Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martaaa85

ciagle pretensje, klotnie,zale, nie mam juz sily

Polecane posty

Gość martaaa85
tak to chyba ta pogoda:) a co do innego to nie mam teraz glowy do facetow, nie wiem ale jakbym miala sie zjakims spotkac to mnie dreszzce biora, chcialabym zeby on mnie przytulil, powiedzial ze kocha ale teskni za tamta, chce wrocic do mnie ale o tamtej bedzie myslal, co za dupek:( a ja glupia , naiwna, jeszcze go przyjme

Gość martaaa85
ja tez juz ide do tego obiadu, zajrze tu pozniej, trzymajmy sie razem:)

Gość madziulla
achh a chhyba najgorsze jest to, ze jakjuz widzial ze opadam z sil no niewiem nasze klotnie trwaly godzine nie dluzej to mnie przeprasza.... rozumiesz jakby na godzine wstapil w niego potwor!!!!obiecuje,ze juz nie bedzie a pozniej znowu, on nie wazy slow i to mnie boli. nie wiem powod, ze nakrzyczal bo sobie cos ubzdural to powod do rozstania?? qrde pozatym to dobrze mi ale cobedzie dalej chyba,ze sie pojawi taka jak u ciebie.. szybka 17-tka...... ale wiesz moja kumpela tez miala taka sytuacje ze sie pojawila sexi malolata i wiesz co ale sie wtedy nasmialam tamten koles zostawil malolate jak mama ja przylapala na fajkach i 2 tyg nie mogla z domu wychodzic:) no i wrocil do mojej kolezanki naszczescie jest lepiej niz bylo, ciekawe na jak dlugo....

Gość Nacc
dziewczyno, on sie nie przejal, dalej gra, siwadczy o tym opis na gg. bedzie tak samo, nic sie nie zmieni, nic. i ty sie o tym przekonasz.

Gość madziulla
histeryczki:) no ale co ja mam zrobic jak ja zaraz rycze!!! no ten moj gadus tez chyba mysli, ze ja to na zawolanie robie:)

moj jak widzi ze zaczynam plakac to prawie ze ucieka i mowi \"baby sa straszne!!\' :D kto wie moze to strach??:D

Gość martaaa85
przerwa w obieraniu ziemniakow;)) obiecalam sobie ze nie bede histeryczka, z enie bede krzyczec i ze przeczytam ksiazki i bede silna a co do tych sexi malolat, ja juz nie wime co dzieje sie z tym swiatem, po prostu nie nadazam za nim dziewczyny moj tez myslal ze na zawolanie placze, ze zmuszam sie do placzu, jak przychodzil wielki problem i naparwd ebylo m istarsznie zle, to on na te lzy praktycznie nie reagowal, nie wiedzial jak cierpie

Gość madziulla
och bidulki z nas... dziewczyny nie ma co oni itak nie reaguja musimy sie wziasc garsc i zaczac panowac nas swoimi emocjami tylko jak zachowac grobowa mine, kiedy ktos chce Cie ranic:( wlasnie moze mi powiecie co mam zrobic w takiej sytuacji?? jak on do mnie brzydko mowi?? hmm jakladnie to nazwalam:)

Gość aneczka18
hmmmm olej to... pokaz...ze Cie nie ruszyla jego obojentnosc.... wierz mi za dziala i za 1 h odezwie sie i powie Madziu co CI jest?? nie chcialem Cie zranic.... u mnie to dziala.. Wczoraj z moim sie troche poklocilam... napisal mi rano smsa.. ze juz jest w pracy dojechal i kropka.Pewnie na zlosc wiecej nie napisalam.. ja sie jakos przebudzilam 2 h pozneij napisalam dziekuje :* on odpisal po 30 min nie ma za co.. mysle.. dumny?? niech bedzie.. ja mu wiecejk nic nie napisze.. i po nie calych dwoch godzinach napisal czy Kocham go jeszcze ? aa wczoraj napomklam... ze napisze mu smsa.. jutro czy sie spotkamy czy nie, bo mnie zdenerwowal i nie wiem czy mam ochote sie z nim spotkac a on.. mruczac powiedzial ok. Heh teraz specjalnie sie podlizuje by sie spotkac.. gdy napisal ze mnie Kocha ja.. odbilam temat.. heh udalo sie : ) nic sie nei kapnal.. nie mam ochoty pisac mu Kocham Cie.. jak mnie rani.. hmm jesli nic nie wspomni.. to ja tez nie... w ogole, trudno samo wyjdzie ze sie dzis nie spotkamy, niech wie ze nie jest pepkiem swiata i jesli jeden dzien cy dwa sie nie spotkamy to nie sprawi mi duzej roznicy bo facetowi za duzo nie mozna pozwalac ,Marta za duzo pozwolila i teraz jej nie szanuje, ale wierze ze byc moze sie jej uda jesli tego bedzie bardzo chciala. :) aa i zeby utrzec mu nosa.. to spotkam sie dzis z nnim krocej wywine.. ze musze byc wczesniej w domu. By poczul ze ta klotnie ktora wczoraj spowodowal .. zeby mu dala do myslenia troche.. : ) Madziulla naprawde czasem olewka jest dobra.. facet sie glowi czemu ja to nie urazilo? czmeu smsa nie pisze..co ona knuje.. Dziewczyny nie trzymcie sie za kurczowo faceta.. bo wiecej stracicie.. a jak bedziecie troche zlewac.. to zobaczycie jak beda latac wam kolo nogi wasi faceci . :) Naprawde to dziala i nie ma co plakac jesli na nich nie dziala olewka napewno, zachowujcie sie oschle.. moj facet tego nie lubi bo wie.. ze ruszylo mnie to i ok.. nie musimy gadac o tamtym temacie zalatwiac...ale na wielkie czulosci nie ma co liczyc mozemy tylko pogadac albo polozyc sie i usnac jak jest zmeczony z pracy i chce na 1 h u mnie sie przespac : )

