Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .Karina.

Po co Wam dzieci??

Polecane posty

Gość Equiseti
Ćwicz te oddechy albo idź dopytac mamę, bo może coś Ci źle wytłumaczyła.

Gość żonka 30
Ja ma dwie córki nie raz dają mi popalić...Ale jak widzę takie 2 stare panny ,które chodza pod rączke same ze sobą...I wpatruja sie w naszą rodzinę jak np jeździmy w zimie na sankach a w lecie na rowerze.Wiem ,ze wiele by daly zeby byc na moim miejscu.A na marginesie takie egoistki ,które sie tu wypowiadały..to nawet dobrze ze bezdzietne bo tylko by dzieciaka krzywdziły a po co? Niech sobie zyją w swoim świecie jak im tak dobrze.

PS. Ja akurat nie miałam \"przeciętej pochwy\" bo zrobili mi cc :D A to, że własnie takie \"argumenty\" wyciągasz świadczy o, wybacz, Twoim bardzo młodym wieku, niekoniecznie metrykalym ;)

Gość hmmm no ciekawe podejscie
Mam 29 lat, meza i 2 dzieci. Co roku spedzamy cały okres letni poza domem. Stac nas na to. Mamy dom. Dzieciom niczego nie brakuje. Ani miłosci, poczucia bliskosci i bezpieczenstwa ani rzeczy materialnych, potrzebnych do realizacji marzeń. Dlaczego uwazasz że w rodzinach posiadajacych wiecej niz 1 dziecko jest inaczej? Masz rodzenstwo? Nie wyjezdzalas na wakacje? Przykro mi, ale to nie upowaznia Cie do tego zebys obrazala innych.

Gość Kociczka029
no następna się dowartościowuje - jakze tojej ciężko zazdroszczą tych rozwydrzałych bachorów bo na sankach jeżdżą hahahahah

Gość żonka 30
kociczka29 idź sie wysterylizuj żebyś czasem nie wpadla :P

Gość Kociczka029
a ty idż zjedź na sankach z górki tylko uważaj żebyś w drzewko nie wjechała:-P ale się ubawiłam hhihihihihihi ktoś zazdrości komuś dzieci bo jeździ z nimi na sankach zimą (uwaga zimą a nie latem)

Gość praca w domu to tez praca
Ja nie mam dzieci ale pracuje w domu, i nie chodzi mi o pranie skarpetek męzowi. Zajmuję sie grafiką komputerową. Kiedy urodze dziecko nic sie nie zmieni. Dlaczego uwazasz to za nierealne? Trzeba chodzic do firmy? praca to dla ciebie tylko pensja na marnym etacie? Nie kazdy to lubi.

Gość dobrobyt becikowego
oj zobaczymy - ja będe szczęsliwa a wy po rozowdzie hihihihiihih b mąż długo nie zniesie bycia na drugim palnie

Gość Kociczka029
ja mam firmę kochana - tez moge zostawac w domu ale lubie być w ruchu:-)

Gość Equiseti
Dziewczyny, nie przejmujcie sie tą prowokatorką. To pewnie małolat, który specjalnie podsyca atmosferę wzajemnej wrogości. Zauważył, że taki temat denerwuje ludzi i wbudza niezdrowe emocje i dolewa oliwy do ognia. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że może to pisać zdrowa osoba, która świadomie nie chce mieć dzieci. Gdyby tak było wypowiadałaby się kulturalnie.

Gość Kociczka029
wypowiadam się kulturalnie popatrz na wypowiedzi matek - "jetes pojebana" popierdolona - i to sa matki?

Gość żonka 30
Wiecie kim jest kociczka29 to ta co jechała równo po kobietach w ciąży....Pewnie sama bezpłodna i ma pretensje do calego świata...Kociczka tu w necie możesz napisać co chcesz a czy masz firme czy nie gówno nas to obchodzi

Gość Kociczka029
ty tez mozesz napisac co chcesz. np o saneczkach a kobiet w ciązy nie obrażałam - nie jest tobą zebym najeżdżała hamskimi słowkami na kogos kto ma dzieci

Gość żonka 30
Equiseti popieram ignorować ją ...sama ze soba nie poprowadzi dyskusji żałosna istota

Gość Equiseti
Wiesz, podszywy są, albo specjalnie tworzy się adwersarzy itd. Wiesz co to jest rozdwojenie jaźni albo dwóch odmiennych opinii dla podbicia tematu?

