Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Praca w drogerii Natura...

Praca w drogerii Natura...

Polecane posty

Gość ZALO
NIE POLECAM PRACY W NATURZE COŚ O TYM WIEM

Gość Laura28
Dziewczyny! szukam pracy w drogerii lub butiku. Jeśli wiecie o tym gdzie kogoś potzrebują do pracy w Warszawie dajcie znać ! Dzięki! ;-)

Gość kasandra....
Czy ktoś mi może powiedzieć czy praca w Naturze jest lżejsza od pracy w Rossmanie, czy są nocki i praca po 12 godzin?

Gość gosia83
witam bzdury tu piszecie!!!!wszystko zalezy jaki jest kierownik w sklepie!!!!!

Gość dora55515
Hejka, ja pracuję w Polbitowskiej Drogerii Natura już ponad rok czasu, więc mogę się wypowiedzieć na temat tej pracy :) dobrze słyszałyście...jest zapierdziel ostry. Trzeba pilnować czy nie kradną, dokładać towar, pilnować porządku, sprzątać, a co 2 tygodnie zostaje się po godzinach żeby zmienić gazetkę. Najważniejsza jednak jest tu obsługa klienta. Trzeba bardzo dobrze znać asortyment, bo jednak klienci są wymagający. Najgorsze jest to, że mając tyle na głowie trzeba utrzymać ten sklep w kupie, a jednocześnie starać się żeby każdy został obsłużony, jeśli chodzi o porady dotyczące kosmetyków. Mimo takiego zachrzanu lubię tą pracę :) jedyne czego nie lubię w niej to tego, że musimy przy kasie polecać tzw. "produkt dnia" :/ sama nie lubię jak ktoś mnie namawia do zakupu czegoś, a niestety ja to akurat muszę robić wobec innych. Także jak spotkacie się z tym to nie dorzucajcie jakichś niemiłych komentarzy proszę (bo zdarzają się i takie, że: naciągaczki). Za to nam jednak płacą, tego wymagają, mimo, że tego nie lubimy. Aaaa..nieprawdą jest to, że dziewczyny są tam zatrudnione jedynie na 1/2 etatu...ja jestem akurat na cały jak i dwie inne dziewczyny u nas (w tym kierowniczka). Na pół etatu mamy jedynie jedną dziewczynę :) pozdrawiam

Gość tutrice
CZy wiecie może ile zarabia kierownik w Naturze ?????

Gość naturka
Hej, ja pracuje w Naturze juz rok i musze przyznac ze Polbita jest firma naprawde w porzadku, wszystko jest dopiete na ostatni guzik jesli chodzi o dokumenty. Ubezpieczenie i umowe o prace mamy zagwarantowana i nie ma sie w tych kwestiach o co martwic. Na poczatku dostaje sie umowe na 3 miesiace, jesli sie sprawdzisz masz umowe na czas nieokreslony. Płaca jest podobna jak w innych sklepach, pierwsze 3 miesiace zarabia sie mniej, pozniej wiecej. Jest duza mozliwosc awansu, mozna zrobic tzw. Starszego Konsultanta, wtedy płaca wzrasta o 250 zł. Mam super kierowniczke i fajne dziewczyny w pracy. Naprawde nie moge narzekac. Co do tego ze jest duzo pracy to tak naprawde zalezy od sklepu i od tego ilu jest klientow. Fakt na pewno nie jest to tak lekka praca jak wyglada, najbardziej na poczatku daje sie we znaki stanie na nogach, gdyz nie ma tu siadania przy kasie ani nigdzie indziej. Pracowałam w różnych sklepach Natury w moim miescie i tak jak pisalam, to czy jest duzo pracy zalezy od ilosci klientow. Aha i oczywiscie jest zatrudnienie na cały etat, u mnie pracuje kilka dziewczyn na cały etat i jedna na pół. Smialo mozecie probowac dziewczyny bo ta praca jest naprawde fajna :)

Gość goga stw
hej ja od poniedziałku zaczynam staz drogeri natura, ciekawa jestem jak bedzie, bo czytając tutaj opinie troche sie przestraszyłam...

Gość bb1979
Czy może mi ktoś odpowiedzieć ile sie czeka na telefon po złożeniu aplikacji? Może jeszcze ktoś podzieli się swoją opinią jak teraz pracuje się w Naturze?

