Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandarynkowa

wiem, ze oddam dziecko do adopcji

Polecane posty

Gość joanna4228
Witam jesteśmy młodym małżeństwem, nie mogącym mieć własnych dzieci( 24 i 28 lat), dodam róznież iż mieszkamy za granicą, jeśli któraś Mama nie może wychować swojego maleństwa, chętnie pomożemy. Proszę o kontakt gg 4987356

Gość idz do osrodka
adopcyjnedo to ze piszesz o tym na forum juz dyskwalifikuje cie jako matke nie wiesz jak zajac sie adopcja? co ci ktos ma napisac na forum,he?bo nie kumam

Gość Marczia
Ja mam taką gorącą prośbę do wszystkich zrozpaczonych kobiet - proszę, nie decydujcie się na aborcję, ja wiem, że Wy jesteście Paniami swojego ciała, ale... To dziecko też chciałoby Wam wykrzyczeć, lecz niestety nie potrafi... Że chce żyć! Tak jak Wy! Jeśli jakaś Mama jest zagubiona, lub nie będzie w stanie wychować sama swojego dziecka - pomogę, służę radą.. Pozdrawiam! martynia87@wp.pl

Gość ksenia84
witaj mandarynkowa wraz z moim chlopakiem z ktorym jestem 6 lat jestesmy zainteresowani adopcja twojego malenstwa...

Gość mandarynkowa pisała
w 2006 roku

Gość taaaaaaaa jasneeeeeee
no ksenia zero pojecia masz dziewczyno , po pierwsze mandarynkowa pisała w 2006 roku , a po drugie to ze masz chłopaka 6 lat cie dykswalifikuje , jakbyś miała meża 6 lat to mozesz sie starac i jezeli masz udowodnioną bezpłodność przez lekarza - to jezeli chcesz malutkie dziecko.

Gość mps2111
Już mam brzdąca od prawie dwóch lat....jest bardzo ciężko może głównie dlatego że staram sie jak tylko moge dać młodemu wszystko a tu albo nie ma czasu albo pieniedzy...jedno albo drugie:/ Często się wsciekam na niego i strasznie jest uparty ale ....jest mój:) I mimo e nap[rawde mamy kiepsko w życiu jest nas dwoje i damy radę!!! bo takich dwoje jak nas trzech nie ma ani jednego:) Powodzenia wszystim życze.... A na adopcje bałąm się decydować bałam sie oddać dziecko ludziom których nie nam...wiem że przy mnie jest bezpieczny nawet casemjak w dupę klapsa dostanie...i nie bede sie zastanawiac całe życie co by było gdyby...

Gość sugga
Dlaczego do adopcji dziecka potrzebny jest 5 letni staz małżenski?Czy coś sie zmieniło w tej kwestii.Ja chcialabym mieć jedno dziecko adoptowane,a drugie własne biologiczne.Zniecheca mnie fakt że konieczne jest zawarcie ślubu i 5letnie czekanie.

Gość nie pozwoliłabym
dobra autorka topiku, pieprzyła sie bez zabezpieczania a teraz oddaje dziecko, wołałabym usunąć, a skąd ona wie, że dziecku będzie dobrze,

Gość sugga
jesteś bez serca.

Gość MyDWA
Jesteśmy parą szukającą mamy biologicznej, która z różnych powodów nie chce/nie może wychować swojego dziecka. Mamy potrzebne kwalifikacje z Ośrodka Adopcyjnego oraz doświadczenie życiowe, ponieważ mamy już dwuletnią córeczkę. Nie chcemy kupić dziecka, chcemy mu dać dom pełen miłości i wzajemnego szacunku. Jeśli któraś z mam na tym forum rozważa AZW prosimy o kontakt (tosiak_jg@tlen.pl)

Gość MyDWA
Jesteśmy parą szukającą mamy biologicznej, która z różnych powodów nie chce/nie może wychować swojego dziecka. Mamy potrzebne kwalifikacje z Ośrodka Adopcyjnego oraz doświadczenie życiowe, ponieważ mamy już dwuletnią córeczkę. Nie chcemy kupić dziecka, chcemy mu dać dom pełen miłości i wzajemnego szacunku. Jeśli któraś z mam na tym forum rozważa AZW prosimy o kontakt (tosiak_jg@tlen.pl)

Gość gość
Witam odam dziecko bo jestem w ciężkiej sytuacji piszcie na nr 507671706 termin na 1lipiec będzie to dziewczynka