Jester 0 Napisano Wrzesie艅 6, 2006 Witam Panie. Czy macie jakie艣 przepisy na fajne desery, kt贸re troch臋 mniej p贸jd膮 偶onie w bioderka? By艂bym wdzi臋czny za podes艂anie. Nie mog臋 tego w necie nigdzie znale藕膰. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 egoista szdysta Napisano Wrzesie艅 6, 2006 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wsp贸艂czuje Napisano Wrzesie艅 6, 2006 偶onie Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 _r贸偶owa_ Napisano Wrzesie艅 6, 2006 sam jedz dietetyczne 偶arcie Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ej no bez przesady Napisano Wrzesie艅 6, 2006 Facet chce umili膰 kobiecie odchudzanie co by z艂a nie chodzi艂a a wy urrrra na niego. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 _r贸偶owa_ Napisano Wrzesie艅 6, 2006 Albo robi to tylko dla w艂asnej przyjemno艣ci Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 a mo偶e 偶onka chce je艣膰 Napisano Wrzesie艅 6, 2006 kaloryczne??? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sdlfjlaskdjf Napisano Wrzesie艅 6, 2006 nie ma dietetycznych deser贸w Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Jester 0 Napisano Wrzesie艅 6, 2006 Dla waszej informacji - ch臋tnie bym jej kupowa艂 s艂odycze i piek艂 ciasta ale Ona tego nie chce. Powtarzam jeszcze raz ONA TEGO NIE CHCE. Poprosi艂a mnie 偶ebym jej nic nie kupowa艂 s艂odkiego. Chcia艂bym to wi臋c czym艣 zast膮pi膰, co艣 co m贸g艂bym jej zrobi膰 cz臋艣ciej ni偶 na Bo偶e Narodzenie a po czym nie denerwowa艂aby si臋 czy nie przytyje. Sam nie mam pomys艂贸w na co艣 ciekawego. A podobno to do m臋偶czyzn trzeba m贸wi膰 wprost i bez niedom贸wie艅. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nie martw sie Napisano Wrzesie艅 6, 2006 Jester, jest duzo mozliwosci, cos wymyslimy. Daj mi troszke czasu :D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 buka poka Napisano Wrzesie艅 6, 2006 Na jakims topiku czyta艂am, 偶e mozna zrobic taki deser: galaretke bez cukru (nie znalazlam w sklepie) pos艂odzic s艂odzikiem, jak zacznie t臋偶e膰 doda膰 jogurt naturalny i zmiksowa膰. Odstawic do lod贸wki. Znalazlam tam te偶 przepis na super ciasteczka z platk贸w owsianych, ale nie zapisa艂am, bo wydawa艂o mi si臋, 偶e zapami臋tam. :( Mo偶e kto艣 zna? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 uuuuuuuuuuuuuup Napisano Stycze艅 19, 2007 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Kobiece kszta艂ty 0 Napisano Stycze艅 19, 2007 ja znalaz艂am taki 4 艂yzki - 20 g wi贸rek kokosowych 4 bia艂ka olej bia艂ka ubic na sztywn膮 pian臋 na koniec dodac wi贸rki i sma偶yc na z艂ocisty kolor osobi艣cie jeszcze nie robi艂am i nie wiem jak to smakuje.... ale zawsze mo偶na spr贸bowa膰 ca艂y przepis ma 6W Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
lady_in_red21 0 Napisano Stycze艅 19, 2007 suszone sliwki galaretka z owocami salatka owocowa ale najlepsze slodycze to komplementy :P Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 .......................kos.... Napisano Stycze艅 19, 2007 serek wiejski + s艂odzik .. mo偶na kakao dodac i owoce s艂odkie:P Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
