Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie normalne

CZY RODZICE MÓWIĄ WAM ZE WAS KOCHAJĄ ?

Polecane posty

ojciec nigdy mi tego ani nie mówił ani nie okazywał....mama...czasem powie czasami przytuli ...wiem ze mnie kocha:)

Jest szczery, ale mam z nim cholerny problem, dwie terapie nie pomogły :( Wkurza mnie, wpienia jego teatralność w okazywaniu uczuć, nawet w zwykłej rozmowie kogoś gra.

Określiłabym go raczej jako histeryka (terminologia Kępińskiego). Nie pozer, bo wiem, że mnie kocha. Działa mi na nerwy sposób okazywania tego: zbyt przesadzony, zwraca się do mnie, jak do małego dziecka i nie pozwala mi na bycie dorosłą kobietą. Ale topik nie o tym.

nigdy... :( :( moj tata niezyje. mama wyszła ponownie za mąż. mają syna (mojego brata) ktory ma teraz 13 lat. jego przytulaja,rozpieszczają, kochaja a ja nigdy nie uslyszalam zadnego słowa zw.z uczuciami.ojczymowi sie nie dziwie- on ma jeszcze ukochana coreczke. ale moja mama... kiedy miałysmy tylko siebie to byłam jej oczkiem w głowie. ale teraz moja mama ma inną rodzine.. a w niej nie ma miejsca juz dla mnie...

nie mowia (mowili jak bylam mala) - ale takie rzeczy sie wie ja bym czula sie niezrecznie takie wyznania pozostawiam dla siebie i partnera

Gość mi ojciec nigdy nie powiedzial
ze mnie kocha ani mnie nie przytulil, mama tez mi nigdy tego nie powiedziala sama z siebie, tylko jak sie czasem pytam to odpowiada ze tak, przytulila mnie moze kilka razy tak sama z siebie, ale jak ja sie pierwsza przytule to odwzajemnia. Wiem ze ona mnie kocha ale szkoda mi troche ze tego nie okazuje

Tata wstydzi sie ubrac \"to\" w slowa, ale wiem od mamy, ze kocha mnie nad zycie. Mama zawsze mi mowila, ze kocha a teraz kocha chyba jeszcze bardziej bo dzieli nas ponad 1000 km. Ja tez to mowie obojgu i uwazam, ze jezeli te slowa w ogole nie padaja to nie jest to normalne.

tata mówił mi to często.........a mama wogóle. Nie musiała...........bo nigdy w to nie wątpiłam.

Ja wiem ze mnie kochaja. Mama mowi, ale na zasadzie, ze kocha nasza cala trojke, kazdego tak samo i kazdy jest tak samo przez nia kochany...takie tam...ale to moja siostre ma wpisana w komorke NAJKOCHANSZA A...hehe..ale to chyba dlatego ze siostra sama jej sie tak wpisala:) Tata krzyczy, wkurza sie, nie mowi, zadziej oakzuje, ale kazdy i tak wie, ze to wszystko z milosci. Podsumowywujac, kochaja, rzadziej mowia o tym.