Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pumpernikel

NOWA MODA

Polecane posty

jestem zaaarobioooonaaa... Po pachy... A żem z tych wyżsiejszych:P (175cm) to mam dość...:O Ale nie wpaść do Was... kawki nie podać \\_/> i nie przywitać się 🖐️to zbrodnia podobno;) I to nie do wybaczenia...:D łapka wszystkim co tęsknili:P 🖐️

Sygrydo TO mi raczej na kufelek ale niekoniecznie kawy wyglądało.... ja proponuję taką o: \_/D filiżaneczkę.... potwierdzam, takżem łączność ze światem via gg utraciła.... ech....

Sygrydo! gdzie do depresji jesiennej!? Kalendarz Ci się śpieszy;) I upiecz, upiecz:) Jestem łasuch nad łasuchy:) Mogę Ci nawet pomagać jak chcesz. 🌻

aaaaa to u mnie przedwczoraj była;) ale teraz jakoś tak wiosenie-letnio... Człowiek zwariuje zanim trafi kiedy to w sen zimowy się zagłębiać...:P

Dziewczyny czemu wy nie idziecie do domu..np...polezec pod kołderka...odpoczac..zrobic sobie paznokcie...zafarbowac włosy....nakremowac przeciwzmarszczkowym kremem twarz

ja zmykam do łóżeczka, Puciu nie mogę jeszcze używać przeciwzmarszczkowych kremów :) ale Tobie się chyba przydadzą :) łóżeczko łóżeczko :D:D:D

Gość Nomyzs
A za 10 lat będzie modne 120-90-120.

Gość Psikutas
Pucio :)

Instrukcja jak dowalic komus na topiku: zalogowac sie na pomaranczowo..zamiast nicku wpisac bezładnie kilka liter....nastepnie wyszydzic....lub zbluzgac....puscic baka...i zniknac... przykłady ? spojrz wyzej

w srodku dnia się w łóżeczku to ja wyłącznie w przedszkolu leżakowałam... szkoda życia ;) szkoda czasu!! Sygrydo - jakieś galaretki i inne takie sobie podjadaj - może serniczek na zimno (w temacie coś słodkiego do kawki).... pomaga przy zrastaniu się kości...

do Nomyzs... i świat będzie pełen szczęsliwych krągłych kobiet ;)