Gość aneczka18
jak nie bedziecie pokazywac ze sa pepkami swiata..ze macie swoje zaintetresowania.. a nie tylko czekanie na spotkanie sie z nimi .. to beda was bardziej cenic..bo faceci lubia zdobywac kobiety... lubia byc "malymi pantoflarzami" chociaz nie przyznaja sie do tego. Kiedys mojego faceta sie spytalam czemu on tak dlugo ze mna jest.a z innymi nie umial? bo ja potrafie jasno okreslic czego chce.. nie jestem za ulegla.. nie za duzo pozwalam.. bo facet powinnien troche sie podprzadkowac bo jak kobieta robi dla niego wszystko ..powie dzis sie nie spotykamy nie mam czasu jutro tez nie.. i potem dochodzi do tygodnia.. i po tyg sie widzi a ona buzi buzi .. mila.. to on ah to jak znow zrobie to wszystko ok... nie musze sie o nia starac bo mam ja w garsci, a ja ok jestes tylko czlowiekiem nie msuismy si ciagle spotykac.. tylko powiadom nie 15 min przed.. milo by bylo.. i jest ok .. nie jestem jeszczde pania sytuacji ale poznalam na tyle mojego faceta .ze wiem jak wybrnac z niektorych sytuacji .. Dziewczyny topik nie moze zginac.. musimy sie nawzajem wspierac pomagac... haha dzis wycztyalam ze jest nadwyzka facetow : ) ostatnio moj facet cwaniaczyl oczywiscie na zarty.. no my mozemy wybierac kobiety bo na 1 faceta przypadaja 3 kobiety..a teraz heh role sie zmieniaja..gdy mu to napisalam dzis na zlosc ;p to sie tylko usmiechnal i napisal Kocham Cie hehe ;p nie dajcie sie .. a bedziecie szczesliwe.. : ) pewna ksiazka mi pomogla w tym.. jesli ktos bedzie chcial to opowiem o niej wiecej : )

Gość madziulla
ja poprosze te ksiazke:) wiesz co...masz racje teraz nie bede plakac tzn. pewnie i bede ale nie przy nim niech nie widzi mojej slabosci i oleje goi w tym czasie napisze do was:)

Gość jam jest to
aneczka - opowiedz o ksiazce - jestem bardzo zainteresowana

Gość aneczka18
dlaczego mezczyzni kochaja zolzy?? slyszeliscie??? o tym.. tu gdzies na kafterii napomknity jest taki temat......... zolza - kobieta niezalezna.. trzymajaca wladze nad facetem.. choc on uwaza ze on rzadzi w zwiazku .. : )

Gość aneczka18
kobieta kochajca swojego faceta....ale nie trzymajaca ciagle dloni jego.. majaca wlasne zajecia.. a tym bardziej sie szanuje ..

Gość zielony długopis
Czy tacy faceci muszą wygrywać ?

Gość aneczka18
hmmm jacy ??

Gość madziulla
w takim razie chcialabym byc zołza.....:) a moj facet niech mi sam kupi ta ksiazkehehhehe:)

Gość madziulla
martus jak tam?

aneczka18 moj Misio chodzil kiedys z zołza, wlasnie taka olewaczka, obrazalska, zerwal z nia dla mnie, wiec na niego takie fochy nie dzialaja :) wrecz przeciwnie! irytuja go! wg niego zamiast \'milczec\' wystarczy porozmawiac, bo przeciez nie jest telepata i nie domysli sie o co mi chodzi ;)

Gość Ona do Marty
i jak tam Marta? Twarda jestes? Mam nadzieje! Ja wlasnei umylam naczynia po kolacji, maz czyta dzieciom baje na dobranoc a ja mam chwilke dla siebie. Ale cos czuje, ze jak maluchy zasna to maz sie mna zajmie, bo juz podczas kolacji mi sie znaczaco przygladal hehe :)

