Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna noc

ZDROWY TRYB ŻYCIA

Polecane posty

Witeczka :) Wpadłam życzyć miłego weekendu. Taka piękna pogoda jest to mam nadzieję, że i samopoczucie też będziecie miały wspaniałe. Kurczę, nareszcie śnieg. Nie mogę się nacieszyć. Nic to dziewczyny moje kochane. Ja zmykam na weekend niebawem. Przypominam tylko o pilnowaniu swojego jedzonka i ćwiczeniu. Żeby mi się tam przed telewizorem nie zasiedzieć!!

czesc dziewuszki:) ale tu cichutko ,pewnie wszyscy imprezują wkoncu sobotka:):) ja wczoraj imprezowałam a dzisiaj cały dzien odsypiałam:):)a teraz słucham PLANETY:)nie wiem czy u was tez odbiera ta stacja:P:P.A co do jedzonka to przesadziłam bo zjadłam dwa kawałeczki sernika i śliwke w czekoladzie,no i troche mnie zamuliło,chyba moj organizm sie odzwyczaił od słodyczy:):), no to miłego weekendu:):)pap

Dzień dobry. Jak tam po weekendzie? Żyjecie jeszcze? Mi się udało totalnie obcyndalać. W ogóle nie myślałam o poważnych rzeczach w stylu praca i takie tam. Najfajniej, że znowu mi się treningi zaczęły i w piątek, sobotę i niedzielę mam 2 godzinny ostry trening. Super mi to na główkę i cały organizm robi :) Nie ma to jak się poruszać. Piszcie co tam u Was. Strasznie jestem ciekawa jak spędziłyście weekend. Papapap

No witeczka. Co tam słychać u Was? Jak się czujecie? Zdrowe wszystkie jesteście? Ciekawa jestem jak długo się utrzyma ta zima. Jak jest tak zimno i ciemno to objadam się jak szalona :) Dzisiaj w pracy mam, oprócz baterii kanapek florowych, sałatkę z łososiem, a dodatkowo kupiłam pyszną zupkę u \"pana kanapki\" :) Gdyby nie te treningi weekendowe to pewnie już bym mega grubasem była :) Odzywajcie się czasem moje kochane :) Papapa

czesc wszystkim:) *hej *jak nowa :)ale tutaj pustki,gdzie sie podziewaja nasze kolezanki:).Kurde zazdroszcze Ci tych treningów:),ja ze sportem to mam mało do czynienia,nawet nie chce mi sie ćwiczyc:(:(a przez weekend to zaliczyłam tylko jedną imprezke no i to jedyny moj trening:(:(...a Ty czym sie zajmujesz na codzien?? A co zdrowego odzywianka to własnie zajadam sobie sałatke z jabłka,gruszki,mandarynki ,suszonych śliwek,otrebów granulowanych i z jogurtem naturalnym:)pycha:):),staram sie jesc zdrowo,ale za to nie umiem zjesc mało:(:(kurde jak tu sie powstrzymywac od duzych ilosci??hhmmm obmyslam plan:P:P Kurde u mnie w domu panuje wirusss żoładka,mam nadzieje ,ze mnie nie dopadnie:(:(ale żal mi patrzeć jak moja rodzina sie męczy:( *no jak narazie to zmykam :)i pozdrawiam :):)papa

Witka Lubisz dużo zjeść? Normalka, jak pyszne o i dużo się chce zjeść :) Jedz sobie dziewczyno, tylko musiałabyś się więcej ruszać. Jeśli uprawiasz regularnie jakiś sport to możesz sobie jeść ile chcesz, a ciałko będziesz miała i tak super. O niebo fajniejsze jest wysportowane i jędrne ciałko (nawet z odrobiną tłuszczyku, który jest bardzo kobiecy tak swoją drogą), niż chude i anorektyczne. Dajcie spokój! Na co dzień to ja dbam o siebie, ćwiczę i się dobrze odżywiam :) Do zobaczenia robaczki moje kochane :*

