cień księżyca zbladł i pusto stało się po róży

Gość może i tak....
Destinys Child-survive :)