Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna 17

Zakochałam sie w 10 lat starszym czy mam szanse. Pytanie do panów

Polecane posty

Gość Dziewczyna 17

Gość Wbrew pozorom
Macie wieksze szanse niz ich rówieśnice

Zgadzam sie że starsi o ok. 9 - 10 lat sa pociągający ... ale chyba będą traktować jakoś tak ... nie wiem .. z przymrużeniem oka :(

Gość ...e tam
A moim zdaniem jeśli ona ma 17 lat, on 27 to niemalże bez szans. Jeśli zdecydowałby się, to oznacza, że mężczyzna ma jakiś poważny problem. Co innego taka różnica wieku, kiedy ona ma 25, a on 35 .. to już dorośli ludzie... ale związek z dziewczynką ? Nie.

oczywiście, ze masz szanse. Gdy byłam w liceum, moja koleżanka z klasy w wieku 18 lat wyszła za mąż za 10 lat starszego chłopaka. Zaznaczam, ze nie było wpadki. Są szczęśliwym małżeństwem, mają synka. Powodzenia!

Gość Paweł_1982
To chyba kobieta pisała, 17 latka to co najlepsze nawet bym się nie zastanawiał. I nie mam żadnego problemu.

Gość a ja mam na odwrót
wpadł mi w oko małolat, tzn on ma 22 lata a ja 24 i dziwnie mi z tym :O no i tez nie wiem czy mam szanse :P

Gość a ja mam na odwrót
zwazywszy na to, ze bylam w dluzszym zwiazku z facetem starszym (o 10 lat) to tak - 22-latek wydaje mi sie malolatem i tak jak napisalam dziwnie mi z tym, bo wiem, ze to juz nie "malolat" w tradycyjnym rozumieniu tego slowa, ale czy mezczyzna? :O z drugiej strony wiem, ze nie mozna oceniac ludzi po metryce, bo wiek czasem o niczym nie swiadczy no i mam teraz w glowie mniej wiecej taki sam chaos, jaki jest w mojej wypowiedzi :O mowilam - dziwnie mi z tym :O

zależy- niejeden w wieku 30 lat będzie dzieckiem, nie potrafiącem niczego zrobić i zupełnie nie zaradnym. A inny w wieku 20 lat może być bardzo męski i odpowiedzialny. Wiesz, faceci w tym wieku biorą już świadomie śluby, więc są raczej mężczyznami :D

Nie no, nie bede robil afery przez jakiegos tam psa. Po prostu pokaze mu gdzie jest jego miejsce (buda) i ze nie wolno do wlazic do miejsca pana i pani (lozko). W domu trzymania psa nie przezyje, rybki co najwyzej :D

lesne mruczenia---> A widzisz... To w takim razie Ty jestes u mnie spalony... Bo moj ksiaze w lsniacej zbroi musi kochac mojego psa :P

moja kumpela jest młodsza od swojego męża o 11 lat sa super małżeństwem dogaduja sie i warto podjąć takie wyzwanie

Wiesz co, ja tez niby mam dwa psy, w porywach cztery, ale nie zmuszam nikogo, zeby je pokochal. To sie nazywa tolerancja, dojrzalosc i wiedz o tym, ze kazdy zwiazek to kompromis...panienko :P P.S. Zrobie mu bude, bo az mi sie go zal zrobilo :(

lesne mruczenie---> Nie... tolerancja i kompromis to co innego... A u mnie milosc do zwierzat to priorytet! Nadrzedne kryterium wyboru, ze tak powiem :D MI nietrudno byloby pokochac czyjes zwierzatko :) No chyba, ze jakas tarantulle :O :P To by byla "milosc na odleglosc" taka platoniczna :P Najlepiej bez kontaktu zwrokowego nawet :P

Gość pechowa_szcześciara
Autorko nie masz szans, wiem z wlasnego doswiadczenia. Mozesz liczyc tylko na przelotna znajomosc najlepiej oparta na sexie. Coz...taka prawda. Pozdrawiam!

No nie wiem, ja tam wyzej stawiam na milosc do plci przeciwnej niz do zwierzat, ale ludzie sa dziwni :O Tez moge pokochac Twojego psa, co nie zmienia faktu, ze ma mieszkac w budzie :) Ew po placu moze sobie hasac, to mi nie przeszkadza. Koala nie przecwiczona, bo mruczynski sie do mnie nie odezwala. Pewnie naskoczyla na jakiegos pierwszego lepszego i od razu sie w nim bujnela :O

Gość Katie88
A ja z własnego doświadczenia wiem że autorka topiku ma szanse :D ja niedługo --> za 3 miesiące kończę 18 lat, a moje Kochanie ma.. 31:D i za te cudowne 3 miesiące wychodzę za mąż :D uważacie to za nienormalne??

Gość troszke
nie za szybko z tym ślubem? Ja mam 21, moj kochany 32, ale ja chce skonczyc studia a on zaakceptowal moja decyzje. I co bedziesz robic? Siedziec w domu i gotowac obiady?

mam 20 moj chłopak 30..nie tarktuje mnie jak gówniarza, wręcz przeciwnie, planujemy wpólną przyszłosć, nigdy jeszcze nie mial dziewczyny młodszej o tyle lat i stwierdził że to najwieksza milosć w jego życiu, i że dla faceta to zaszczyt gdy ma młodzsza, ,,piękną\" dziewczyne;)

sorry katie, ale to dla mnie nie jest normalne. ja w 20tkach widze dzieci i tylko dzieci, a co dopiero 18latka...no ale moze on widzi w Tobie cos, czego nie widza inni. tylko zeby pozniej nie zauwazyl jeszcze innych cech. chociaz w sumie, pewnie sie znacie juz tyle lat, ze dojrzeliscie do tej decyzji. ja tam wole starsze, nawet od siebie, z powodu podejscia do zycia, ale to juz rzecz gustu. ;)

Gość Katie88
Troszkę, oczywiście że nie będę siedzieć w domku :) mam zamiar zdać maturę i iść na studia. Problem tkwi w tym, że moja mama zagorzała katoliczka zabrania mieszakć mi z chłopakiem przed ślubem :) Mamy już swoje mieszkanie, więc teraz już tylko te 3 miesiące dzielą nas od szczęścia :D:D:D:D:D:D:D !!

lesne mruczenie---> Mi nie chodzilo o licytowanie sie jaka milosc wazniejsza ;) Ale dziwna jestem to fakt :D Wszyscy mi to mowia :D mruczynski byla wczoraj na haju... Pewnie zapomniala :D