Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna 17

Zakochałam sie w 10 lat starszym czy mam szanse. Pytanie do panów

Polecane posty

lesne mruczenie---> Alez jak najbardziej!! JAk jest to trzeba korzystac... Tak...basen i winko przed kominkiem, jeszcze mokre wlosy, w reczniku siedzac owinietym, bez wycierania w kregu ciepla wydobywajacym sie z kominka ;) Jedyne co wiem to ze iglaki smierdza. Ale dendrologiem nie jestem, nie wiem ktore drzero daje wiecej ciepla... CZyli te twardsze, no to raczej logiczne bym powiedziala ;) Juz nawet dywanik nie musialby byc... Podloga ogrzana by byla od ognia :)

No wlasnie chodzi o to, zeby po wyjsciu z basenu w kominku dopiero zaczelo sie rozpalac. Wtedy roznica temp robi swoje, bo jest w kolo cholernie zimno i dziewczyna nie ma wyjscia, musi sie wtulic w moje ramiona :P Tylko, ze na razie to nie ma z kim, ale moze kiedys...

lesne mruczenie---> Aaaaaa... to takie podstepne dzialanie!!! Dywersja :P No nie to cofam to siedzenie w reczniku... Jakis kocyk by sie jednak przydal :D Ide spac :O Moze mi sie przysni ten kominek :) Takie rzeczy to tylko w snie sie zdarzaja 😭

Nie... no pies spalby w korytarzu. Psy na ogol nie przepadaja za ogniem :P Kocyk, do przykrycia sie zanim ogien sie rozpali :)