Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdy nie miałem dziewczyny 22

Już wiem, niestety

Polecane posty

Gość a ja jestem ładna
a można piwo zamienic na wino z żabki?

no właśnie;) a przecież każda róża ma kolce, którymi próbuje bronić się przed swoim księciem-w tym cały urok;)

Gość a ja jestem ładna
dobranoc

a ja jestem ładna >> nie wiem jak reszta ziomali, ale : 1. milosc 2. szacunek dla drugiej osoby 3. zaufanie pojsc na spacer, przytulic sie, pocalowac, ogladac zachody slonca, zwierzyc sie i wiedziec ze nie bedzie sie wysmianym itd szlag czlowieka trafia jak slyszy wszedzie \"dupy\" \"foki\" \"zaliczanie\" , zwykly prymitywizm... a tacy jak my niech zdychaja w samotnosci :(

Gość a ja jestem ładna
Nie chodze wieczormai po ulicach. Moje lęki z kazdej strony dają wtedy o sobie znać.

Gość a ja jestem ładna
młodszy_brat_TMT To niby takie zwykłe...tylu ludzi to rpzezywło. A dla nas to najbardziej neiosiagalna rzecz na swiecie ...przy ktorej wszystkie inne wydaja sie taka łątwizną.

Gość a ja jestem ładna
Boje sie że zza rogu wyjdzie ktos kto bardoz bedzie rpagną pozbawic mnie zycia. Mimo iż wiem że to kretnizm totalny to niepotrafie rpzezwyciezyc leku. Ja sie bardzo boje ludzi. Nie wierze w duchy, w siły andprzyrodzone, nie wierze w fatum i wróżby . Boje sie tylko ludzi .

Gość AF1
--> a ja jestem ładna moze stop to mocno powiedziane. generalnie moj problem polega na tym, ze uwielbiam pooznawac ludzi (konkretnie dziewczeta) i ta faza jest dla mnie czesto najlepsza - potrafie sie umowic kilka razy na spacer itp ale czar szybko pryska - -poznaje nowa dziewczyne - umawiam sie - i potem kolejna -bylby to bardzo standartowe podejscie wielu moich rowiesnikow - u mnie roznice stanowi fakt, ze poznajac na pierwszy rzut oka interesujaca dziewczyne, a nawet atrakcyjna zewnetrznie - nie mysle o tym zeby ja kolokwialnie mowiac przeleciec tylko poznac, sprawdzic co soba reprezentuje. dziewczyna ktora zachowuje sie jak szmata albo znana jest z "lekkiego" trybu zycia jest zdyskwalifikowana na starcie - chocby wygladala jak najlepsza modelka czasami warto poczekac kiedy inni sie spiesza

ja kocham jak dziewczyna ma usmiech na twarzy, to stanowi z 90% uroku; a puste lale o urodzie modelek czy laski lizace sie na disco tez sa dla mnie skreslone

Miałem znikać, ale nie mogłem się oderwać od czytania:) Mamy jedną wspólna cechę, jesteśmy za wrażliwi.Jakby tak było więcej takich ludzi byłoby pewnie nam łatwiej:) Dobranoc 🖐️

bo w dzisiejszych czasach trzeba byc grubiańskim chamem , nie ma miejsca na wrażliwośc , trzeba sobie torować drogę łokciami po trupach bo tylko silne i agresywne jednostki mają siłę przebicia :(

Młodzitka może tak. Jednak każda moja kolezanka znajoma ma za soba te wszystkie rpzezycia. Na moj widok stwierdzenie \" ona ciągle jest sama?\" jest bardzo częste. Mam 20 ale sposob myslenia o tych sporawach mialam chyba calke zycie tkai sam. Wątpie zeby sie cos zmienilo za pare lat. Chce zostac taka jaka jestem...tyle żeby z kimś być taka jaka jestem :)

Gość AF1
--> ladna Nie. Nie zaluje zadnej "starconej szansy". Mam pewne zasady - i uwazam ze nie sa jakos super wygorowane. Czasem chodzi o nałogowe palenie papierosow (nie pale - zle czulbym sie na spacerze z dziewczyna trzymajaca w ustach papierosa), czesem jest to kwestia braku inteligencji (nie potrafi sie wyslowic biedaczysko nawet;)... dlugo by wymieniac.... nigdy takich decyzji nie podejmuje pochopnie - byloby to zwykle chamstwo. zawsze otwarcie mowie co jest nie tak. jezeli dziewczyna mnie by "splawila" tez nalegalbym na wyjawnienie mi prawdziwego powodu... Odpowiadajac na Twoje pytanie - wszystko ze mna wporzadku - ludzie ktorzy mnie troche znaja uwazaja nawet ta wybiorczosc za zalete, ja tez tak uwazam ;)

nie zmieniaj się na siłę , nie udawaj kogoś kim nie jesteś ty masz 20 lat i jesteś sama a my mamy po 24 lata i całe życie jesteśmy sami:) to ja przegrałem życie a nie ty:(

Mogłabym pojsc na impreze. Poderwac kogoś . Umowic sie. Spedzić noc. Super ekstra. Może potem by został moim chłopakiem.Wow szał. Jezu to racja jak by, taka była to bym sie tu nie żalila. Jak by tacy byli wszyscy chłopacy to byscie sietu nei zazlili. Jednak ja tkasimi osobami powiem ostro ale \"gardze\". Wiec miło mi czytac wasze posty :)

AF1 - kiedys miałam bardzo podbnie. Potrafilam szczerze powiedziec co i jak. Z biegem czasu chyba moje nerwy zaczeły szwankowac i na szczerośc sobie taka nie pozwalam. Zaczynam znajomośc normalnie..ale sie nie umowie na randke itd. nie podajac powodu. Nie napisze rpzeciez komuś. \'Przepraszam ale sie nie spdkamy bo wiem że miałeś juz duzo dziewczyn , pokzatym na mysl o randce czesto chce mi sie wymiotowąc i niemoge normalnie funkcjonowac wiec nici z tego \" Plus dla ciebie bo szukasz idełau a przy tym ejsteś szczery i sie nie chowasz. Ja wole sie schowac i być nie szczera bo tak jest bezpieczniej.

Gość AF1
jeszcze rada dla panow 2x lat, tak bardzo zalamanych. jest dookola Was mnostwo wartch uwagi dziewczyn. warto wyjsc do nich - warto wyjsc miedzy ludzi - nie mam na mysli dyskoteki, ale moze basen, biblioteka, lekcje tanca - mozliwosci bez liku najgorsze to narzekac - nie wygrasz na loterii jak nie kupisz losu!

Starszy bracie. Zycia nie przegrałam. Ja jeszcze w nie nei zaczełam grać. Ciągle mam nadzieje że i na mnie przyjdzie czas :) Przegrałabym gdybym ani tyci tyci nie miała andzieji :)