Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ta w zielonym

Zabawa - Jaka to piosenka ?

Polecane posty

You got a fast car I want a ticket to anywhere Maybe we make a deal Maybe together we can get somewhere a to?

stic byles blisko - to kostek yoriadis, ale czesto spiewal z kasia kowalska wiec moze byc z nia kojarzony :)

Gość mała_żaba
świetnie te wasze zagadki... tylko ja nie mam takiej wprawy.. przy Was jestem taka powolna jak żółw :):):)

Don`t tell me - it`s not worth trying for, don`t tell me - it`s not figthing for. You know its true. Everything I do, I do it for you

śniadanie w restauracji hm , nie ma pieniedzy poniekad nasza rodzina żyje w nędzy kto mi przypomni tytuł? Na smierc zapomniałam :D

a to: In the sun, in the sun I feel as one In the sun, in the sun I\'m married Buried

no dobra trzeba podwyzszyć poprzeczkę ;) Let,s talk about love let\' s talk life let\'s talk trust let\'s talk about us.... od razu zastrzegam że nie chodzi mi o wersję Celine Dion - bo to nie oryginał

Znudzona Boski Bryan - Everything I Do - Robin Hood OST

a to ? 1. Zdejmij te suknię, mała noc taka krótka, popatrz zaraz świt rozpuść włosy, jesli tego chcesz i latwiejsze :P : 2. hej dziewczyno nie mow nic czas na milosc stan przede mna .....

montewka , to drugie to Myslovitz , cos tam z twarzą marylin monroe

a to ? Zostawmy to i chodźmy na spacer, Bo dzisiaj świat wygląda inaczej Gdy wszystko kwitnie i eksploduje w nas Kolor i zapach wirują w głowie Mocno oddychaj, poczuj to w sobie Szalona wolność, chcesz się udławić nią