Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnee

tez tak macie?

Polecane posty

Gość dziwnee

dzis nic nie zjadłam,a wcale nie chcialam sie głodzic,nie chce mi sie jesc:(

Gość sratatata
tak mialam przez dlugi czas az nie zaczełąm tracic przytomnosci z wyczerpania

Gość dziwne
moze jestem chora,bo to naprawde dziwne,rzadko bardzo mi sie cos takiego zdarza

Moze to stres albo wczorajsze przejedzenie... ;-) Mi sie to rzadko zdaża, bo jestem przyzwyczajona ze nie wychodze z domu bez sniadania. zauwazylam, ze po śniadaniu moj zołądek od razu bierze sie do pracy i niedlugo poźniej znów jestem glodna. Wczoraj robilam morfologię i musialam być na czczo. Poniewaz badania odciagnęły sie gdzieś do 14, to potem zoladek mi sie chyba \"zassał\" bo po 14 musialam w siebie wmuszac wrecz jedzenie, bo nie chcialo mi sie jeść zupelnie! Jedynie rozsądek podpowiadał, że przecież nie mogę nie jeść przez caly dzień. :-)

jak sie nie zje sniadania to pozniej sie nie chce:) ale jak juz na sniadanko cos dobrego sie pochlonie to....:P kurcze ja ostatnio jem wszytsko po prostu:O wlasnie walcze ze soba zeby nie jesc tostow na ktore mam taaaakiego smaka:)

Często tak mam, że wieczorem musze się zastanawiać czy ja coś jadłam i wychodzi że nie, a wcale mi się nie chce jeść. Nie zmuszam się bo nie widzę sensu. Niestety mam też okresy ogromnego apetytu kiedy podjadam cały dzień, i zupełnie nie potrafię tych faz powiązać ani ze stresem ani z pracą ani z fizjologią, no z niczym:(

ja mysle ze o jedzeniu moglabym zapomniec gdyby nie...mama:P przypominajaca o tym na kazdym kroku:P i dzis moja babcia u ktorej bylam z wizyta powiedziala mi ze dobrze wygladam:O chyba czas na diete:O jednym slowem zazdroszcze tego ze potraficie nie jesc calymi dniami:)

Gość heheh a ja walcze ze soba
zeby nie zjesc rosolku, ktory uwielbiam.... z makaronem robionym.... tylko pocwiczyc! cos czuje,ze zaraz zejde na dol i zjem rosolek...

Od kilku dni tez nie chce mi sie jesc. Musze w siebie wrecz wmuszac jedzenie, a jak na mnie to bardzo dziwny objaw. Normalnie jestem strasznym lakomczuchem i jesc uwielbiam. Ale to chyba dlatego, ze skonczyl sie sezon i skonczyla sie tez moja praca (ktora strasznie lubie), no i musze teraz powrocic do szarej rzeczywistosci :( No i nie wiem kompletnie co mam z soba zrobic i gdzie sie podziac. Ja chce z powrotem do pracy! 😭

ja nie moge jeść nic jak sie zakocham :D i takim sposobem od 1,5 miesiąca jem niewiele, wręcz zmuszając sie do tego bo przecież nie moge przestac zupełnie jeść :D:D:D

Gość niebieskoookaa22
tja, ja miaam nie jesc po 19-tej... a właśnie wcinam kawałek ciasta jogurtowego +piwko :o ech p.s. lepiej coś zjedz, moze nie samotnie a z kimś? na przykąłd:) ja nie jadłam jakiś czas temu, to zemdlałam pod prysznicem i w ogóle:o mówię ci wmuś w siebie cosik

Gość niebieskoookaa22
p.s. manganian- smacznego:P

Gość dziwne
normalnie to ciągle cos jem,nawet ponadprogram wczoraj sie nienazarłam:P troche ciasta drozdzowego i talerz makaronu z sosem pomidorowym, i kilka piw.

ja tak mialam kilka tygodni temu przez dosc dlugi czas (ok 2 mieisęcy)a potem nagle dostalam takiego apetytu jak bym musiala wyrownac ten cały okres kiedy prawie nic nie jadlam. No i niestety to obzarstwo trwa do dzisiaj, oczywiscie na moje nieszczescie juz sie zaokrąglam :P ciagle mi sie chce jesc slodkie, np wczoraj wciagnelam drozdzowke, marsa, danio a wieczorem wielkiego gofra z bita smietana. Duzo jezdze rowerem wiec to moje tycie rozklada sie w czasie ale jak tak dalej pojdzie to..bleee