Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez uczucia

samobójstwo

Polecane posty

Gość bez uczucia

Czy ktoś z waszej rodziny lub znajomych popełnił samobójstwo? Jak sobie z tym radzicie? Bijecie sie z myslami?

Gość a poza tym
Mój kolega popełnił samobójstwo pare lat temu. Do dzisiaj o nim myślę.

Gość waert
a ja sie tak bije z myslami,ze potem caly dzien musze sobie oklady robic :P

Gość bez uczucia
to powyżej to nie mój wpis

Gość bez uczucia
Przykro mi, że ludzie robią sobie z tego żarty. Ja 11 miesięcy temu straciłam w ten sposób bardzo bliską mi osobę i nie potrafię sie z tym pogodzić.

Gość bez uczucia
Smutno mi, że nie potrafisz uszanować cudzego smutku kiedy ktoś bardzo bliski odchodzi w taki sposób. Jesli możesz to będę ci bardzo wdzięczna i przestań podszywać się, bo naprawde nie jest mi do smiechu.

-> bez uczucia, weż się zaloguj i nie będzie problemu, po jaki ch** sie co posta tłumaczyć, że to nie twoje, zwłaszcza ze temat nie bardzo do żartów :/

Gość to przykre
"bez uczucia"a w jaki sposob stracilas ta osobe jesli moge wiedziec?dodam ze ja tez kiedys stracilam kolezanke bliska:(

Gość Esselle
To zaczernij swoj nick, to zaden debil sie juz nie podszyje.

Gość smutek i żal
ok

Gość .=.=.=.=.=.
Ci poszywacze to na prawdę nie maja umiaru...Spieprzaj prysztaty małolacie do łózka

jak moj kumpel z roku sie zabil dwa i pol roku temu to ledwo doszlam do siebie. niby kolega, ale wiecie, sesja, egzaminyto w pewnym sesnsie zbliza ludzi, nawet nie w sensie jakims uczuciowym. po prostu. raz mi sie zwierzyl ze jak nie zda to chyba ze soba skoczy bo jak on sie w dolu pokarze, wszyscy beda zawiedzeni. poklepalam po plecach i powiedzialm \'stary, zdasz ...\' drugoi raz powiedzail, ze po co on chodzi po tym swiecie, lepiej sie zabije to wszytkim lzej bedzie. miesiac pozniej byl pogrzeb. do dzisiaj sobie wyrzucam, choc juz mi lepiej, ze wtedy nie zareagowalam. ze nie wzielam tego powaznie. pomogla dopiero wrozka. powaznie. bylam na jakis targach ezoterycznych i skorzystalam z promocji wyszukiwania demonow w mojej duszy. za 10 zlotych nasluchalam sie ilez to ja mam chorob i co ze mna jest nie tak. wyszlam z placzem. podeszla do mnie jakas kobieta i powiedziala, ze mi pomoze bo nie moze patrzec jak ten naciagacz doprowadza ludzi na skraj zalamania a potem umawia na sesje wypedzania demonow po 300 zlotcyh wizyta.

Gość nieważne
Moj Tato popelnil samobojstwo...rok temu... I wiem ze nigdy, przenigdy sobie z tym nie poradze ....

smutno mi jak czytam to.Bardzo mocno sciaskam wszytskich ktorzy teraz tego potrzebuja.Pamietajcie ze sa osoby na tym swiecie ktore potrafia zrozumiec i pomoc .Pozdrawiam

straciłam ta osobę, bo sie powiesiła. Coraz częściej bije się z myslami. Trudno sobie z tym poradzić. Ból jest nie do opisania.

Gość nanu nana
a dlaczego popełnił samobojstwo? czasami bliscy obwiniają siebie za takie tragedie co ja gadam??? zawsze bliscy się obwiniają albo nawzajem albo sami siebie

Gość nieważne
Wiem tylko ze jedynymi osobami ktore sa w stanie zrozumiec ten smutek i zal sa osoby ktore doswiadczyly tego samego...

Gość nieważne
smutek i zal jelsi moge zapytac...kim byla dla Ciebie Ta osoba?

Hm, dlaczego popełnił samobójstwo??? Myślę, że to już do końca zostanie jego tajemnicą. Dla mnie - jak na razie - nie ma żadnego powodu dla którego człowiek dopuszcza sie takiego czynu. Zgadza się, że zrozumieć taką sytuację może tylko taka osoba, która przezyła to samo - czyli samobójstwo kogoś bliskiego. Nadal jestem ciekawa jak sobie z tym radziecie?

Gość do niewazne
doskonale cie rozumiem

Gość do niewazne
roznie ja staram sie zapomniec przeszlosc i zyc na nowo , bo chyba tak bedzie najlepiej

Gość do niewazne
najgorszy jest sposob myslenia , probujesz zrozumiec , wspolczuć i jednoczesnie nie mieć wielkiego zalu

Gość nanu nana
nie mam pojęcia czy w ogóle bym sobie poradziła z taką sytuacją to dramat, współczuję wszystkim kogo on dotknął

Na początku wogóle nie chciałam o tym rozmawiać. Chciałam zacząć jak najprędzej zacząć żyć normalnie. I niestety schowałam \"trupa do szafy\", coraz częściej zaczynam mysleć o danej sytuacji. Czy oby napewno zrobiliśmy wszystko???

Gość do niewazne
:* kochanie bedziesz musiała sobie poradzić - wiem,że myslisz ze nie.ale musisz uwierzyć ile brat miał lat? jezeli moge zapytac

Gość nieważne
smutek i żal szczerze wspolczuje :( Ja stracial Tate...