Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maja1230

IDĘ DZISIAJ NA PEELING TCA, PROSZĘ JESLI JEST TU KTOŚ KTO GO ROBIŁ TO PROSZE WEJ

Polecane posty

BOJĘ SIE TROCHĘ NAWET NIE TEGO ZE BĘDZIE BOLAŁAO, ALE ZEBY NIE POGORSZYŁO TO STANU MOJEJ SKÓRY I ŻEBY PO TYM PEELINGU BYŁA GŁADKA. PROSZĘ JEŚLI ROBIŁAŚ, EŚ TO NAPISZ MI CZY USUNAŁ CI BLIZNY,CHODZXI MI O TAKIE BLIZNY ZANIKOWE, TZW DZIURKI. TEN PEELING TO MOJA JEDYNA NADZIEJA NA GŁADKĄ SKÓRĘ. NAPISZ MI JAKIE EFEKTY U CIEBIE I WOGÓLE JAK DŁUGO SKORA POWRACA DO NORMAL;NOSĆI. PROSZĘ !!!!!!

Gość edynka
dolaczam sie do prosby, moja broda przedstawia wyglad nawet nie tragiczny, po prostu...ehh, szkoda slow... Maja 1230, bardzo Cie prosze, jak wrocisz napisz jak bylo... i jeszcze ile kosztuje, bo ja sie w ogole jeszcze nie orientowalam, a musze, musze to zrobic... Pozdrawiam Cie, badz dzielna :)

Gość szkoda ze nie chce
sie wam wpisywac nic do wyszukiwarki i tysiace razy pytacie o to samo.Jakbys chciala naprawde znac opinie innych osob po TCA to juz dawno bys je miala. Ja nie polecam i byl to jedyny raz kiedy zrobilam ten peeling .Chyba mnie wtedy Bog opuscil.