Dzień dobry. Mam nadzieję, że spokojnie Wam mija ten dzień. Spokojnie i zdrowo :) Nie myślcie sobie, że jak tu nie wpadacie i nie piszecie, to że Wam odpuszczę zdrowy tryb życia. Co to, to nie! :) Mam nadzieję, że się niedługo znów spotkamy na forum. To ja lecę tym czasem i jutro sprawdzę czy wpadniecie. Do zobaczenia.

hejka:) co tu tak malo wpisow 😠 szkoda ze topik troszke podupada:(...musze pochwalic tylko jak nowa i izulke:) ...mnie tez troche nie bylo ale jakos postaram sie to nadrobic:)...przyznam sie ze nawet hasla o malo co nie zapomnialam:P;) wszedzie te hasla trzeba zapamietywac:):P widze ze u was wszystko dobrze dalej zdrowo sie odzywiacie i o siebie dbacie:) mi tez jak na razie udaje sie zdrowo odzywiac choc juz nie tak jak na poczatku:P ale jest ok:) izulka>> nie przejmuj sie tak duzymi ilosciami zdrowego jedzenia ona tak nie tuczy:P:) a mi tez za bardzo ostatnio sie cwiczyc nie chce:P w sumie to mi sie za bardzo nigdy cwiczyc nie chcialo dobrze ze mam psa i musze za nim biegac:P bo by bylo kiepsko:P ehh czasem czuje sie jak stara baba bo nie moge za nim nadazyc:P...u mnie w domu tez panuje grypa tylko ze ta normalna ale ja sie trzymam:) i przeziebienu sie nie daje:) to pewnie dzieki owocom i warzywom:) dziewczyny jakich przypraw uzywacie ....uzywacie vegety? ja niestety tak choc zdaje sobie sprawe ze nie jest ona za zdrowa:( ... nie wiem kiedy znowu bede miala mozliwosc wpasc na nasz topik:) ale bede nadal sledzic co tu u was slychac:) papapa:) milego aktywnego zdrowego weekendu:)

hej hej:) dziewczyny:):) *jak nowa a jaki sport uprawiasz?albo co ćwiczysz?? Ja chce bardzo ćwiczyc,ale naprawde strasznie checi mi odchodzą jak mi zimno,albo jak czuje sie pełna nawet po dwu godzinnej przerwie po jedzeniu. *aaliyah kurcze ja też jadłam duzo owoców i warzyw a jednak mnie dopadły te wirusy:(:Pa od wczoraj jade tylko na sucharach i wodzie... porazka:(:( A co do vegety to tez czasami dodaje ,a po za tym to daje jeszcze majeranek,bazylie,ziola prowensalskie,kminek,pieprz i zastanawiam sie co jeszcze mozna dodawac do potraw?????,moze macie jakies pomysły??? *no zmykam dzisiaj juz,ale moze jutro tu zajze:)pozdrawiam:)pa

Siemka :) izulka1984 --- sztuki walki właściwie, nie sport :) Ciężko powiedzieć bo to zlepek kilku styli. Jak chcesz do czegoś to przyrównać to możesz do Aikido :) No i nadszedł weekendzik wreszcie. Bardzo dobrze bo już trochę zmęczona i niewyspana ostatnio chodziłam :( Co do vegety to też słyszałam, że nie za zdrowa jest. Szkoda bo lubię ją dodawać do potraw, ale od jakiegoś czasu uczę się ją zastępować prawdziwymi przyprawami. No nic dziewczynki moje kochane. Wtrząchnę jeszcze z jedną kanapeczkę z florką i zmykam do domu, bo przecież ileż można siedzieć w tej pracy? Trzymajcie się moje kochane i wypoczywajcie miło :*

witam was kolezanki:):) *jak nowa a mam pytanie...którą Florke zajadasz bo tez mam zamiar jakąs kupic,ale są zółte,niebieski i moze jeszcze jakies??? ponoc zawieca omega3 i jest dobra na serce????napisz cos tam o jej własciwosciach??:):) Weekend jak weekend ja niestety musze isc do pracy i sobie niewypoczne:(:(ale wam zycze udanego i szlonego weekendu:):):) pozdrawiam:)papa