Gość gosc60
Dziewczyny naprawde sie nie martwcie! Jesli dostaniecie szanse pracy w DN to naprawde warto sprobowac, praca moze momentami jest ciezka, ale za to daje duzo satysfakcji :) A poza tym gdzie placa za stanie i "nic nierobienie"? Gdyby tak poczytac o pracy we wszystkich sklepach mozna znalezc mnostwo negatywnych opinii, po prostu ludzie wciaz narzekaja na pracodawcow bo wszyscy chcieliby dostawac pieniadze za darmo. Niestety pracowac trzeba. Pracuje w Naturze i socjal, wspolpraca z dziewczynami wszystko uklada sie ekstra ;) placa jest to ok 1000 zl na reke, jak sie wyrobi plan to i wiecej, a o premie wcale nie trudno:) pozdrawiam!

Gość mariqita
jak chcecie zaoszczędzić na psychiatrze uciekajcie z tej pracy!

Gość mariqita
dajcie sobie spokój z pracą w polbicie już lepiej iść do biedronki drogeria natura to wielka porażka więcej kasy musisz oddać niż zarobisz...

Gość zikaw
mam pytanie? wie moze ktos jakie padaja pytania podczas rozmowy kwalifikacyjnej ,zeby dostac sie do drogerii natura. jak wyglada ta rozmowa?

Gość małasiaaaaa
czy ktoś wie po jakim czasie od złożenia aplikacji do DN oddzwaniają?

Gość małasiaaaaa
bardzo ładnie proszę.dziewczyny jak wyglądała Wasza rekrutacja do DN????

Gość małasiaaaaa
podnoszę

Gość monika 1a
Praca tam to nie porozumienie.Dopiero mi przysłali pit za 2007 a mamy 2009 rok.

Gość monika 1a
To ze płacą grosze to nic.Jest inny aspekt przyjmuja osoby na tzw. okres próbny a później im dziekują pomimo tego ze obiecywali umowę o pracę. Pracuje sie tam w zalezności od dnia .Dziewczyny czasem robią maratony 3 dnii po 12 godzin a płaacą im jak za 8 godzin normalnie.

Gość marta8989
hey! ja wlasnie MOZE bede pracowala w DN.. Czy może ktoś wprost napisać ile zarabia? Musiałabym wiedzieć, bo jeżeli na prawde marnie to nie będzie mi sie opłacało, a kawałek musze dojechać... ;)

Gość september14
Witam.Wczoraj byłam na rozmowie ws pracy w DN.Aplikowałam na stanowisko Kierownika.Mam wykształcenie wyższe z Zarządzania i Marketingu(chociaż wymagania co do wykształcenia przez Pracodawę było:Średnie)doświadczenie w handlu i obsłudze klienta."Charówy" też się nie boję.Wymagania moje co do finansów też nie były wygórowane.Podałam kwotę taką jaką zarabiają "Kobietki" w DN(nawet chyba mniejszą).Byłam przygotowana do rozmowy min.bardzo dużo wiedziałam na temat samej firmy,produktów itp.Wygląd też nienaganny(profesjonalny dostosowany do tego typu sytuacji).W rozmowie uczestniczył Pan od rekrutacji i Pani która jest nad Kierowniczkami.Pan wstępnie opowiedział o firmie później zadawał pytania i wypełniał kwestjonariusz.Pani tylko obserwowała.I na tym koniec.Po tej rozmowie "Siedzi " mi w głowie jedno pytanie:"Jakie" Kobietki są zatrudniane w DN??? Pozdrawiam. Szukam dalej pracy:))

Gość pawełka86
Zdania podzielone...normalne...a czy ktos sie orientuje jak jest ze studiami??Ja własnie jestem studentka i co druga sobote potrzebowałabym wolną...czy ktoś posiada jakąś wiedzę na ten temat??Pozdrawiam

Gość do september
A w jakiej miejscowości byłas na rozmowie i jaką kwotę powiedziałas odsośnie wynagrodzenia?

Gość klarcia333
september odpowiedz jak bedziesz.prosze...

Gość monika 1a
Do bani jest tam praca

Gość oool
ja jestem studentka, studiuje co 2 sobote i nie ma z tym problemu.

Gość Witam serdecznie
mam pytanie? Czy w takich drogeriach Natura, najczęściej pracują młode osoby??? Pytam, bo mam 32lata i troche się zastanawiam, czy nie jestem za stara. W poniedziałek mam iśc na rozmowę. no ale wciąż się zastanawiam,że pójdę tam a tam będą same młode dziewczyny, a ja taka po trzydziestce :O

Gość monika 1a
Dla nich jest problem bo chcą osoby żeby sie nie uczyły tylko pracowały cały czas.

Gość monika 1a
Chca osoby nie uczącej się żeby pracowała każdą sobotę.

Gość monika 1a
Pracują osoby młode do 30 roku życia.

Gość bejbe80
a jak jest z przerwami? jest zakaz wychodzenia na papierosa??