Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewczyna z perłą

trądzik, przebarwienia, ostuda, blizny+ jakie kremy z kwasami?

Polecane posty

Gość ola2011
Witam. Mnie również wyskoczyły ciemne plamy nad górna warga po słońcu. Wyglada to żle, tak jakbym maila wąsy. Mam pytanie czy ktoś zna moze jakis krem,który usunąłby te przebarwienia?

Witam, stosuję od miesiąca krem Pigmanorm,ale nie codziennie i muszę powiedzieć,że są już widoczne efekty.Nawet lepsze niż po laserze,który miałam wykonywany 5 razy,każdy w miesięcznym w odstępie;-) pozdro

Mi pani dermatolog przepisała maść na przebarwienia i blizny ale poopryszczkowe, nie wiem czy na trądzikowe można stosować- maść CEPAN. Bardzo pomogła mi w pozbyciu się okropnego przebarwienia po wielkiej opryszczce.

Ja mam plamy posłoneczne już ponad 4lata.Na początku stosowałąm Cepan,ale mi nie pomógł na moją dolegliwość,czyli on jest dobry ale na plamy potrądzikowe pozdrawiam

Nayumi22 moim zdaniem ma racje. Sporo zależy od odżywiania i układu nerwowego. Ja przez ostatnie stresy załatwiłam się jezeli chodzi o moją twarz. Teraz w sumie troszkę ze mnie schodzi ale pomagam sobie kosmetykami naturalnymi. I tu kolejny ukłon w stronę Nayumi22, też absolutnie jestem zdania, że naturalność lepsza od chemi. Jeżeli chodzi o blizny, z którym teraz walczę bo to pozostałości po moim "brzydkim okresie, aktualnie stosuję Mydło Wardi Shan na przebarwienia. Jakie będą efekty zobaczymy! :)

Gość lakostas2
Mydło Wardi Shan jest świetne! Naprawdę, stosowałam je przez jakiś czas i po pewnym czasie przestałam używać, bo przebarwienia stopniowo znikały. Do tego korzystałam z toniku wybielającego Flosleku, dzięki któremu, później pojawiało się ich mniej na twarzy. :)

Gość gość
Szybko i sprawnie to ty stąd znikaj z tym spamem.

Gość gość
Ja przestałam używać kremów i udałam się do Fabryki Urody w Poznaniu. I tam mi pomogli, bo na własną rękę sobie tylko twarz psułam. Wiecej trądziku się pojawiło, więcej niedoskonałości... jakaś masakra.. ;/

Gość laurka67
W Vici Clinic w Krakowie można usunąć przebarwienia. Laser ResurFX, którym dysponują jest najbardziej skuteczny z nieinwazyjnych zabiegów laserowych. Gwarantuje bezpieczeństwo i rewelacyjne efekty. Polecam, wystarczy 3-5 zabiegów ale efekt jest już widoczny po pierwszym zabiegu.