Dzień dobry :) Jak tam, wypoczęte? No ja myślę :) izulka1984 --- ja jem tą żółtą. Najzwyklejszą. Niebieska to zdaje się taka wersja lajcik (wiesz, na figurkę i tak dalej :)), no i jeszcze pro activ jest, na zbijanie cholesterolu jak ktoś ma podwyższony. Ja tam lubię tą margarynkę bo nie dość, że smaczna jest to jest najlepiej zrobiona. Mam na myśli, że nie ma transów, które są bardzo niebezpieczne i są we wszystkich innych margarynach. Poza tym, flora sporo działa w różnych akcjach pro społecznych :) No i tak, kolejny tydzień się zaczął. Trzeba by trochę popracować. A tak miło było się pobyczyć w domku, pospać do południa... :) Mam nadzieję, że w tym tygodniu więcej Was wpadnie na nasz topic i napisze co tam się działo w ostatnich dniach. Troszkę się już za Wami stęskniłam... Buziaczki :*

czesc:) *jak nowa:) kurde nikt tu za bardzo nie zaglada,a szkoda :( bo widac tu tylko topiki o ostrym ochudzaniu a nikogo nie obchodzi zdowe i piekne ciało ...no oprócz nas:P:P A tak po za tym to u mnie OK własnie dzisiaj zaczął mi sie urlopik,troche zaczełam sprzatac domek a przy tym dobrze sie gimnastykuje:):)jutro ide na łyżwy :)i tak urlopik moj mija spokojnie bez zadnych wyskoków w bok:P:Pa jedzonko tez lekkie,skromne i tez bez zadnych wyskoków:P:P... *Kurde gdzie ta cała reszta dziewczyn co pisały,ze tu bedą wpadac:(:(chyba zapomniały:(zresztą moj topik o zdrowym odżywianiu tez podupada:(:( *too narazie na tyle i ide dalej sprzątac:) TRZYMAJ SIE *JAK NOWA* :):)a wogóle jak masz na imie??? pozdrawiam pa aha a co z założycielką topiku???????????znikneła czy porzuciła ???

hejka:) 🌻 ehh ale mi sie tydzien niezazdrowo zaczal:o az wstyd sie przyznac:P ale co tam;) od czasu do czasu wolno:)choc to coraz czesciej mi sie zdarza:o ehh brak mi motywacji ostatnio:o izulka>>ja tez dzis sprzatalam wiec kalorii troche zawsze sie stracilo:P:) a co do kawy zbozowej to moim zdaniem jest zdrowa w kazdym razie ja ja pije bo bardzo lubie i napewno lepiej pic taka niz normalna a tombak o ile dobrze pamietam pisal ze nawet mozna codziennie kawe normalna pic to inke to juz w ogole mozna :) a poza tym na stronie o ince mozna przeczytac ze : wspomaga diete, ulatwia trawienie, zawiera witaminy z grupy B i wspomaga przyswajanie wapnia :) wiec mozna pic bez wyrzutow:) no wlasnie co sie stalo z czarna noca:( tez sie nad tym zastanawiam:(nie wydaje mi sie zeby porzucila topik mysle ze moze nie ma dostepu do netu czy co...nie wiem ...nie lubie takiej niewiedzy:P:( szkoda ze jej juz nie ma:(brakuje jej tu i innych dziewczyn tez:(cos tez karwanka zniknela:( aniseed tez juz tu sie nie udziela...ehh dobrze ze wy jeszcze jestescie:D 🌻 papa:)🌻

Witeczka Jesteśmy jesteśmy :) Co do kawy zbożowej to ja tam nie lubię żadnej :) Ale mi się dzisiaj w pracy nie chce siedzieć :D Nie wiem jak się ogarnąć. Leniuch ze mnie jakiś wyłazi jak nie wiem :) Nie myślcie sobie, że to się tyczy też zdrowego trybu życia. Co to, to nie. Pod tym względem to choćby nie wiem jak mi się nie chciało, to zawsze poćwiczę trochę czy jakoś inaczej się poruszam :) http://youtube.com/watch?v=RFhk9CofxaU --- myślicie, że gdzie to tak rzeczywiście łatwo dają? Mogłabym sobie łyknąć takiego lapka z necikiem :) Mogłabym z Wami pisywać wszędzie, gdzie tylko bym sobie pojechała, nawet w weekendy :) Trzymajcie się cieplutko dziewczynki i do miłego zobaczenia :*

