Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalynaaa

czy to mozliwe w 14 tyg ciazy? pomozcie !!

Polecane posty

Gość kalynaaa

jestem w 14 tyg ciazy... przed chwila kapalam sie w bardzo goracej wodzie jak zwykle zreszta... i czulam jakby takie motylki w brzuchu az sie wystraszylam...takie dziwne uczucie..czy to mozliwe zeby to byly juz pierwsze ruchy dziecka???

Gość To sie nie kąp
w bardzo gorącej wodzie,nie wieszz ze nie wolno !!!!!

Gość goraca woda
moze spowodowac skurcze i poronienie nigdy wiecej tego nei rób

Gość kalynaaa
teraz juz wiem...ale powiedz co to bylo?

Gość iza./
kurcze,nie wiem czy mozliwe sa ruchy dziecka,byc moze tak.Ja poczulam dopiero w 21 tygodniu,kazda kobieta i dziecko maja swoj indywidualny rytm i czas. Co do kapieli w gorącej wodzie to odradzam:( Pozdraiwam,powodzenia

Gość Jak poronisz to sie już
więcej kapac w bardzo goracej nie bedziesz, alez wy głupie jesteście niektóre

Gość iza./
po co te ataki i oceny??Dajcie sopbie spokoj z niemilymi komentarzami..lepiej cos wytlumaczyc a nie od razu wjezdzac na kogos.Nie zrozumiem nigdy kogos takiego...

Gość hgfg
14 tydzien to zdecydowanie za wczesnie, no chyba ze jestes w ciazy juz ze 3 raz, bo po kazdej ciazy ruchy czuje sie szybciej

Gość Blondas
Ja czułam motylki już w drugim tc. To nie mogły być oczywiście ruchy dziecka, może to rozciągające się mięśnie?

Gość kalynaaa
wyczytalam ze jesli jestem szczupla to to jest mozliwe bo dziecko wyczuwa temperature i sie denerwuje.wiec to chyba juz to:):):)

Gość Napisz jakie to imię
Lepiej byłoby jakbys wyczytała ze w takiej wodzie nie wolno sie kapac, ale to sie powinno wiedziec bez czytania, :(

Gość hgfg
nie lodz sie to napewno nie TO!!! ja tez bylam szczupla w ciazy przytylam 5 kg trylko ,a jak powiedzialam i opisalam co czulam w 18 tygodniu i ze to 1 ciaza to doktor odrazu powiedzial ze to nie TO i odpiero w 22 tygodniu poczulam PRAWDZIWE ruchy!

Gość kalynaaa
kazda ciaza jest ponoc inna. mysle ze to bylo to. bo niby co innego ?

Gość hgfg
kalyna skoro Ty wiesz nalepiej to po co sie pytasz!? my juz ci napisalysmy ze to nie TO, ale skoro wiesz lepiej to mysl sobie tak dalej :-P

Gość Napisz jakie to imię
Niech ci bedzie to było to, a teraz idz sie wykąp jeszcze raz w bardzo gorącej wodzie to poczujesz jeszcze raz :(

Gość kalynaaa
po co ten jad?

Gość hgfg
kalyna rzaden jad ale wiesz nie rozumiem po co wchodzisz na forum pytasz sie czy to To, skoro sama wiesz najepiej i nie przyjmujesz rad kobiet ktore juz urodzily! boze dziewczyno niedlugonapiszesz ze w 15 zacznie kopac cie po zebrach :(

Gość kalynaaa
to 14 tydz i 5 dni...wyczytalam ze ruchy dziecka mozna czuc wlasnie teraz...nie jezdzcie po mnie...;/

kalyna no mozna, ale raczej jak jest sie w ciazy juz ktorys tam raz moja tesciowa najszybciej ruchy poczula w 16 tygodniu ale to byla juz jej 4 ciaza ja poczulam malutkie ruchy i delikatne kopniaczki w 22 tygodniu wydaje mi sie ze Ty poczulas jelita, pamietam siebie jak za kazdym razem jak cos mi sie przesuwalao w brzuchu myslalam ze to dziecko, dopiero lekarz postawil mnie na ziemi :)

Gość hanka81
to jest mozliwe.mialam tak samo.lekarz potwierdzil ze sa to ruchy dziecka. ale to nie jest dobry znak. oznacza to ze dziecko jest bardzo nerwowe.

Jak można nie jechać po tak głupich wypowiedziach???Aż mnie ciarki przechodzą jak pomyśle że w 14 tc można kąpać się w gorącej wodzie.Zmień autorko forum...I dobrze że jadą i puszczają jad.Może w końcu niektóre babki co to mają zamiast mózgu wode się opamietają.CZY ŻYJESZ W EPOCE KAMIENIA ŁUPANEGO?Pytałaś się cokolwiek swojego ginekologa?Co Ci wolno a co nie?A może jeszcze u niego nie byłaś?.....

Gość kalynaaa
daj sobie spokoj.nie zwracam uwagi na twoja parszywa wypowiedz.nie bede z toba dyskutowac i sie klocic. to nie w moim stylu.pozdrawiam

kalyna nie denerwuj sie, jestes w ciazy poprostu pogadaj z ginem na ten temat (ruchow w 14 tygodniu)