Gość Marek Napisano Listopad 18, 2019 Dnia 15.11.2019 o 16:29, Gość Lopes napisał: Wszędzie reklamujecie fit2be.pl??? Myślisz,ze koś łyka? Ja "łyknąlem" jakieś 2 miesiące temu i cieszę się bo w końcu coś drgnęło z moją wagą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anitka_999 0 Napisano Luty 29, 2020 Jeśli chcesz szybko schudnąć to polecam tego bloga: dietalux.wordpress.com Masz tam opisany specyfik który pomaga schudnąć w szybki sposób (mi pomógł stracić 10 kg) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Helena1996 0 Napisano Kwiecień 26, 2022 Warto gubić kilogramy spokojnie a nie szybko, do tego skorzystać z dobrej diety + dietetyk i wprowadzić trochę ruchu. U mnie była dobra dieta + siłownia + sauna (odpoczynek) Skorzystałam z pomocy Pani dr Joanna Teichert z magiadiety.pl gdzie dostałam super wskazówki na dobre odżywianie. Dzięki tej Pani i mojej determinacji zgubiłam ponad 15 kg ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
... DeDe ... 0 Napisano Kwiecień 26, 2022 ... Gratulacje ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta3511 0 Napisano sobota o 07:36 Tabletki na odchudzanie - https://greenbarleyplus.pl Polecam serdecznie produkt , po stosowaniu widoczne efekty. Połączenie zdrowej diety , sportu i tabletek przynosi szybkie rezultaty. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach