Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała czarna czarnotka

jak powinna wyglądać depilacja bikini?

Polecane posty

Gość vfhbghghgh
ej a jak jest przedzialek na tylku i tam zawsze jest kilka wlosow to czym to?:)

Gość mickymouse
Depilujecie okolice odbytu? Czym golarka a moze kremem lub pianka? Wstydze sie isc do kosmetyczki. Prosze doradzcie mi cos bo te włoski mnie krępują

Gość ja dół i tył jadę
maszynką do golenia.Robię to co 2 dni i jest o.k. Bikni-kremem,bo mam uczulenie od maszynki.

ja uzywam depilatora i jestem zadowolona choc przyznam ze na poczatku po takim zabiegu głowa mi pękała :( ale warto bylo , teraz juz jest spoko :)

Gość kiki20
wszycy faceci ktorych znam mowia ze trojkaci ki paseczxek sa najsexowniejsze a na zero to wyglada sie jak dziewczynka:/

Gość vfhbghghgh
a po depilacji Depilatorem faktycznie wszystko jest ladne i gladkie bez tych czarnych kropek?

Gość aaa...
naughty ale depilujesz wszystko lacznie z wargami i okolice odbytu?? przeciez to musi cholernie bolec ja musnelam depilatorem wargi ale momentalnie sie wycofalam bo balam sie ze oprocz wlosow cala warga sromowa pojdzie :/

Gość malinka24
depilator jest beznadziejny, włosy z czasem wrastają w skórę i nie da się ich usunąć i robi się wielki bolący bąbel, masakra!!! trochę boli, ale efekt nie jest wcale taki zadowalający, wolę już maszynkę

Gość mickymouse
Mozna okolice odbytu posmarowac kremem do depilacji i usunac w ten sposob włoski? Probowala ktora s z was?

Gość posmarować klejem
:p :p :p :p

Gość przytulka
wlasnie sie ogolilam pierwszy raz zawsze delikatnie pzrystrzygalam.jest zajebiscie,,,nojemu misiowi sie spodoba.co do depilatora jest bardzo niebezpieczny,poniewaz na wargac sromowych jest duzo nerwow jak je pozrywasz mozesz miec klopoty nawet z trzymaniem moczu czy pozniej z miesniami pochwy,w poradniku medycznym chyba to widzialam jak juz cos mozna wzgorek ale nie wargi,a pojedyncze wloski przy odbycie pensetka tyle mozna si poswiecic:)

Gość paweł 223
moja dziewczyna nie chce sie ogolic przemówcie jej do rozumu prosze ja juz niedługo oszaleje z tych włosów powiedziała ze jak ja sobie jajca ogole to i ona pozdrawaiam buziaki

Gość Pawel .
to twoja dziewczyna ma jajca ???? Chcialbym TO zobaczyc hle hle hle ... :P

Gość nie wiem to pytam
poradźcie coś, ja mam problem tego typu że po depilacji maszynką włosy mi wrastają potem i to strasznie przeszkadza, nie jest to przyjemne uczucie. Depilatora i wosku nie uzyję na pewno. Jakie są sposoby na wrastające włoski? Musze coś z tym zrobić :o

Gość nie wiem to pytam
musztarda rozwiń wypowiedź proszę :)

Gość nie wiem to pytam
to powiedz mi jeszcze jak ten peeling wygląda bo ja nie robie peelingu twarzy. Przy mojej cerze to nie wchodzi w grę :)

Gość nie wiem to pytam
dzieki za odp. Zapewne sprawdzę ten sposób i mam nadzieje że podziała. Bo mam już dośc tych wrastających włosków :o

Gość nie wiem to pytam
kiedyś cos czytałam tu na forum ale one pisały własnie o wosku i depilatorze głównie, a ja te metody od razu odrzucam. To za bardzo boli... a ja sie boje bólu :P

Gość aireen
probowalam keidys depilatora na nogi - przez pare dni chodzilam z wielkimi czerwonymi strupami - myslalm :pierwszy raz tak ma byc - drugi raz to samo ,trzeci -tez.a bolealo jak skur... to przestalam.NOGI! a jakbym sobie to miala MIEDZY nogi wsadzic..

Gość magnolia1976
ja golę na sucho nie mam podraznien a cipka jest pieknie wygolona .Oczywiście na 1 nie polecam trzeba ją zachartować ,z czase poprostu zadne krosty nie wychodzą a po depilacji kremuje

Gość aireen
a z ksztaltem - ja tez uwazam ze wygladam na ok15stke jak sobie wszystko wygole:) tak nei chce bo sie facet moj przestraszy:) natomiast fajna rzecz - ostatnio wycinalam pierwsza literke imienia faceta - dla mnie to trudne bo i literka trudna - ale to jest jak dedykacja:) mi sie nie bardzo udalo ale zgadl oco chodzilo!:)

Gość Eveline17
Hej. Czytałam nie dawno o róznych kremach i maściach działającym znieczulająco, dzięki którym depilacja depilatorem nie jest bardzo bolesna. Wiecie cos na ten temat??

Gość aireen
właśnie sobie wygoliwuję wargę sromową i chyba się wciągła do golarki, bo została mi się tylko jedna. CO ROBIĆ?? POMÓŻCIE!!!!!!!!!!!!!