Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No czemu

Czemu w dzisiejszych czasach kobiety są albo puszczalskie, albo głupie

Polecane posty

Gość idioci skończeni
mam na imie Zdzich , mam 57 lat, i powiedzino mi że to miesce gdzie zbierają sie ludzi co przegrali życie, wiec witam was🖐️

Gość Bambus
`internet to poteżna siła, szepniesz słówko a do drzwi załomocą.

Gość jukenśki
mam na imie Gaweł liże monitor jednocześnie drapiąc sie po rowie wąchając ta piękną woń-przegrałem życie

Gość Bambus
przgrasz kiedy umrzesz, jak narazie żyjesz i wszystko przed tobą !

Gość Bambus
a wy laseczki co tak cicho siedzicie, jak o głupotach to na mnie, a jak z chłopaka uchodzi życie to wy nic.... !tylko się, gapicie,

Gość idioci skończeni
zabawiam sie własnie 15 mm pytą mojego chomika Alberta, chyba zmusze go zeby dzis oddał na mnie swój rozwodniony kał, to mnie rozgrzewa lepiej niż wyjedanie kofnitur z piwnicy sąsiada:-P

Gość zzzzzzzzzzz

Gość jukenśki..
mam juz tak rozwalony odbyt ,ze kupa sama mi leci po nogawach ale co zrobić lubię jak mnie wali mój pies brutus:p

Gość zzzzzzzzzzz

Gość zzzzzzzzzzz

Gość jukenśki..
mam tez gąskę gabryśke nikt tak nie robi loda jak ona:p

Gość idioci skończeni
żeby sie zaspokioic musze wynajmowac czołg t-74 razem z załaga, która naciera na mnie lufa , potym mam dopiero odczuwam jakiekowiek orgazmy:-P do penetracji analnej używam bali sosnowych z pobiskiego tartaku:-P

Gość jukenśki..
zawsze rano siadam z ręczniczkiem i wazeliną w dłoni oglądam ,,budzika'' i zastanawiam sie jak by mnie zabawił krasnal z zegara jestem tak podniecony ,ze od razu sie spuszczam..martwię mnie tylko to że musze to robić w rękawiczkach-bo te ropne odciski nie dają mi spokoju:(:p

Gość idioci skończeni
czesto zastanawiam sie czy oddawanie sie do agresywnej penetracji mojej kakowaej pieczary przez lupów na dworcu centralnym nie zaszkodzi mojej fryzurze, ktróą tak pieczołowicie ukaładałam z 5 letnim Karolkiem za pomocą błota i patyków, po tym on oczywiscie oddał na mnie ciepły mocz, bo raz na tydzien wiecie trzeba sie jednak myc:-P

Gość jukenśki..
:D dobra koniec pocałuj sie w ten chudy zad

Gość idioci skończeni
jestem pierwsz kobitą na swiecie która przyjeła w odbyt 14 tys czarnych murzynskich penisów meżczyzn z plemienia Zulusów, tylko poto aby muc powiedziec że jestem wyzwolona kobieta:-P

Gość jukenśki..
pamiętam mój pierwszy pamiętnik..myślałem ,ze będę reżyserem..i cóż z reżyserki zostało mi tylko tyle ,ze podglądam moich sąsiadów którzy robią sobie dobrze-przynajmniej oni:(😭

Gość idioci skończeni
jak skoncze to bedzie koniec, a teraz niech zbawa trwa:classic_cool: nie wiem czemu ale ostatnio próbuje dorównac smokowi wawelskiemu i wypic cała Wisłe wraz z cała jej sciekową zawartoscia, narazie pochłaniam dzieki specialnemu trenigowi 300 tys m szesciennych wody w ciagu godziny, wienc jestem lepsza niz oczyszczalnia Czjaka:-P

Gość jukenśki..
byłem bramkarzem w nocnym klubie..ale wszyscy sie ze mnie śmiali zamiast bać to musiałem pójść na ciecia przynajmniej nikt się ze mnie sie nie śmieje masz za swoje twój topik czeka:D

Gość idioci skończeni
wychapuje w tramwaju 13 co lepsze dzidy znanych warszawskich meneli:-P

Gość jukenśki..
ostatnio miałem nie miły wypadek gdy przycinałem moją kupę przy penisie ,nożyczki mi sie obsunęły i obcięły małego-i co ja teraz zrobię-poradźcie?!