Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna noc

ZDROWY TRYB ŻYCIA

Polecane posty

Hej dziewczyny :) Bylam dzis na malych zakupach i zahaczylam o sklep zielarski. Zaopatrzylam sie w jakas herbatke oczyszczajaca - ciekawe jak bedzie smakowac, od razu dzis pije bo ostatnio bardzo zle sie czuje, brzuch mnie boli kilka dni:/ Looo matko dosc juz mam. No i jeszcze sobie rozne smarowidla do wlosow kupilam - czy wam tez wlosy wypadaja? Ja mam ostatnio duze z tym problemy:/ Czarna noc - jesli chodzi o ksiazki Tombaka to mam \"Jak zyc dlugo i zdrowo\". No i dobra dusza stad przyslala mi \"Uleczyc nieuleczalne czesc 1\" - cos mi sie wydaje ze reszta nie doszla, wredna poczta:/ Ale i tak bardzo bardzo dziekuje ;) Czarna ja mam problemy z okresem od zawsze - albo dlugo mam albo dlugo nie mam, ostatnio zaczelam z tym lazic po lekarzach, dali mi na uregulowanie tabletki anty... no zobaczymy:/ Ciekawe czy to nie od nich mnie ten brzuch boli :/ Aniseed - dalam do emulka ta ksiazke Małachowa, o ktorej pisalas. Jesli mi sie uda sciagnac to Ci dam znac na pewno :) A jesli chodzi o te cwiczenia Weidera - jestem dopiero na 5 dniu i jakos idzie ale nie widze siebie robiacej po kilkanascie powtorzen :D Moze bede robic wieczorem - od razu usne na podlodze jesli nie dam rady sie podniesc ;) No i ja tez mam problem z brzuszkiem, walcze z nim ale on sie twardo trzyma... Niby waga ok a jednak czuje sie niekomfortowo... Ide po jogurcik Activia, 18-ta sie zbliza, potem jedzeniu mowie STOP. Pozdrawiam Was wszystkie :) Do pozniej ;)

jak nowa:) no ja mam zamiar te bańki na cellulit wykorzystać:) zobaczymy czy podziałają:) mam jakies reszteczki cellulitu na tyłku :) wiem, ze w życiu nie będę wyglądała ładnie i nie będe miała gładkiej skóry 😭😭😭 ale chciałabym chociaz sobie poprawic samoocene:) uff ja własnie wsunęłam kasze z mlekiem...zeby mi tak lekko na zoładku było:) dopiero wróciłam z uczelni i z chęcią poszłabym spac, a tu trzeba jeszcze sprawzdanie zrobić:( bleeee karwanka:) na wypadajace włosy najlepsza jest czarna rzepa:) trzeba kupic gdzieś na bazarku albo w warzywniaku, zetrzeć na tarce i sok wcierać w skórę głowy:) efekt murowany!!!! ja sobie pije ziólka oczyszczające z tego przepisu, ktory podawałam kilak stron więcej:) a Ty jakie masz??? napisz skład tych ziółek:) no ijak smakują:) bo te moje są gorzkawe:O no i jak Ci sie ściągnie ta książka MAłachowa to daj znać:) pozdro 🌻

a jeśli chodzi o babskie sprawy, to ja Wam powiem, że nie mam z nimi problemów:) co do dnia mam extra wszystko:) troche mi się rozregulowało jak brałam letrox na tarczycę ale już jest ok i co ważniejsze nic mnie nie boli:) mogę wtedy ćwiczyć, biegagć, skakać:) poza tym nie odczuwam żadnych bóli jajników, itp. a tu patrz no...jakies torbiele są :o:o:o

