Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikolla80

kłopoty z zajsciem w ciąże po tabsach

Polecane posty

Gość nikolla80

Zastanawiam się dlaczego tyle kobiet po braniu tabletek przez dłuzszy czs ma kłopoty -- przecież wg ulotek nie powinnoo ich być !!! ile z was jest w takiej sytuacji?

Brałam tabletki przed pierwszą ciazę i po zaprzestaniu brania zaszłam po 3 miesiącach. Potem brałam 3 lata i znowu przestałam brać anty., znowu po 3 miesiacach zaszłam w ciazę. Także jak widać u mnie bez problemu było zajść w ciazę. Urodziłam zdrowe duże dzieci w terminie. w ciaży też nie miałam w ogóle problemów

Gość udało się
ale po 18 miesiącach po odstawieniu Organizmy różnie reagują na tabsy

Gość ewka25
ja brałam tabletki przez 2 lata, po 3 mies. zaszłam w ciąże, późne zajście w ciąże po odstawieniu tabletek niekoniecznie musi mieć wpływ z braniem tabletek. Wielu kobietom nie udaje się zajść w ciąże przez wiele miesięcy i lat mimo że nie brały wogóle tabletek

Ja brałam kilka lat i zaszłam w ciążę w pierwszym cyklu po odstawieniu - szybciej niż zakładałam, żeby nie powiedzieć ekspresowo.

Gość
Brałam tabsy przez 6 lat. Teraz od dwóch lat ich nie biorę. Już drugi cykl staramy się i cierpliwie czekamy:) Pozdrawiam

Gość migotka 82
ze mna jest troche inaczej. 4 lata brałam diane,od dwoch lat nieiore zadnych tabsów,od roku staram sie o dzidzie i nic! wydaje mi sie ze to przez te tabsy ale nie mam pewnosci