Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miracleee

SZUKAM PRZYJACIÓŁ-kobieta30l.

Polecane posty

przykro mi Mmi. wiem co czujesz bo przydarzyło mi się to samo 2 lata temu. teraz staramy się znowu ale na razie nie wychodzi. postanowiłam dzisiaj pozprzatać porządnie całe mieszkanie ale nie mogę się zebrać, ciągle znajduję sobie jakąś wymówkę. ale ze mnie leń

Gość maudie
hej,właśnie przyjechaliśmy z mężusiem znad morza :) Akria👄trzymaj się i na pewno się uda! Mimi🌼przykro mi,też się trzymaj! Dla wszystkich dziewczyn 🖐️pozdrowionka!

Hej! U mnie pogoda już jesienna a ja ciągle marznę, trudno sie przyzwyczaić. Mnie też ciężko ostatnio zmobilizować się do domowych porządków, ale miewam znów czasami takie etapy, że ciągle sprzątam. Teraz skupiam się na pracy zawodowej, mam trochę więcej zajęć.

Gość kora2
Witam dziewczyny przygarniecie do swojego grona jeszcze jedną fajną trzydziestoparolatkę???????:):)

Gość maudie
kora2🖐️oczywiście:)cóż za pytanie!napisz coś o sobie.

Gość kora2
Mam 35 lat mieszkam i pracuje w Katowicach mam syna i jestem wesołą kobietką lubie poznawać nowych ludzi.

Gość maudie
Nie wiem czy czyałaś-ja mam 33 lata,męża,dzieci brak.Jestem z Poznania.

cześć dziewczyny witaj kora 🌼 u mnie też jesienna pogoda :( dzisiaj znowu padało :( ale mimo wszystko udało nam się rodzinnie wybrać na wycieczkę rowerową :) mam nadzieję, że w poniedziałek pogoda się zmieni i będzie cieplej...idę z synkiem na rozpoczęcie roku szkolnego :) chyba bardziej przeżywam to wydarzenie niż On :( żebym tylko się nie \"rozkleiła\"....

Gość kora2
witaj akria:)

Gość kora2
witaj kropka to masz w poniedziałek naprawde ważny dzień

Gość brydziula11
czesc jestem po 30 fajnie że można pogadać o wszystkim i o niczym

Gość kora2
witaj eternal :)

Witam babeczki :) Hejka nowym dziewczyna :) Kora ja jestem z Zabrza :) pozdrawiam i miło ze sie pojawił ktos nowy .....a widze ze wrzesien sie zaczyna ruchem na topiku ale fajnie ze w koncu jestesmy tu razem w wiekszym gronie ale mam nadzieje ze stare pisaczki :D jak Fabiola , Lavi , Net i inne tez wyjda z ukrycia ;)...... Jutro zycie wraca na normaly tor praca , szkoła ,syna zajecia , nauka :o i jak na poczatku kazdego roku szkolnego musimy ustalac jakis plan i organizowac wszystko od nowa - az strach sie bac ;) ...Lato juz ucieka i znowu ta jesienna pogoda a co za tym idzie wymiana garderoby na cieplejsza :o... Kropeczka - jutro synek zaczyna pierwszy rok szkolny :) ale bedzie jutro emocji i moze dzisiejsza noc tez nie przespana :D znam to z doswiadczenia .....dzieciaczki szybko rosna chyba nawet za szybko :D POzdrawiam wszystkie piszace i czytajace ..................

hej no i po bólu :) przeżyłam poniedziałek :) twardzielka ze mnie straszna, nie uroniłam ani jednej łzy :) mały też się trzymał, aczkolwiek w niedzielę wieczorem przyznał się, że troszeczkę się denerwuje...ale myślę, że wszystko jest na dobrej drodze :) teraz trzeba się po prostu dostosować do nowej sytuacji i ustalić harmonogram zajęć :) będzie dobrze :) Mimi 🌼 - masz rację...nie dosyć, że kolejna pora roku - jesień za oknem.... :( nocka była nieprzespana :( to do tego dzieci o wiele za szybko rosną :( :( :( Brydziula 🌼 - witaj! Pozdrowienia dla wszystkich starych i nowych forumowiczek 😘 wracam do pracy... P.S. Mimi 🌼 - kawka o 11.00 ? jak zwykle?