A ja wlasnie czytam o tych zolzach:) zle je interpretujecie ,powinnyscie przeczytac ta ksiazke:D na samy wstepie jest napisane ze zolzy sie nie obrazaja i nie zloszcza i graja fair :) a jednak osiagaja sukces no i ja wlasnie zglebiam tajniki tej szutki :D

Gość martaaa85
ja sie nie trzymam zupelnie:((( przyjechal do mnie znowu, zaczal sie przytulac, calowac w czolo, poznije mowil ze sam nie wie co czuje, ze chce byc pewny z emnie kocha, ale tamta mu cos w glowie siedzi ze musi sie znia jeszcz eraz spotkac, zal mu jej ze ja zrani, a mnie to kurde co?? zranil straszliwie do tego zdradzil musze sie zajac soba, nie wiecie czy ta ksiazka jest dostepna gdzies w internecie??? kiedys byla chyab zalozona skrzynka pocztowa z roznymi ksiazkami, ktore mozna bylo pobrac Ona do Marty to bedzie sie dzialo:))) az Ci zazdroszcze:)

Gość madziulla
martus a ty cio zrobilas??? tulilas sie?? jeju wiem,ze chcialabys mu wybaczyc i zapomniec ja bym tez pewnie tak zrobila...:( nie wiem idz do fryzjera kup sobie cos:)zaskocz go...a co ta mala mu tak siedzi:( widzisz ja jestem taka naiwan ai wierze w ludzi wierze w milosc wierze, ze kazdy moze sie zmienic:( i chyba za bardzo

Gość nie podoba mi sie to bardzo
jezu dziewczyno ty slepa jestes czy co? on sie chce z nia spotkac jeszcze? on gra na twoich uczuciach wie ze ci ema na pstrykniecie palcem uciekaj blagam moj robil tak samo po wszystkim jak zdradzil to jeszcze zadzwonil do mnie i sam o tym opowiadal bo chcial zebym prosila go zeby mimoi wszystko wrocil sory ale teraz sie wkurzylam - bedziesz idiotka jesli go nie zostawisz, gdzie twoja godnosc???

Gość martaaa85
tez chyba jestem zbyt naiwna, wierze w zmiany, wierze w milosc podobn ochce sie z nia spotkac, zeby jej pwoiedziec ze to koniec, chce pwoiedziec osobiscie a zreszta on mnie tak potraktowal, moze ja tez sie nim pobawie ale nie, chyba az taka zla nie jestem

Gość madziulla
no wlasnie ja tylko nie rozumiem poco on ci wszystko opowiada..... no bo jezeli mu zalezy na Tobie, a do niej cos ciagnie to logicznie powinien to ukrywac.no bo by nie chcial sie wqrzyc, chyba robi to specjalnie kawala ch...z niego cos go ciagnie.. chyba tylko kutas dupek

Gość madziulla
martus za dobra jestes, nie da rady bedziesz probowala sie pobawic a skutek bedzie odwrotny i jeszcze bardziej sie wkrecisz qrna poco ma mowic jej,ze koniec sama juz powinna sie domyslec, a on ehhh nie brrr

Gość martaaa85
jak mnie przytulil to sie temu poddalam:(( bylo mi dobrze a zarazem tak zle pozniej cos pwoiedzial, ze glupi byl, ze jak mogl m ito zrobic, ale czuje sie tez winny w stosunk udo niej, kurde malolata sie rozbiera na drugim spotkaniu a on jeszcze ma wyrzuty w stosunku do niej:(( aha podobno na pierwszym spotkani usie calowali, po czym na drugi dzien ona psozla sie spotkac z innym kolega z fotki i go tez calowala i on jeszcze jej zaluje:(

Gość Ona do Marty
Hmm no cóż, dzieciaczki śpią a mojego ślubnego wcięło, prysznic bierze :D a ja czekam na niego :D Marta, zrobiłaś straszną głupotę wpuszczając go. Jeszcze pewnie się przytulałaś i dałaś całować. Koleś za każdym razem Ci udowadnia, że jest śmieciem, a Ty go przyjmujesz .... oj Boże, widzisz i nie grzmisz! Nie powinnaś go w ogóle przyjmować. A włosy zrobić czy ciucha kupić to możesz tylko i wyłącznie dla siebie. Babo! On Ciebie tuli, mówiąc Ci, że nie wie czy Cie kocha i czy bedzie mu Ciebie brakować i co gorsza - mówi o niej!!!! Jak można być tak bezmyślnym? Wybacz ale nie wytrzymałam!!!

Gość madziulla
marta mowie ci,ze to tylko fizyczny pociag...... zal mi go bo bedzie chlopina plakla, plakal,ze taka marte tak potraktowal:) glowa do gory wiesz co daj mu wolna reke nie odzywaj sie pierwsza on sie na niej przejedzie zobaczysz... jeszcze przyjdzie i szcerze poprosi a wtedy ... to nie wiem co zrobisz.... serce powie... buziolki