Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anytraM

dobry ginekolog w poznaniu PILNE!!!!!!!!

Polecane posty

Gość anytraM

hej dziewczyny. mozecie polecic mi jakiegos dobrego gina z poznania. moj staly gin nie umie mi pomoc w wyleczeniu grzybicy pochwy. chce sprobowac czy ktos inny da rade. mozecie od razu podac cene za wizyte i dodatkowe badania bo to tez jest dla mnie dosyc istotne. z gory dzieki za odpowiedz

Gość Anhela
Jest taki facet, doktor Pawlik. Przyjmuje na Mirosławieckiej w Poznaniu ( za ławicą). To swietny lekarz. Ja poszłam do niego z polecenia kolezanek. Dlugo szukałam dobrego lekarza, nachodziłam się też do wielu, i stale miałam ten sam problem- nieustające infekcje, grzybice itd. Poszłam do Pawlika dwa (!!!) razy, i po temacie. Gość ma bardzo dobrą reputację, naprawde. Przyjeżdzają do niego babki z zagranicy. Powiem Ci, że i na mnie zrobił bardzo dobre wrażenie, na tyle, że zrezygnowałam z leczenia w Anglii, gdzie miałam swojego lekarza ginekologa. Zostałam tutaj i ciesze się z tego, ze trafiłam do Pawlika, bo wreszcie po dwoch latach mam swiety spokój. Wizyta ze wszystkimi badaniami tzn: usg dopochwowe, badanie piersi, badanie manualne przydatków, test na grzyby, na beztlenowce, badanie pH pochwy, cytologia włacznie z pobraniem tkanek z szyjki, biocenoza ogólna pochwy to koszt 200 zł. Moim zdaniem warto. I facet jest bardzo konkretny. Gdyby się okazało, ze cos z Toba nie tak i potrzebujesz szpitala lub coś w tym rodzaju, to masz to bezpłatnie. On po prostu spyta Cie, czy chcesz to zrobić na kasę chorych czy u niego, prywatnie. Masz wybór. Naprawdę Ci go polecam.