Gość żonka 30
kociczka naucz sie pisac idiotko cham pisze się przez "CH" ale widać dla ciebie to wyższa szkoła jazdy.

Gość Kociczka029
widze zonko ze nieźle ci gula skacze. nie możesz znieść że przegrałas swoe zycie i ucieka ci ono przez palce jak jeździsz na saneczkach???? tak bardzo boli cię to ze jestem niezalezna a nie musze prać śmierdzące gatki męża i błagać o pieniądze na pomadkę za 3,69???

Gość Equiseti
Wiesz, podszywy są, albo specjalnie tworzy się adwersarzy itd. Wiesz co to jest rozdwojenie jaźni albo pisanie dwóch odmiennych opinii dla podbicia tematu?

Gość Kociczka029
żonka idiotką może jest twoja córka - jedna z drugą - ale nie mówi tak do mnie - nie jestem twoją córką - fdzięki Bogu

Gość Kociczka029
do E - pod kogo sie podszywasz?

Gość ewka25
Kociczka029 cytuje "własnie - życie jest za krótkie by je marnowac na życie za dziecko " szkoda że Twoja matka tego nie wiedziała...nie tobie oceniać "ja nie chce ieć dzieci i jest milion, rylion powodów chociazby brak sexu, przecięcie pochwy, brak urody, beznadziejny sex po porodzie " kto ci kochana to naopowiadał, rodziłaś , wiesz jaki jest sex po porodzie? nie ...więc nie wypowiadaj się na tematy o których nie masz najmniejszego pojęcia...pisz co wiesz a nie co słyszałaś...ps. ja również z pochwą nie mam problemu bo rodziłam przez cc "Zrobi se taka dziecko ijuż mysli ze jest panią świata a w ciązy to święta krowa. Nie ma pracy, studiów ale ma dziecko ", nie wiem na jakim przykładzie tak piszesz, może z własnego domu ( daj to własnej mamie poczytać), mam dziecko, mam studia, mam prace...i nie jestem świętą krową, Żal mi Ciebie dziewczyno, masz ściśle ograniczony punkt widzenia...błagaj Boga abyś nigdy nie miała dzieci bo życia miłego im nie zafundujesz.. Są ludzie których stać na dom, dziecko, wakacje ...

Gość Kociczka029
Mam firmę produkującą wibratory uzywam ich non stop...Dlatego nie potrzebuje ani chłopa ani bachorów..A jak urodze to utopię :)

Gość Kociczka029
aha E o tym podszywie mówiłas - miło ze za nie sie podszywasz:-P

oczywiście chamskie wypoiedzi nie sa moje. E - brawa za podszyw - tylko po co od razu się przyznawaas ze zaraz się podszyjesz?? chyba że to żonka której skacze gula:-P

Gość wiesz co Kociczko
prowadź sobie dalej ten pseudodialog albo monolog. Dobrze wiesz o czym ja piszę, nie udawaj głupiej/ głupiego. Apeluję do dziewczyn - nie odpisujcie na posty tej prowokatorki.

no włąśnie nie wiem o co ci chodzi -może wyjasnisz moja droga??? Obie wiemy że ja się nie podszywam.

Gość wiesz co Kociczko
Equiseti też sie pod nikogo nie podszywa. To twój problem. Nie jesteś anonimowa w sieci Kociczko+twoje podszywki. Dobra, miałam nic nie pisać. Pa prowokatorze.

hahhahaha myslisz ze sobie tak napiszesz i ci uwierzę co??? Ja pod nikogo się nie podszyłam - udajesz mądra a nie jestes - pokaż mi post podszyty:-P ha nie pokażesz bo nie ma takiego Jak jestes taka mądra to pokaz kto podszył sie pode mnie: