kamyk zielony 0 Napisano Sierpień 31, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 19tkaaa Napisano Sierpień 31, 2006 diana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 19tkaaa Napisano Sierpień 31, 2006 diane 35 dokładniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamyk zielony 0 Napisano Sierpień 31, 2006 a po odstawieniu Diane efekt sie utrzymuje czy czeka mnie wysyp pryszczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ft Napisano Sierpień 31, 2006 wysyp... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 19tkaaa Napisano Sierpień 31, 2006 nie stosowałam.. ale to zalezy od organizmu.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MELAKARA 0 Napisano Sierpień 31, 2006 popieram ze diane 35 .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kos metica Napisano Sierpień 31, 2006 Na cere najlepsza maseczka ze spermy :D . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bziuuuuuuuuum Napisano Sierpień 31, 2006 ja bralam diane cera sie poprawila bralam pol roku tak jak sie powinno bo sa silne bardzo, teraz biore microgynon nie ma wysypu jest lepiej tylko wiadomo przed okresem sie treoszeczke nasila ale to sa pojedyncze wypryski no ale wolalbym nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach