Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdy nie miałem dziewczyny 22

Już wiem, niestety

Polecane posty

Gość tani drannnnnn
Promiscuous coffee a czy ty przypadkiem nie jestes facetem?

Gość a ja jestem ładna
Dodam, że przezywam stres w kazdej czynności zycia ktora nie ejst dla mnie codzienna.

powiem ci , że czasami autentycznie odnosze takie wrażenie ci moi znajomi , którzy są do przodu zwracają się do kobiet per lala są władczy . \"do przodu\" , lekko wulgarni nie narzekają na brak kobiet :o a tacy wrażliwi goście jak ja mają co najwyżej chomika czy psa :o

Gość a ja jestem ładna
Fajny topic...bede sie na nim użalać puki nie zdechne.

dlaczego ktos pisze ze jestem facetem :( z reszta to ja tu sie powinnam pytać co Wy robicie na kobiecym formu (uzalacie sie -sama sobie odpowiem :O ) jestem kobietom :D

Gość a ja jestem ładna
Może to zabrzmi dziwnie. Marze o chlopaku ktry nigdy nie całowal sie anwet z dziewczyną . Chce byc pierwsza i jedyną. Wiem, że istnieją tacy i wcale nie są ciotami. Nie potrafie spodkac sie z kolesiem o ktorym wiem ze mial dziewczyne. :(

Gość konzervgyar
kobietą...:O wybacz, ale aż bije po oczach:O

Gość nigdy się nie całowałem 24
:):)

konzervgyar---> jak trzeba to odwaga sie znajdzie:D Przez ostatni rok spotkałem się z 10 razy. I juz wystarczy, nudne to sie robi:O Jedyna zaleta to że poznałem troche psychikę kobiet:D:D:D

a ja podobno jestem przystojny tylko jednego mi brakuje...umiesnienia...hmm ale moge uwierzyc w to ze wlasnie ktos jest przystojnym lub ładną i mieć takie problemy..ja tez unikam ryzyka, tez w 4 oczy jestem interesujacy a w grupie jestem niewidoczny jak powietrze..widocznie ejstesmy naprawde do sibie bardzo podobni:)

Gość tani drannnnnn
Do "a ja jestem ladna" jestem ciekaw czy umowilas bys sie z ktoryms z obecnych tutaj facetow? Macie podobny klopot, nie musicie juz przed soba tego ukrywac.

Gość konzervgyar
No to przepraszam Ramirez;) Ale chyba reszta nigdy nie byla na randce...przynajmniej takie mam wrazenie.......

Gość pitolicie
pitolicie moi drodzy brak wam odwagi by zaprosić dziewczyne choćby do kina a potem ją jeszcze drugi raz zaprosić i to wszystko. jeśli nawet zaprosicie raz, to potem wyczytujecie z ruchu jej rzęsy że się jej nie spodobaliście i nie dzwonicie drugi raz, i to wszystko. bujacie w chmurach iwcale nie chcecie zejść na ziemię

Gość a ja jestem ładna
Bede sie uzalać...mam zły humor. Ile można być ciągle samemu. Na każdej imprezie samemu. Dziewczyny tez maja cięzko. Niektorym sie wydaje że jak ejstem sama to maja prawo do podrywania mnie mimo mojego sprzeciwu. Lub siedze sama ...i mysle czemu one kogos maja a ja nie . Potem zaraz mysle że z tych chlopakow co tu widze to i tak zadnego bym nie chciala. pewnie dlatego ze widze ich z dziewczyną . A przeciez ja chce byc jedyną.

Gość tani drannnnnn
Do pitolicie, gdyby to bylo takie proste nie siedzielibysmy tutaj.

konzervgyar--- nie gniewam się:D:D:D Tylko jestem tu najstarszy. A tez byłem taki wcześniej jak reszta. Brakowało odwagi:O, teraz jest troche lepiej ale....dalej lipa:(

Gość a ja jestem ładna
Nie umuwilabym sie bo jak juz pisalam ze zbytnim stresem sie to wiąże. To błedne koło.

Gość konzervgyar
Do ładnej - może sie z ktoryms z facetow umowisz?:)

ja też się nigdy nie całowałęm wydaje mi sie to troche zalosne co zaraz powiem ale: jestes z warszawy:)? w sumie po co jest forum internetowe? 100, 200, 600 lat temu tego nie bylo i my z podobnymi problemmi bysmy sie nigdy o sobie nie dowiedzili a tak:) XXI wiek:)

Gość konzervgyar
aaaaaa ok.

Gość pitolicie
a ja nie mówie że to proste, tylko wolicie użalać się że wam nie wychodzi niż próbować coś robić. bycie ineszczęśliwym to też jest forma przyjemności