Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Xashax007

Cwiczenia na smukle nogi, oraz kilka innych porad. Sprawdzone przeze mnie!

Polecane posty

Gość Znerwicowanna
Chyba nie mam wyjscia i spróbuję z tymi ćwiczeniami. Myślę, że diety prowadzić nie będę, jedynie niejedzenie po 18. Mam straszne łydki, kostki i uda. Co najgorsze, mam 15 lat, w te wakacje niestety wstydzilam sie pokazac w spodniczce... W łydce mam 38 cm, w udzie 53 cm, kostka- 25cm. Po trzy cm z łydki, kostki i uda mi wystarczą. Próbowalam juz robic te cwiczenia, ale po pierwszym nie mam sily, strasznie bolą mnie uda, a po wymachach piętami łapią mnie skurcze... No nie wiem... Mam pytanie: czy dzieki tym cwiczeniom rowniez zanika cellulit? Bo mi niestety po tych slodyczach zrobil sie niewielki... Pozdrawiam.

Gość Znerwicowanna
Myślę, że najpierw zacznę od 30 powtorzen. Po tygodniu zwiększę do 50, przez jakies dwa tygodnie tak bedzie, a potem jak sie uda, to do setki... Jak myślicie, czy do wiosny dam radę wyszczuplić tę dolną partię ciała? Te głupie 3, czy 4 cm...

znerwicowana teraz idzie zima i pewnie i tak chodzisz w spodniach więc uzbroj sie w cierpliwośc i daj sobie czas nogi jest bardzo trudno odchudzić ja daje sobie 9 miesiecy na odchudzenie nóg a mam udo/ łydka --> 60/40 a dopiero po pierwszych trzech miesiacach spodziewam się jakiś rezultatów.... xashax pisała ze cwiczyła 4 miesiace cel jest daleki ale mozliwy do osiagniecia , bede trzymac kciuki aha te ćwiczenia rozciagajace na łydki sa niestety troche boelsne, ale da sie przyzwyczaić

ech..aja przechodze pierwsze zalamanie dlatego ze moja lydka \"przytyla\" o 1cm...czemu?:( jesli tak to ma wygladac to ech nie wiem czy dalej cwiczyc::(:(

Gość do star
mi tez łydki od tego przytyły o 1.5cm myslałam że padnę... przestałam ćwiczyć ćw na łydki i wróciło wszystko do normy. Ale ćwiczenia na uda polecam mi schudły o 2 cm :)

Gość anulax
mam równiez probelm z nogami udo 54 cm i łydki 39-40cm!!!! mój największy kompleks:(( czy stosował ktos te ćwiczenia na nogi ( które ma po np.mamusi ahh te geny ) czy pomogły mimo tego? proszeee odp pozdrawiam:)

up !!!!!dobry temat , przeczytałam go od A do teraz odpaliłam linki i jutro zabieram się do ćwiczonek ... to nic że ma się zakwasy ... jestem przekonana że nie ma wyników bez cięzkiej pracy ... niestety nie ma lekko

Gość do do star
a ktore cwiczenia na uda robilas aktore przestalas robic? droga autorko moze napiszesz czy tobie tez poczatkowo przytyly lydki??

Gość xaxta
czesc przeczytałam cały watek wydrukowałam cwiczenia wraz z opisem i zabieram sie za cwiczenia moje uda chyba sa nagrubsze na tym forum !!!! a jakas diete stosujecie?

Gość xaxta
Karolina ja mam ciut szersze uda od ciebie:)

ja nie stosuje diety-tylko jakies podstawowe zasady-typu malo slodyczy { najlepiej wogole ale wmoim przypadku nie potrafie sie opanowac do konca;p } nie jedzenie pozna pora itp:) powodzenia w cwiczeniach:):)

Gość xaxta
i jak wam ida cwiczenia dziewczynki:)

witam! autorko uzywalas tych baniek? bo wlasnie zastanawiam sie czy zakupic je:D:D wymiary uda 55 i55.5 /57 :D lydki 36.8 /37 kostka 21,5 /22 talia 65.5 /66 zaniedbalam te cwiczenia wiec wolno mi idzie niestety heh..:):) pozdrawiam)::)

Gość xaxta
a łykacie jakies tabletki na odchudzanie? oczywiscie w połaczeniu z tymi cwiczeniami. na innym forum dziewczyny pisza o FOR SLIM ale ciezko go dostac w aptekach.

uzywalam tych baniek. sa super! dzialaja. ale dostaje sie od nick simiakow. mam straszne. czekam teraz az mi zejda:P

Gość jagoda...krakow
Jeśli ktoś zna SKUTECZNĄ metodę na pozbycie się masywnych ud to proszę o kontakt. DIETA??? CWICZENIA???

Gość rumianek 25
Hej wszystkim, bardzo się cieszę, że powstał taki temat, ja mam bardzo podobny problem jak Wy moje dziewczynki. Z tym , że mam strasznie rozwinięte mięśnie ud i łydek( 15razy pielgrzymka 300km co wakacje) a do tego dodatkowo jest na nich tłuszcz, moje uda i łydki wyglądają strasznie masywnie, wszystkie spodnie musze kupowac 44 i zwężac w pasie do 40 (powstają wtedy okropnie zdeformowane spodnie typu"mamuśka") poradżcie mi dziewczyny co mogę zrobic , bo boje sie ze te cwiczenia zaproponowane tutaj (wyskoki i inne) mogą mi tylko rozbudowac mięsnie czego bym już nie chciała. A zaznaczę jeszcze że już próbowalam bieganie, cwiczenia z Cindy Crawford , wymachy nóg z niewielkim obciązeniem (porada mojego męża) i to wszystko tylko sprawiało ze mięsnie pęcznieja i sa jeszcze większe a tłuszcz ani drgnie!!! Help me!!!!

Gość kolpa
kazdy co innego mowi :(

nie rozwina ci sie miesnie jesli bedziesz wykonywac cwiczenia rozciagajace. a pozatym nie wierze ze powodem twoich problemow sa miesnie...ja tez tak myslalam jak patrzylam na swoje nogi. a potem okazalo sie ze to tluszcza jak po kilku miesiacach zeszczuplalam.

Ja dzis zaczynam, od 30 powtórzeń, stopniowo będę zwiększać. Mam nadzieję, ze po 4 miesiącach będzie juz jakis efekt...

Gość A mam takie pytanko...
Czy te cwiczenia dzialają też na uda?

Gość A mam takie pytanko...
Czy te cwiczenia dzialają też na biodra? (wybaczcie błąd, chodzi o biodra)

Gość anulax
mam pytanko do Xashax007 z tego co piszesz udalo ci sie wyszczuplic łydki, wiec chcialabym sie dowiedziec czy ktos z twojej rodziny (np.mama) ma taki sam problem ktory moglas po nich odziedziczyc?prosze o odp!

droga uatorko ja juz niewiem jak to sie dzieje-moje uda zeszczuplaly troche ale lydki ani drgna -jak bylo tak jest akonczy sie 2miesiac..co ja robie zle::(:(:(:(:(:(:(