Jol to znowu ja ... Niby dzis nie zjadlam duzo a tak mi jakos ciezko ... nawet cwiczen nie moglam zrobic dokladnie ... ehh starzeje sie :D Aniseed dzieki za rade na pewno wyprobuje :) tylko sie zastanawiam czy mnie to cos pomoze, wydaje mi sie ze u mnie cos z hormonami jest nie tak - no bo ten okres nieregularny, a do tego wlosy mi wypadaja gdzie nie trzeba, a gdzie sa niepotrzebne to pieknie rosna :/ masakra :| Moja herbatka tez gorzka - ledwo wypilam fuuuj. Sklad: lisc pokrzywy, czernicy, poziomki, owoc jarzebiny, bzu, kwiat wrzosu, ziele nawloci, uczepu, karczocha, korzen kobylaka, klacze pieciernika - looo matko co ja pije !!! No ale podobno \"skladniki zawarte w tej herbatce pomoga oczyscic organizm z produktow przemiany materii\". No to jak pomoga to wypije :| :D A z czego piszesz sprawozdanie? Tzn co studiujesz? Ja niedlugo mam pierwsza rocznice obrony :D Uff bylo i na szczescie minelo, chociaz brakuje mi studiow - fajna paczke mialam ;)

ja studiuje inf. stosowana na politechnice:) i juz kończe:) powinnam sie zabrac za pisanie pracy mgr ale na razie nie mam jak, bo dopiero chodze na kurs przyszkalający mnie z obsługi programu, w ktorym mam napsiac aplikacje:) buahahaha....dobre, nie? przez całe stuia nie dali nam tego przedmiotu z programowania, a potem siup.... połowa tematow magisterki jest z obslugi pewnego programu...no i teraz trzeba sie uczyc programowania zamiast pisac już prace:o żanuaria!!!!!! zanuaria moim zdaniem!!!! ja tez mam mase włosów nie tam gdzie trzeba:( na głowie tez mam duzo...i troche wypadaja ale nie az tak tragicznie, mam nadzieję, że się mieszcze w normie:) ja tez mysle, ze mam cos z hormonami...ale....moze nie mam? hmmm nawet nie chce mi sie badań robić, bo drogie sa:) porobiłabym je i jakby powychodziło wszystko w normie, to pewnie mądra pani doktor by mi powiedziała, że taka już moja \"uroda\" a buuuuuuuuuuuu 😭😭😭😭 nie dośc, że mam te paskudne włochy, to jeszcze problemy ze skóra buuuuu..chyba wolałabym być z 10 kg grubsza a nie mieć tych problemów z włosami i skóra.... bo schudnąć zawsze można, a ja tych moich dolegliwosci nie moge wyleczyć:(....QPA!!!!!!!!! 😡

Aniseed no chyba racje masz - o wiele latwiej pozbyc sie nadwagi niz nadmiaru owlosienia ... ehh... Ja porobilam badania i jak sama sobie sprawdzalam wyniki to nie wszystko mam w normie, ale pani doktor sie tym za bardzo nie przejela... tak jak mowisz - \"taka uroda\" to po cholere badania robilam jak i tak maja to gdzies i nic to nie znaczy? :D ale jeszcze pojde do mojej pani doktor w przychodni (bo na razie musialam isc prywatnie :/ ) - zobacze co ona mi powie, tylko niestety musze czekac do stycznia a i tak nie wiadomo czy jej przedluza kontrakt ... uwzieli sie normalnie buraki z administracji ... Aniseed no to troche nie pomysleli z tymi tematami prac ... ale generalnie tak jest ze promotorzy nie mysla tylko wymagaja tego od nas :D Pewnie polowa z nich sama tego programu za dobrze nie zna ... Ale na pewno dasz rade - jak nie Ty to kto ?? ;) Pozdrowionka ;)

