Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hellołka

PRZEDWCZORAJ OWULACJA A DZISIAJ ZAPŁODNIENIE - MOŻLIWE JESZCZE JEST

Polecane posty

Gość hellołka

Czy jest już raczej za późno?

Gość __MychaAAA___
co jest mozliwe?? jezeli bez zabezpieczenia i konczył w srodku to prawdopodobienstwo jest duze

skad wiesz ze mialas przedwczoraj??? mysle ze nie mozliwe...komorka jajowa zyje do 24 h a plemniki nawet do 72 wiec nie mozliwe :) pozdro

Gość hellołka
podejrzewam że miałam bo pobolewał mnie brzuch, zawsze przez ok dwa dni mnie pobolewa raz z jedej strony a za parę minut z drugiej, jajniki tak przez ok dwa dni mnie bolą i kręgosłup mnie boli na dole tzn. krzyż.

Gość letni deszcz
bardzo możliwe- 3 dni w przód przed owulacja i 3 dni po jest okresem uznawanym za płodny. Plemniki w płodnym sluzie o odpowiednim ph i konsystencji są w stanie u niektórych przeżyć nawet tydzien ponoć- tak mówiła mi pewna ginekolog.

Gość __MychaAAA___
zrob test w dniu spodziewanej miesiaczki.. a jak nie to na hcg albo idz do lekarza :)

Gość niemozliwe

niemożliwe, tak naprawdę po owulacji ma się góra 6 godzin a i tu lekarze nie są przekonani bo plemniki muszą przejść okres kapacytacji, największe szanse zapłodnienia są dzień przed owulacją. A co do bólu jajnika to nie musi on oznaczać, że jest po owulacji, czasami występuje przed to bardzo indywidualna sprawa --- testy ciążowe owu www.sklep.starania.pl