Witam, witam. Nie wiem czy u Was też, ale u mnie dzisiaj ładny śnieg spadł, a teraz świeci słoneczko. W ogóle jakiś lepszy humorek od razu mam :) No i jak tam dziewczynki? Jak się czujecie? Dbacie tam o siebie, pracujecie nad wyglądem i samopoczuciem? Już ja będę tutaj Was codziennie sprawdzała :) nie łudźcie się. To zmykam zjeść swoją przepyszna sałatkę owocową i pewnie jakąś floro kanapkę :D Buziaczki

Dzień dobry. Co tu się wyprawia? Czemu tu nikogo nie ma? Ej no, weźcie się nie obijajcie. Mam nadzieję, że to tylko absencja na forum, a w realu dzielnie ćwiczycie :) Oby... To ja znikam i grzecznie na Was czekam. Papapap

Siemacie No chyba się pogniewam. Przyszłam tylko życzyć miłego weekendu i przypilnować żebyście nie zapomniały o zdrowym jedzonku. Nawet jak się Wam nie będzie chciało biegać czy coś, to mam nadzieję, że chociaż jedzonko będziecie miały pro zdrowotne :) Buziaki i jeszcze raz miłego weekendu.

hej hej:)jestem :)dawno nie pisałam,ale czesto zagladałam:P:P Sorrki,ale dwa dni wyciełam ze zdrowego zywienia,az mi wstyd,ale przyznaje sie do błedów:(:(:(Musze wam powiedziec,ze te dwa dni to katorga,NIE CHCE TAK SIE CZUC czyli bo te niezdrowe jedzenie odbiło sie na moim zdrowiu źle sie czułam,ociazała,pełna,nic mi sie niechciało:(:(.Dlatego wracam do moich postanowiewien z początku roku:)jedyne co mi sie podobało w mojej zdrowej diecie to dieta niełączenia wegli z białkami:):)i to najbardziej mi sie udawało:) No weekend sie czaczął a wraz z nim moje Zdrowe żywienie,chce sie dobrze czuć i miec energie do życia:):)Chyba codzienie bede pisac co zjadłam,moze wy tez byscie pisały swoje menu,chociaz przez jakis czas,az nabiore wiekszej motywacji:):) POZDRAWIAM:):):)

Siemacie Nie ma to jak sobie wypocząć w weekendzik :) izulka1984 --- najlepiej jak będziesz codziennie się zgłaszała, wtedy będziesz miała motywację żeby się pilnować bo inaczej Cię zbesztamy :) Nie ma co, zdrowy tryb życia to ciągła walka, głównie ze sobą niestety. No nic, trzeba się rozkręcić na nowy tydzień. Trochę może ciężko w poniedziałek, ale nie ma rady. Zdrowie trzeba pielęgnować codziennie :) Trzymajcie się i miłego tygodnia życzę.

witam witam:) ja juz po obiadku,ale mi dzisiaj smakował jak nigdy,chyba bede tak czesciej jadła:) a wiec moj obiade to gotowane brokuły i fasolka szparagowa posypałam mielonym siemieniem lnianym,ziołami a do tego kawałeczek makreli wedzonej i jajko na miekko:)mmm palce lizac. Dziewczyny macie jeszcze jakies pomysły na szybki i dobre menu...hmmm:)dawac jakies przepicy:).Kupujecie moze taki chleb pełnoziarnisty firmy MESTEMACHER?? ja dzisiaj kupiłam on jest z pestkami dyni,ale są jeszcze z siemieniem,musli i jakies jeszcze...no i chciałam sie zapytac czy robiłyscie moze ten chlebek w tosterze?? ja chce sobie zrobic z pomidorkie,górkiem i cebulką,ciekawe co mi z tego wyjdzie:P:P

