Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marchewkowa

im dłuższe włosy tym bardziej wypadają

Polecane posty

Gość marchewkowa

czy ktoś tez tak ma? brzydko mi w krótkich ale jak podrosna do ramion to strasznie wypadaja! jak obetne to nie lecą, jak rosną to znowu sie to powtarza! jest jakas rada? uzywam henna vax i jem skrzyp polny i nic;((

Gość ja mam bardzo długie włosy
i wydaje mi się ze to po prostu złudzenie ze więcej ich wypada, sa dłuzsze wiec wydaje ich sie wiecej niż przy krótkich

Gość marchewkowa
u mnie to nie złudzenie jest ich pełno mam cała łazienke zasyfioną wszedzie pełno włosów

Gość marchewkowa
a przy krótkich tez bym miała tyle gdzyby leciały tyle ze byłyby krótkie moze powinnam isc dodermatologa?

Gość dziwne w takim razie
nie wiem co ci doradzic, to co uzywasz jest w porzadku, wiec na prawde nie wiem. A nie przesadzasz z witaminami jak masz długie włosy? Bo od nadmiaru witamin włosy moga wypadac

Gość marchewkowa
nic innego nie jem tylko skrzypa a włosy mam do ramion o dłuzszych nie ma mowy bo sie robia cienkie i beda wygladac beznadziejnie słyszałam zeby cynk tez jes?

Gość marchewkowa
jeść, jak myslisz pomoze?

Gość co do cynku
sprawdziłam w książce o minerałach i witaminach i tam nie pisze nic na temat ze cynk ma wpływ na włosy, przyspiesza gojenie sie ran ale nic innego nie ma temat skóry

Gość marchewkowa
mi tak mówiła fryzjerka ze powinnam zacząć jeść nie wiem co mam zrobic mam tak strasznie cienkie włosy,ze czasem az mi po prostu jest wstyd! to moja zmora, a jak jeszcze wyleca to wogóle juz koszmar bedzie, mama tez ma takie cienkie wiec to genetycznie przekazane pewnie i pewnie tez sie nie poradzi nic:(

Gość marchewkowa
ewciaaa nie jestes sama z tym problemem

Gość marchewkowa
sory pomyliłam topik

Gość upupupupupupupupupupupup
upupupup

Gość bezzz jaj
nie wypadają bardziej, tylko bardziej je widać, są dłuższe są większe i wydaje ci się że wychodzi ich więcej

Gość Blondyna77
Ja mam włosy prawie do pasa .Pije dużo wody niegazowanej by nawodnic organizm ,włosy tez potrzebują wody..i póki co mi nie wypadają.Płatki owsiane ,warzywa i owoce,Zero kawy i kofeiny.Ale nie używam suszarki itp.oraz zeli i pianek..ale fakt podcinam dwa centymetry na rok..każda z nas ma inny organizm i inne geny..Wytrwałości życzę..