Witam :) Kropeczko od jutra kawka z mleczkiem o 11 :D pozdrawiam ..... u mnie dzisiaj zimno - mokro i znowu pogoda bleeee :o oj bedzie zima w tym roku mowie wam babeczki :) jak mowi moj dziadek trzeba ziemniaki i wegiel kupic :D :D :D .....no i mamy poczatek roku szkolnego te pierwsze dni to takie bardziej organizacyjne mam nadzieje ze damy rade to wszystko ogarnac szkołe , treningi , basen i reszte ...... Kropeczko - synkowi napewno spodoba sie w szkole aaaa i jeszcze jeden plus ze tej juz nie bedzie ;) pierwsza klasa to taka podroz po tym co było w zerowce no moze z wyjatkiem zadan z kangurkiem .....;) Akria - jestes juz po urlopie ? Maudie - oj naładowalas akumulatory nad tym morzem ..... dziewczyny piszcie cos o sobie :) co u was itp Pozdrawiam w ten zimny wtorek ....👄 uciekam bo mam szpiega dzisiaj w pracy ;):D moj pan i wladca czyt. {szef} od 8-16 patrzy jak wielki brat !!!! :D

kropeczko - no i tak patrzy co robie ten wielki brat ze mialam napisac tej pani z przedszkola nie bedzie ale mi uciekło - sorry :D :D:D no nic teraz juz uciekam w papiery ......

Gość maudie
Mimi-oj naładowałam akumulatory;)jeszcze jak,będę wpadać przez jakiś czas rzadziej,ale niedługo się to zmieni,pozdrawiam Was wszystkie,pa

maudie - jeszcze rzadziej :o i tak wpadasz od wielkiego świeta ;) ale obiecujesz ze sie to zmieni - no no licze na jakies jesienne pogaduchy .....czekamy ;) :D

Hej! Ja już po urlopie, smutny był ten urlop. Ciężko przeżylismy kolejne niepowodzenie i nie mieliśmy ochoty nigdzie wyjeżdżać. Teraz już czuję się dobrze, optymizm wrócił :) W pracy dużo zajęć.

Akria - ciesze sie ze wrocił optymizm i napewno sie ułozy po waszej mysli :) czas jest dobrym lekarstwem :) a moze zostaniemy mamuskami w przyszłym roku i jeszcze inne nasze kolezanki z topiku :) ale by było miło ....... uciekam spac miałam dzisiaj tyle pracy i jeszcze z Mateuszem czyt.{syn }sie uczyłam .....jestem wykonczona dziewczyny buziak do poduchy 👄i miłej srody .....pa pa P.s Kropka jutro kawa o 11-tej z mlekiem bez cukru :) zapraszamy inne kobitki tez .....:D

hejka dziewczyny, robiłyście kiedyś tiramisu? znalazłam dwa rózne przepisy, który polecacie? w jednym serek mascarpone ubija się z jajkami a w drugim ze śmietanka

eternal - ale mi zrobilas smaka na cos słodkiego :) ;) musze isc po jakas kostke czekoladki :D jezu napewno bedzie pyszne te tiramisu czy z jajkami czy ze smietanka :) a jakie kaloryczne ;) ale co tam przyjemnosc smaku .......uwielbiam słodycze i juz :D

Witam :) U mnie jesienna pogoda, ciągle pada i zimno :( Nie chce się wychodzic z domu a tu do pracy trzeba, dziś mam drugą zmianę.

tiramisu zrobiłam z jajkami i pycha, ale strasznie kaloryczne. mniam jeszcze zostało na dzisiaj na deser

Gość kora2
Witam wszystkie dziewczyny:) wreszcie przestało padac i pojawiło się słoneczko. Mam nadzieje że przyszły tydzień będzie cieplejszy i bez dzeszczu. Miłego weekendu życzę wszystkim.