Witka No proszę, jakie wynalazki :) Nic tylko pozazdrościć. Jeśli chodzi o szybkie menu no to nie wiem, kanapki :D Chlebek ciach, bach florę i co tylko mi wpadnie w dłonie, ser, wędlina, pomidor, ogórek. Poza tym, uwielbiam wszelkiego rodzaju sałatki i surówki. Wymiatają jak dla mnie :) To do jutra dziewczęta. Mam nadzieję, że się spotkamy :) papa

hej hej:) kurde moze zbyt powaznie do tego podchodze,ale kanapek z wedliną i serem nie jem bo moje menu polega na niełaczeniu białka z weglami:P:P,ale mam inne sposoby na pyszne kanapki pomidor,ogórek,szczypiorek ,rzezucha i papryka czasami robie z tego tosty:)pychaaa Nawt zaczełam ostatnio ćwiczyc:D:D daje rade:P NO dozobaczonka :)pozdro

Siemka Dzielna dziewczyna, ćwicz, ćwicz. Same korzyści z tego. Będziesz zdrowa, będziesz miała więcej energii i radości z życia. Tylko mi się tam nie obijaj :) Jak będziesz przeżywała kryzys to od razu daj znać. Napisz, zanim podejmiesz jakąś desperacką decyzję :) Pozdrawiam i całuję.

witam witam:) jak tam dzionek:)u mnie fajniutko zaraz ide po ćwiczyc,bo i tak walenty nie przyjdzie to chociaz sobie troche poskacze:P:P no\"jak nowa\" pilnój mnie,bo ide w Twoje ślady:D:Dchodzi mi o ruch czyli sport:):)hehe a zdrowe jedzonko tez tez:D:D Jutro tłusty czwartek:P:Phehe u mnie bedzie chudy czwartek:P POZDRAWIAM

Siemacie Będę pilnowała, nic się nie bój. Mam nadzieję, że reszta dziewczyn te niebawem do nas dołączy. Jeśli chodzi o sport i zdrowe odżywianie to nigdy za wiele, ale o drobnych przyjemnościach też nie można zapominać. Tak jak dzisiaj na przykład :D Nie to żebym się oszczędzała, wsuwam pączki jak leci :) Jutro będzie trzeba się wybrać na basen chyba, żeby się rozgrzeszyć :) Pozdro i tak trzymaj!

hehe no tłusty czwartek:D:Dspokos,ale ja nie bardzo lubie pączki wiec nie bede sie zmuszac,ale za to piekłam dzisiaj z mamusia ciastka owsiane z orzechami i ziarnami słonecznika:)pycha,ale cukier tez tam w nich jest bo innaczej nikt by chyba nie jadł oprócz mnie wiec poswieciłam sie w imie \"dobra\" rodziny:P:P Nono ,ale z rana sobie po cwiczyłam,a wogóle tak zauwazyłam,ze jak miałam urlop to za chiny nie chciało mi sie ćwiczyc,a jak tylko mam isc do pracy nabieram checi do wysiłku fizycznego:D widocznie praca dobrze na mnie działa:):)wiecej energii mam bo jestem w ciagłym ruchu ,a w domu to jak siade w fotel to siedze i siedze:P:P No miłego dzionka i dzieki Ci *jak nowa* za to ,ze jestes dobrym \"trenerem\":D:D:D a wogóle jak masz na imie ???pa

Siemka Oj tam od razu jak mam na imie ;) Zbliża się weekendzik. Nareszcie sobie odpocznę i mam nadzieję, że Wy też. Mam ambitne plany pojechać sobie za miasto po zrobić jakąś wycieczkę dłuższa, pieszą oczywiście. Chyba tylko tornado może mnie od tego odwieźć :) No to zmykam kochane, kończyć pracę i uciec do domku, gdzie się wreszcie wyśpię!! Izulka, super, że ćwiczysz przed robotą. Bardzo jestem z Ciebie dumna. Od razu dzień się inaczej zaczyna i toczy. Wielkie buziaki!