E_S_C_A_P_E 0 Napisano Stycze艅 19, 2007 te kokosanki o kt贸rych pisze kobiece kszta艂ty s膮 pyszne Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 lilly-moon Napisano Sierpie艅 30, 2010 http://www.superpani.pl/kulinaria/slodkosci/dietetyczne_desery,257,0.html fajne i smaczne przepisy. 艣wietnie zast臋puj膮 zwyk艂e wypieki, maj膮 ma艂o kalorii, s膮 zdrowe i pyszne - w og贸le np. ciasto marchewkowe jest super i mo偶na nim zast膮pi膰 np. czekoladowe ;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 NIneczka1 Napisano Pa藕dziernik 20, 2011 Trudno o typowo dietetyczny deser mimo wszystko. Jogurt mro偶ony to ca艂kiem przyjemna i ca艂kiem smaczna opcja. Yogen Fruz to marka, kt贸ra celuje w takie gusta. Maj膮 sw贸j pierwszy punkt w Galerii Mokot贸w. Tutaj par臋 kolorowych obrazk贸w: http://www.yogenfruz.pl/ Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Retrycja_1 Napisano Pa藕dziernik 23, 2011 Pr贸bowa艂am tego rodzaju deser贸w i zdecydowanie wole... tradycyjne ociekaj膮 kaloriami. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
babajka 0 Napisano Pa藕dziernik 23, 2011 Na dukanie,jest mn贸stwo 艣wietych deser贸w.Pomy艣l cokolwiek,wpisz w google z dopiskiem "w diecie dukana"i masz:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Levija Napisano Listopad 21, 2011 tak jak przede mn膮 kto艣, polecam jogurty mro偶one, takie jak Yogen Fruz. to zdrowy deser, a naprawd臋 pyszny ;) no i jedz膮 go gwiazdy, wi臋c mo偶e 偶on臋 to przekona ;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zadietowana Napisano Listopad 23, 2011 Jester - zazdroszcz臋 偶onie. M贸j facet w 偶yciu by na to nie wpad艂 :P Mo偶e to przez to 偶e nie uwa偶a abym by艂a gruba, aczkolwiek wie 偶e jestem na diecie i dla w艂asnego lepszego samopoczucia chcia艂abym schudn膮膰 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zadietowana Napisano Listopad 23, 2011 a w miar臋 niskokaloryczne s膮 lody :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Levija Napisano Listopad 25, 2011 no chyba ci臋偶ko jest znale藕膰 t膮 granic臋 mi臋dzy robieniem 偶onie dietetycznych deser贸w a niesugerowaniem jej, 偶e jest za gruba ;p ja np uwa偶am, 偶e u mnie by to nie zadzia艂a艂o ;) to znaczy - fajnie, jak m贸j facet co艣 ugotuje czy przyrz膮dzi, zawsze mnie to cieszy, ale je艣li zauwa偶y艂abym, 偶e wyj膮tkowo si臋 stara, 偶eby to nie by艂o kaloryczne to czu艂abym si臋 nieswojo ;p w sumie nawet jak si臋 odchudzam to i tak oczekuj臋, 偶e m贸j facet b臋dzie m贸wi艂, 偶e niepotrzebnie i 偶e wcale nie jestem gruba ;p o, np. m贸g艂by mi m贸wi膰, 偶e nie jestem gruba, donosi膰 yogen fruz i pomara艅cze ;) i - obowi膮zkowo - wachlowa膰 pod baldachimem :D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 edabrowsa1983 Napisano Czerwiec 1, 2012 up mrozone maliny 艂yzka miodu zmiksowane razem w szklaneczkach przek艂adane z jog naturalnym low fat ca艂kiem niez艂e:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 daria89 Napisano Czerwiec 23, 2012 zapraszam na m贸j blog jest tam par臋 przepis贸w na dietetyczne desery i ciasta http://my-reality-dietetycznie.blogspot.com Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Marzec 18, 2014 za nim wezmiesz sie za odchudzanie polecam bloga http://dadpitt.tumblr.com/ Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Moly21 Napisano Lipiec 31, 2015 Ja cz臋sto robi臋 co艣 na bazie jogurtu greckiego i r贸偶nych rodzaj贸w p艂atk贸w (wybieram raczej takie z ma艂膮 ilo艣ci膮 cukru) plus oczywi艣cie sezonowe owoce. Na przyk艂ad co艣 takiego: http://programistawkuchni.pl/przepisy/desery-i-ciasta/deser-z-malinami-i-syropem-klonowym/ Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Lipiec 31, 2015 syrop klonowy te偶 ma sporo kalorii Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Sierpie艅 6, 2015 Ja kiedy艣 robi艂am galaretki dietetyczne z soku z koncentratu (http://tab.pl/) i z 偶elatyny :) Pyszne! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach