Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczennica pewnej szkoły

Apel uczennicy do nauczycieli!!!! uczniowie podpisujcie się!

Polecane posty

Gość iugbuivytfxrcred

Gość titititt
nienawidzę swojego wychowawcy. nie będę opowiadać tu całej historii bo za długo by zeszło a o jego 'wyczynach' można pisać bez końca. jest tak niesprawiedliwy ze czasami mam ochotę podejść do niego i rozszarpać go na kawałeczki. I ten jego fałszywy uśmiech. ostatnio znów postawił mi 2 za poprawnie napisane cv (byłam u polonistki zapytać co by za tą prace postawiła, nie wtajemniczając jej w temat. Powiedziała, ze najmniej 4)... Miałam dość tego, że bezczelnie się na mnie mści (nie lubi mojej mamy, kiedyś nie zgodziła się z nim na wywiadówce; otwarcie broniła klasy). I gdy zostałam kolejny raz niesprawiedliwie oceniona, zadzwoniłam po mamę, poszłam po dyrektorkę i powiedziałam, że już nie wiem co mam robić. Jeśli tak dalej pójdzie skończę semestr z oceną dopuszczającą na koniec roku z PO i PP (wychowawca uczy mnie tych dwóch przedmiotów). Gdy byłam z wychowawcą sam na sam powiedziałam mu wprost co o nim myślę: że się mści, że nie rozumiem dlaczego nie przyjmuje krytyki i gdy ktoś nie zgadza się z jego zdaniem od razu jest skreślony. Pani dyrektor mnie poparła. Na szczęście jest niegłupią kobietą. A 'kochany' Pan Cz. powinien się cieszyć, że nie powtórzyłam Pani dyrektor jego słów 'współczuję Wam, że chodzicie do takiej szkoły'. Mimo, że wygrałam tą 'bitwę' wiem, że nie ma sensu walczyć z tym człowiekiem bo ma już ponad 60 lat i wg mnie przepaść między pokoleniami jest zbyt duża. Nie da się go 'przegadać'. Nie potrafi on nawet porozmawiać jak kulturalny człowiek skoro w obecności moich rodziców na mnie krzyczy. Brak słów. Płakać mi się chce i odechciewa się uczyć. Bo po co to wszystko skoro i tak zawsze u tego nauczyciela dostane 2? ps. dodam, że nie jestem jakimś totalnym głąbem, bo żeby dostać za cv 2 chyba trzeba się chyba naprawdę postarać... I tu znowu jest mi strasznie przykro, że zostałam tak potraktowana. Do tej pory, moja średnia z wszystkich przedmiotów nie była nigdy niższa niż 4,6... (chodzę do 2 kl LO, profil mat-fiz)