Siemaneczko aniseed --- pamiętaj, że my tu nie znamy zwrotu \"nigdy nie będę...\" dla nas nie ma nic nie możliwego :) Co by Wam tu napisać, w sumie nic dzisiaj nie zrobiłam specjalnego, może oprócz porannych ćwiczonek, ale to to akurat żadna nowość. Dalej walczę z tą depresją bo przecież tak nie można. Jakby śnieg spadł to by trochę się krajobraz rozweselił, ale coś mi się nie wydaje żeby to miało niebawem nastąpić. Może ja lepiej wrócę do pracy bo jakoś tak optymizmu we mnie zabrakło w tej chwili. Trzymajcie się dziewczyny :*

heja 🖐️ no pewnie, ze dam rade:) mam fajnego promotora:) jakos tam sie prace napisze:) no nie ja pierwsza i nie ostatnia pisze prace magisterską:) będzie dobrze! nie ma to jak pozytywne myślenie, nie??? :D :D :D :D potem pójde sobie na jakieś fajne studia podyplomowe i może będę później robiła, to co mnie interesuję :) no lece sobie wypić kawkę inkę:) hihi kurcze w całym tesco nie mogłam znaleźć cykorii :( ale za to kupiłam czarną rzepę i w sobotę sobie zrobię odżywkę na włosy :) pozdrawiam 🌻

Siemka Odżywka z czarnej rzepy rzeczywiście wymiata. Moja mama sobie sama robi w sokowirówce sok z rzepy i widząc jaki to ma wpływ na jej włosy to hohoho... :) aniseed --- o studia nic się nie martw, na pewno się wszystko uda. Trochę pracy i cierpliwości, a wszystko będzie w porządku. To trochę jak z tymi naszymi ćwiczeniami i dietami. Też niby nie jest łatwo, a jednak korzyść ogromna i warto. Kogoś jeszcze wesprzeć?? Ktoś na ochotnika?? :) Buziaki

Cześć Wam Co taka cisza? Ja Wam dam, pewnie się obcyndalacie :) Ja tylko wpadłam sprawdzić czy wszystko u Was w porządku. Mam nadzieję, że jakoś sobie radzicie i nie zaniedbujecie się. To ja zmykam na jakieś drugie śniadanko - suróweczkę i wiadomo, kanapeczka z florką :) Buziaczki

hej 🖐️ nie no, mysle, ze dam rade z magisterką:) mam fajnego promotora:) jakoś to będzie:) jak nowa:) jaką florkę najbardziej lubisz????

Dzieńdoberek Zazwyczaj standardową - żółtą, ale czasem jak mnie na odchudzanie weźmie to tą niebieską kupuję. To może ja standardowo poślę Wam maaaaaaaasę pozytywnej energii przed weekendem. Trzeba będzie ją jakoś przyjemnie spożytkować :) w końcu to weekendzik :D Ja natomiast skoczę sobie jeszcze dzisiaj na jakiś lanczyk i pewnie będzie trzeba finalizować działania służbowe na ten tydzień. Planujecie jakąś imprezkę albo inne rozrywki? Buziaczki

🖐️ co tu taka cisza??? :o lejdiz gdzie jestescie?????jak nowa:) ja tez lubie zólta florkę:0 aostatnio moj ojciec kupił niebieska:) tez ok, tylko taka ciapkowata troche: ale ja i tak smaruje nią chleb tylko jak robie kanapki do szkoły:) pozniej staram sie jej niejadac:) kurcze mialam robic oczyszczanie tombakowe i....zapomnialam:( do tego wczoraj upieklysmy z mama placek i sobie juz z ranca dwa kawałki zjadałm:( i mi troche niedobrze jest. no ale popijam herbatke zielona i moze mi sie polepszy:) na razie na oczyszczanie pije te ziólka:) i cykorie:) i mam wrażenie, ze brzuch robi mi sie płaski:) tzn. juz nie jest taki twardy i napięty:) popije je jeszcze z miesiąc i zobaczymy jak moj organizm na nie zareaguje:) wczoraj dostałam książke Tombaka - droga do zdrowia:) i dzisiaj ją przeczytam dokładnie:) wiecie co? mialam paskudny sen...sniło mi się, ze na tych moich schorowanych i zmasakrowanych ramionach wyrosly mi jakies takie dziwne narosla w ksztalcie orzechow wloskich:( ze to niby byly jakies rakowe zmiany skóry...brrr...a ja to odrywałam brrrrr...obrzydlistwo brrrrr.... co ja bym dala, zeby mnie sliczna, gladka i zdrowa skóre!!!!!!!! nawet jestem gotowa jednak na te lewatywy, byleby pomoglo!!!!!!!!! no i zbieram na laserowe usuwanie owłosienia......uooooo i jeszcze na tę oprację nosa....hmmm....no chyba zacznę regularnie grać w totka:P patrzcie jaka strone znalazlam -> http://enema1.republika.pl/ jakie tam foty sa a buahahahahahahahahaha!!!!!!! hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaa :) pozdrawiam 🌻

Dziełdobły aniseed --- gdzieś Ty tą stronkę wynalazła :)?? Normalnie myślałam, że z krzesła spadnę. Te rysunki w stylu retro :D Przyznam jednak, że jakoś mnie nie przekonało to wszystko do stosowania lewatywy :) Co do flory, to powiedz tacie niech kupi ta pro activ, pewnie w jego wieku dobrze by było jakby zadbał o cholesterol, no chyba że ostro go pilnujesz żeby dobrze się odżywiał i dużo ruszał :) No i jak weekend Wam minął? Ja sobie wypoczęłam jak mało kiedy. Tego mi było trzeba krótko mówiąc. Teraz mam masę sił na pilnowanie siebie i codzienną walkę przeciwnościami losu :) Miłego tygodnia moje Panie :)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A ja chyba z rana mase kalorii spalilam - Boshe co ja sie nie nadenerwowalam na meczu Polakow z Rosjanami !!! Ale the winner is ... POLSKA !!! :D Gardlo mam zdarte, naskakalam sie za wszystkie czasy, ale co tam warto bylo :D Normalnie energia mnie rozsadza !!! Pewnie mi powiecie, ze lepiej grac w siatke niz ogladac, ale jednak tych wrazen, kiedy sie oglada reprezentacje Polski tak grajaca nic nie zastapi :) Mmmiodzio :D Aaaa dziewczyny - nowego lokatora mam :D Ide sobie kiedys do sklepu, a tu nagle slysze z krzakow jakis ni to pisk, ni to szczekanie, zagwizdalam a tu mi sie taka slodka mordunia ukazuje - ktos takie malenstwo musial wyrzucic !!! Ja bym normalnie za nogi takiego osobnika przywiazala do lampy glowa w dol :/ No to wzielam psine i moj zwierzyniec sie powiekszyl ;) I codziennie co najmniej 10 razy z nim biegam na dwor :D Juz nie mowiac o tym, ze to wielka rozrabiara i w domu tez troszke trzeba ja gonic :D Pozdrawiam Was wszystkie i lece na dworek ;) Papapa

Witajcie Ja się dzisiaj rano w pracy dowiedziałam o wygranej polskiej reprezentacji. Podobno ciężki mecz był, 5 setów! Nie gorączkuję się tym tak, ale miło jak nasi wygrywają. Zawsze jak się zaczyna dobrze dziać to i fanów przybywa :) karwanka --- to Ty dobra dziewczyna jesteś. Nie przejdziesz obojętnie obok nieszczęścia. Super! Miło mieć Cię w naszych szeregach. Poczekaj aż psinka podrośnie, to dopiero będziesz miała z nią biegania. Może sama zaczniesz uprawiać jogging czy coś. Bardzo zdrowa sprawa, a jak się ma takiego towarzysza to już w ogóle sama przyjemność :) Pozdrówki, dziewczyny!

Ja raczej do tych stalych w uczuciach kibicow naleze - ogladam wszystkie mecze naszej reprezentacji - szczegolnie mnie pilka nozna i siatkowka interesuje. No i uwazam, ze obojetnie jak graja - trzeba za nimi murem stac, bo w koncu nie zawsze musi isc jak po masle. W koncu to ludzie, a nie jakies cyborgi. Ale jak juz wygrywaja, to satysfakcja jest, ze zawsze sie w nich wierzylo :D

hej🖐️ ja tes sie strasznie emocjonowalam na meczu:) uwielbiam siatkowke:) sama kiedys pogrywalam:) ale mialam dzisiaj stresa! ale do konca wierzylam, ze się uda:) no i się udało...weeeheeee :) ale się cieszę:) 👄 dla chłopców!! :D jutro niestety meczyku nie obejrze, bo będę siedziała na fizyce:( 3 godziny :( :( :( jak nowa:) moj ojciec codziennie rano i wieczorem sie gimnastykuje, pompki i te sprawy:) a cholesterowl wszyscy w rodzinie mamy w porządku:) zadnych problemów:) 🌻

Witka No i dzisiaj też się chłopcy spisali. Mam nadzieję, że tak już do końca mistrzostw będzie. Szkoda, że te mecze o takich niewygodnych godzinach :( aniseed --- to dobrze, że pilnujecie tego cholesterolu bo nie ma z nim żartów. Potem jakieś historie z chorobami serca, oj nie chciałabym żeby któraś z Was albo ktoś z Waszych rodzin, miał takie niemiłe przygody. Więc do roboty!!! Brać przykład z taty aniseed i ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć :) No musiałam, korciło mnie :) Gorąco pozdrawiam wszystkich

🖐️ moj ojciec to odkad pamietam uwielbił sie gimnastykowac:) po lesie biegal:) teraz jak mamy psa to sie czasem ze mna sprzecza, kto ma isc z nim na spacer:D w weekendy zawsze sobie urzadza takie 2 godzinne biegi polaczone ze spacerami:) i oczywiscie gimnastyka 2 razy dziennie:) najmłodszy juz nie jest, bo ma prawie 60 lat ale fizycznie jest duuużo młodszy:) ma wysportowana sylwetke i żadnych problemów z waga:) hihi dzisiaj moja mama zaniosla do pracy ksiązkę Tombaka i furore zrobiła:) kolezanki poxerowaly, beda robic oczyszczania, bo maja wyyyysoki cholesterol itp. :) kotleciki z kaszy tez zrobily furore i warzywka gotowane na parze:) ja podsuwam mamie pomysly a ona je swoim kolezankom:) bo grubachne sa i maja problemy ze zdrowiem:) hihi jakos tak sobie pomagamy:D ja najwiekszy prowodyr tego wszystkiego jestem:) weeeeheeee ale sie ciesze, ze wygralismy:) trzmam kciuki za finał:D :D :D :D :D

Siemacie :) aniseed --- moja dziewczyna! Miło mnie zaskakujesz. Bardzo dobrze, że pilnujesz tych pań bo w ich wieku to już trzeba bardzo uważać na ten cholesterol. Pogratuluj tacie samozaparcia, przynajmniej o niego nie musisz się martwić :) No moje kochane, weekend się zbliża, nie mogę się doczekać. Jak zwykle będzie trzeba się pobawić jakby świat miał się zaraz skończyć :) Odezwijcie się wszystkie bo jakoś pustawo się robi na naszym topicu :( Trzeba dbać o niego bardzo. Mam nadzieję, że niebawem znowu się wszystkie w tym miejscu spotkamy. Pozdrawiam

Witeczka Ja tylko wpadłam życzyć wszystkim przemiłego weekendu. Trzeba się będzie zrelaksować moje dziewczyny. Przypominam, że nawet w weekend trzeba dbać o siebie i swoją kondycję. No dobrze, nie będę Wam tu marudziła, tylko zmykam wypoczywać :) Papapapa :*

Witam Co tu się wyprawia? Gdzie się wszyscy podziali? Mam nadzieję, że wypoczęłyście w weekend bo przyszedł nowy tydzień, pełny wyzwań na pewno. Jak tam Wasza kondycja psychiczna i fizyczna? Mam dla was pomysł na zdrowe jedzonko oparte na warzywkach - lasagne warzywne. Moja mama coś takiego zrobiła w ten weekend, powiem tak: mmmmmmmmmmm :) No to ja zmykam, jutro na pewno wpadnę przypilnować czy się nie lenicie :) Buziaki

Cześć Co tu się wyprawia? Gdzie się wszyscy podziali? Czyżby to już koniec naszego topicu? :( To komu ja się pochwalę kolejną bluzeczką z florowego konkursu? Ech dziewczyny, przecież ja się tu zatęsknię bez Was. Już mi tu wracać natychmiast :) Do zobaczenia

Witka No dziewczyny. Trochę mnie podłamałyście :( Wygląda na to, że już nikt nie chce walczyć o swoje zdrowie. Mam nadzieję, że to tylko absencja na naszym topicu, a w realu grzecznie wszyscy odżywiają się zdrowo i ćwiczą regularnie żeby być pięknym i zdrowym. Taką mam nadzieję. Trzymajcie się i buziaki :*

Hej :) Sorki ze sie nie odzywalam, ale mialam mala chandre... Przez cholerne tabletki na uregulowanie okresu i moje lakomstwo elegancko mi waga skoczyla, kilkumiesieczne starania cholera wziela, na cwiczenia sil nie mialam... A ja jak nie widze efektow to mam zaraz zalamke. No ale teraz jest juz lepiej - tzn jesli chodzi o wage, bo o reszcie to lepiej nie mowic... Od kilku dni na tabletkach przeciwbolowych jade, malo kiedy to uzywam, a teraz po prostu musze... Do tego chyba potrzebne mi jest male oczyszczanie, moze dzien na samej wodzie mineralnej albo sokach naturalnych by mi dobrze zrobil ... Jak nowa - przepraszam ze Cie tak opuscilysmy ... Serio wygralas druga bluzeczke? :D No to super ;) A dzisiaj mija trzeci tydzien odkad mam w domku nowego lokatora - nacieszyc sie psina nie moge :) Ona tez sie bardzo cieszy, ze u nas jest, ale pokazuje to w sposob nie do przyjecia jak dla mnie :D Lizanie i gryzienie wrrr ... Kiedys jej oddam po prostu :D Tez mam nadzieje ze dziewczyny jeszcze do nas wroca, moze ogarnela je przedswiateczna goraczka i nie maja na nic czasu:) Pozdrawiam

ja jestem jestem.... a gdzie reszta???? :) jak nowa:) gratuluje kolejnej koszulki:) ja niestety nie wygrałam:( mam te same połowki serduszka a buuu :( ale nie tracę nadziei...moze wygram kiedyś.... :D chciałabym bardzo:) ech...moja waga to sobie stoi w miejscu od 2 miesięcy:( brrrr...a wczoraj sobie troszke popiłam i wafelki zjadłam i mi nie dobrze było...brrrr...odzwyczaiłam sie od tych wstretnych słodyczy i teraz się męcze jak cos zjem:( zdecydowanie wole to moje zdrowie papu :) pozdrawiam 🌻

No witam!! A wygrałam :D Już się bałam, że to koniec :( a tego bym nie przeżyła. To co dziewczyny? Uciekamy na weekend? Ja dzisiaj śmigam na imprezę i mam zamiar zachowywać się co najmniej nie poważnie aż do białego rana :) Dziewczyny moje kochane, nie martwcie się jak wskazówka wagi nie chce drgnąć. Teraz jest zima i to normalne, że jemy więcej. Trzeba jakoś chronić się od zimna. Pamiętajcie, że dbanie o siebie ma być przyjemnie, nie wolno się zamartwiać :) Ja tam za Was trzymam kciuki i jestem pewna, że niedługo będziecie zadowolone z siebie :) Buziaczki i miłego weekendu.

jak nowa:) maaaaaaam...maaaaam dwie polowki serducha!!!!!! hihi ale sie ciesze, bo to oznacza, ze wygralam koszulke, tak????? gdzie mam sie zglosic zeby ja odebrac????